Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
Azért kérdezgettem és értetlenkedtem, mert úgy tudtam, ahogy haver is hogy ez egy csúcs kártya, az ATI netovábbja jelenleg egy-gpu-val és OC-ben ez az Asus és eme ledöbbenés és sokk miatt, illetve eme bizonyos kvázi teszt eredmények miatt, egyszerűen erős kétségeim voltak.
Nemhogy nyitott ház hanem nincs ház, ki van dobálva minden egy asztalra...
és ha a közeli ablakot kinyitja akkor szépen megy rá a hideg (már ha épp kint hideg van - nyilván nyáron kevésbé, bár éjszaka és jó gamer éjszaka SZOKOTT játszani, mert ez a "normális"
szóval nyáron melegben is számít az az ablak valamit éjjel legalábbis) Node ezt már írtam...
Én amúgy már ezt az egészet egy ideje szívesen lezárnám, csak mindig jön egy értesítő és ha szólítanak, akkor felelni szoktam rá, ilyen vagyok sajnos... lényegében mindent megbeszéltünk és szócséplés már tovább ezen az egészen mammogni, úgy gondolom....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
és ha a közeli ablakot kinyitja akkor szépen megy rá a hideg (már ha épp kint hideg van - nyilván nyáron kevésbé, bár éjszaka és jó gamer éjszaka SZOKOTT játszani, mert ez a "normális"
szóval nyáron melegben is számít az az ablak valamit éjjel legalábbis) Node ezt már írtam...