Hirdetés
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Köszi, meg neked is Omli85.
Az a bajom az RX 480-al, hogy ref-et nem vennék a hűtés, meg a táp ellátás miatt. A custumok szerintem 100 k körül nyitnak majd. 88 k-ért már van giga, 100k körül már msi, remélem atz árak fognak lemenni. A másik, hogy a 390 az összesített teljesítmény alapján 6 %-al jobb, mint a 480, dx11 alatt vagy egálban vannak, vagy jobb. Dx12-es játékkal nem játszok most, szerintem olyan sokkal nem is fogok. Planetside, Star Citizen, Elite Dangerous, amivel játszok, másra nincs is időm. Ha minden igaz jövő hét végén eladom a mostani kártyám, viszont utána szeretnék venni, várni már nem akarok, már játszani akarok.
-
Omli85
őstag
"Fánkal" tesztelve ne csodálkozz ha így befűti a vga-t igencsak nagy eséllyel ilyen terhelést az életben nem fog kapni a vga szóval inkább valami combosabb játékban gyilkold meg ott mennyire melegszik el az sokkal reálisabb képet ad.
(#37262) MM : Még ha egy olyan játékról lenne szó ahol ez számítana is (UT,CS stb) akkor azt mondom oké legyen szempont az esetleges input lag de jelen példában ennek semmi alapja nincs. Ha nem bírja a tearinget akkor használjon vsync-et. Vagy esetleg vegyen freesync-es monitort vagy valami combosabb gamer monitort ami tudja a nagyobb frissítést, ha ennyire szempont a magas fps
. -
-Gabesz-
senior tag
Nálam a giga 290x akkor produkált pont ilyen jelenséget és hőfokokat, amikor a gap padokat lecseréltem/pótoltam és csak utólag vettem észre, hogy a VRM-nél lévő keskenyebb gap-pad csíknak (6mm széles volt) vastagabbnak kellene lennie fél mm-rel a másik, szélesebb VRM csíknál. (A szélesebb gap-pad (1mm) a 6db szürke nagyobb kocka alakú VRM testekre fekszik fel, a keskeny 6mm-es csík (1,5-2mm) pedig jobbra, a 12db lapos VRM alkatrészre.) [link]
Ezért az ominózus gap-pad csík nem feküdt fel rendesen. A gpu hőfok 82-83 körül állt meg, a VRM2 71 körül, a VRM1 meg a 100+. Szét kellett szednem és pótolni a hiányosságot, ez után megjavult. A VRM1 és VRM2 közel azonos hőfokokat produkál. (70-80max)
-
dobobazsy
őstag
úgyérted magától csak 40%-ig tekeri fel a ventiket? és ezért a gyenge hűtési teljesítmény? ha feljebb tolod mondjuk 50-60%-ra akkor is forr a kari? mert az úgy 3 ventivel elég gáz

ennyire nem tud az asus hűtést csinálni? úgy emlékszem régen jók voltak a DCU2 hűtések, de lehet rosszul tudom..
a Nitro se tűnik rossz karinak, csak a 2 év gari is aggaszt kicsit, illetve jó lenne egy fekete-piros design.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.