- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Azt már csak félve dobom fel, hogy a 290-et a 7950-el kellene hasonltani.
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
Ez rendben is van, hogy neked ez a preferenciád. Csak általában a kinyilatkoztatásaidból szinte mindíg kimarad hogy "szerintem...", "az én izlésem szerint...", "én úgy gondolom..."
Helyette, ahogy fentebb is kijelented hogy nem úgy van hanem így.
Ha az ilyenekbe beleírnád hogy ez csak a személyes véleményed, nem tényként közölnéd, akkor nem lenne félreértés. -
Malibutomi
nagyúr
Én továbbra sem értem ezt a venti témát. Soha a büdös életben egy kártyámon sem jutott eszembe zsírozni a ventiket...egy kevesebb mint fél éves kártyán meg pláne nem. A ventinek ugyanúgy ki kell bírnia a 3 (jobb kártyát fejlesztő cégeknél 2) év garit zörgés nélkül. Ha nem birja ki akkor fos.
Nehogy már még előny is legyen hogy zsírozgathatom fél év után aminek évekig mennie kellene. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #12372 üzenetére
Bocs most nézem két kör volt a valley nem három, de nem megy három alatt sem feljebb a hőfok.
-
Malibutomi
nagyúr
"A víznél ráadásul mégrosszabb a helyzet, mert itt léggel meg tudja csinálni a kari, hogy 1 másodperc alatt 4200-ról 2400-ra vegye a ventilátor fordulatát (innen vetem észre, hogy hoppá, mi ez), de a víz hűtési képességét nem lehet "visszavenni"."
Nem igazán értem ettől miért rosszabb a helyzet a víznél. Valamiről lemaradtam?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Don't Panic #12122 üzenetére
Hát ez valami ki...szott ronda, és otromba.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Devid_81 #11991 üzenetére
Nem vesz vissza. A hütő brutál, 3 slot, 3 venti, hűt is mint állat.
Maguk a kártyák lassúak. Nálam is volt, simán ment 1200-on. Hozta is az MSI 1100 körüli teljesítményét.Más fórumokon is volt téma, elvileg van biosfrissítés rájuk, de a visszajelzések alapján nem segít annyit mint kellene.
-
Malibutomi
nagyúr
A PCS hütöje az egyik legjobb,, de sok panasz van a teljesítményre.
Egyszerüen lassabbak mint a többi 290. -
Malibutomi
nagyúr
Lightning usereknek az MSI fórumon kell serial numberrel, meg a régi biossal kérni új UEFI/Vbiost, az megoldja a problémát: [link]
Úgy fest nem driver, hanem kártya bios gond.
-
-
Malibutomi
nagyúr
295 blokk
-
Malibutomi
nagyúr
Nálam sosem volt összeakadás, de lehet azért mert nem használok semmi speckó programot. Új drivernél uninstall, majd install azt kész.
Amúgy nálam már 3db 290X volt, és egyikkel sem volt semmi baj. Se kékhalál, se fekete halál, se semmi.
-
Malibutomi
nagyúr
Csak nekem furcsa, hogy pár hónapos vga ventiket már újra akartok zsirozni?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11409 üzenetére
Hát ki lehet próbálni, kis + fesz a gpu-nak.
Mondom nekem +25mV-al vagyis 1.15-1.16V-on megy 1100-on a GPU, ott 1450-en megy a memória. Ha felrakom 1500-ra, csikoz egy kettőt, és püff elmegy a kép.
1150-en 1.2V körül simán megy 1550-es memória, de ha 1650-re teszem eldobja magát.
Viszont 1200-on 1.25V körül már simán megy 1650-en is a memória. -
Malibutomi
nagyúr
A memória tuingja összefügg a gpu fesszel ezeknél, mert nem maga a memória, hanem a memóriavezérlő a lényeg. Nekem pl 1100 mellett csak 1450-ig megy a ram, feljebb, ahol már emeltem feszt a GPU-nak simán megy 1650-ig.
-
Malibutomi
nagyúr
Dogfight modul fog megjelenni 1-2 hét múlva, abban már lehet repkedni egymás ellen, ez is még nagyon alfa/beta, arra való hogy tudják tesztelni, balanszolni a hajókat, meg a space box-ot, hogy mekkorát kezel rendesen az engine. Maga a játék 2015 elején indul a single campaign-al, onnan lehet majd átlépni az mmo részbe.
Többit a saját topicjában
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
salytmasztor #11286 üzenetére
Szerintem 290X-et az apróról
-
Malibutomi
nagyúr
Nálam meg már 3db 290X fordult meg nem volt egyikkel sem se kék, se fekete se semmilyen halálom.
Vagy mázlista vagyok, vagy tényleg valami inkompatibilitás van. -
Malibutomi
nagyúr
höhö
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TTomax #10995 üzenetére
Nagyon jól mondod, a 290 sem éri meg az árát a 280X felett, ahogy egyik csúcshardver sem normál felhasználónak, aki csak le akar ülni és játszani rajta. Az hogy itt a többség (köztük én is) rá van kattanva a gépe bizergálásra, az fps számra meg a benchekre, az más tészta.
Nem mintha számítana, de én azért cseréltem, mert szinte ingyen volt alaplapom hozzá, és kiváncsi voltam az intel oldalra is. Semmi bajom nem volt az FX-el. -
Malibutomi
nagyúr
Nem kell ezt túlmisztifikálni sem.
Az hogy játékban kikap az FX egy i5-töl az pár fps-t jelent, és mindkettö böven a játszható tartományban teljesít.
8320-ról váltottam 4770k-ra, és nem volt olyan egetrengetö a különbség érzésre.
Leginkább úgy mondanám ha nincs kiiratva az fps a képernyöre észre sem veszed melyik van a gépben. -
Malibutomi
nagyúr
Na visszamondta akinek jegeltem a gaminget
Ment vissza apróra.
-
Malibutomi
nagyúr
Na mindenki engem utánoz
-
Malibutomi
nagyúr
Érdekes BF4 setting mantle alatt. Valaki kipróbálná aki mantle alatt nyomja? [link]
"Tell people to type RenderDevice.FramePacingMethod 1 into the console. It works wonderfully and gives the same fps as with it disabled. Method 2 (default since the patch) is what hits fps hard but gives the most consistent and tight (ridiculously so) frame times, hence the lower fps."
-
Malibutomi
nagyúr
380 font a Vapor-X 290 [link]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Edward1981 #10783 üzenetére
Milyen ház, hol vannak benne a ventik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- HP notebook topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- BMW topik
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest