- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
Blue Thunder #40422 üzenetére
Én is ezért várok vele, de gyere át a topikjába és ott tudod követni a fejleményeket.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Blue Thunder #40420 üzenetére
BUÉK!
Erre tessék. De Abu szerint visszakerül majd minden egy újabb frissítéssel.
-
Tomdriver
őstag
válasz
norbert1998 #39841 üzenetére
Ohh, egy költö köztünk - követem.
-
Tomdriver
őstag
válasz
norbert1998 #39835 üzenetére
Üdv, grat a kártyához!
Adjál neki feszt. -
Tomdriver
őstag
válasz
Raggie #39762 üzenetére
Jó lenne végre eldönteni, melyik a legutolsó WHQL?
Mondjuk a 16.9.2-nél én semmi utalást nem találtam arra, hogy ő lenne a legfrissebb.
Én úgy tudom a 16.7.3 volt az. -
Tomdriver
őstag
Köszi a válaszokat mindenkinek!
(#39278) Cifu: Az a helyzet, hogy minden grafikai beállítás maxon van, ráadásul 3 monitoron megy a játék.
(#39280) oliba : Az lehet. Közben rájöttem, hogy amikor három monitor mellé bekapcsolom a másik kettőt és azokon különböző dash alkalmazások (telelemetria pl.) futnak, akkor jelentkezik ez. A hőfofok pedig jók, de lehet fogyasztási limitbe ütközik a kártya már ennyi mindennel, vagy a dash progik kavarnak be - ezt még ki kell derítsem.
(#39282) Milka 78: Igen, közben rájöttem én is hogy ETS2-nél a grafikai motor nem 100-as.
-
Tomdriver
őstag
-
Tomdriver
őstag
válasz
hackeeeee #38813 üzenetére
Az adott venti beállításokat el lehet menteni AB-ben egy adott profilhoz? Pl. 1-es profil? Vagyis, arra gondolok, hogyh ha nyomok egy reset-et, akkor visszaáll autóra?
Én úgy tudom csak egy venti beállítás menthető az összes profilhoz. Ha resetet nyomsz vagy bezárod AB-t, visszaáll gyárira.
Én azt csináltam, hogy az 1-es profitl a gyári órajeleken mentettem el, fesz. emelés nélkül, tehát mintha a gyári lenne. Így ehhez is a manuális venti beállítást használja és nem a gyárit. -
Tomdriver
őstag
válasz
hackeeeee #38811 üzenetére
Sajna nem egy tuningos darabot fogtál ki, de szerintem 1100MHz is elég - ha ennyi hát ennyi.
1,3 V felett azért ne erőltesd 24/7-re még ha jól hűteni is tudnád, a saját venti profilt beállítani viszont ettől függetlenül érdemes, nem mindegy hány fokról indul el a kártya ha terhelést kap, meg azért terhelésen is kell hogy jobban tekerjen mint a gyári.
Nálam saját profillal idle 32 fok, max. load 65-68 fok, itt memóriák épp elérik a 80 fokot.
Gyári beállításokkal ugyanez idle 40, max.load 74, memóriák 85-88 fokosak.
(ezek a hőfokok 1150/1750 beállításnál jelentkeznek, gyári alap beállításánál azért minden alacsonyabb jó pár fokkal) -
Tomdriver
őstag
1200MHz +80mV-al nagyon jó eredmény, nyugodtan beállíthatod 1175 köré játékokhoz, simán vinni fogja +70mV körül, persze ki kell tesztelni. Nálam +94mV-al viszit itt stabilan.
Egyébként sokan úgy gondolják, hogy +25MHz nem sok különbséget ad - nos ez bizonyos játékok és konfig esetében nem igaz.
iR-ben használom csak a karit 1175MHz-en, és ott kb. +10 fps-t ad mint 1150-en. A többi game esetében valóban nem számottevő a különbség.Viszont azt megfigyeltem, hogy az új driverrel ugyanannyi fesznél ahol eddig nem tette, most szemetelni kezdett.
Hogy ez a tényleg a driver miatt van vagy a GPU kezdett el degradálódni (remélen az előbbi) nem tudom, mindenesetre AB-ben minden profilhoz kellett adnom +5-10mV-ot.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Raggie #38718 üzenetére
Lehet igazad van, MS pecsét nálam sem garancia, de akkor egy WHQL teszt során mit is vizsgálnak egy VGA driver esetében?
Nagyjából, hogy nem akad össze az oprendszerükkel és így stabil marad. Mert lehet a bétáktól valami gebasz miatt száll el a gép és ez is lehet magyarázat a sok (vagy inkább több) béta alatti anomáliákra.
Ebből a szempontból (ha így van) akkor mégis csak van jelentősége ennek a plecsninek.Viszont azt már nem vizsgálja az MS, ha egy harmadok program is beleszól a driver és az oprendszer működésébe, gondolok én itt a sokat vitatott AB-re. Mert lehet pont az MS által VHQL-nek minősített driver akad össze az éppen aktuális AB verzióval, és akkor user szinten kezdődik a találgatás ismét, hol lehet a hiba...
-
Tomdriver
őstag
válasz
.zSoLTi. #38008 üzenetére
Nálam hozzább értők szerint ha NV-ről AMD-re, vagy fordítva, AMD-ről NV-re váltasz akkor mindenképpen kell. Sőt, egyesek még oprendszer reinstallt is javasolnak a hardver csere miatt - itt azért megoszlanak a vélemények.
Nálam ment a rendszer hiba nélkül AMD>NV>AMD>NV platformok váltogatásával úgy is, hogy csak DDU-t használtam.
Viszont azt már annyira megszoktam, hogy platformon belül is használom, de nem csak a drivert szedem le és telepítem újra, hanem az OC-s progikat, de még a GPU-Z-t is.
Kicsivel több idő, de engem megnyugtat. -
Tomdriver
őstag
Ez még mindég fehér folt azoknak is akik már régóta használják, nekem okozott már nem kevés fejtörést a többmonitoros konfig, így csak azt tudom javasolni másnak is amit már kipróbáltam.
Ezért merem javasolni ezt a felállást a kollégának, mert 390es kártyája van, bár azt nem tudjuk milyen monitorokat akar meghajtani róla - de ha már megvannak, próba cseresznye! -
Tomdriver
őstag
Akár ötöt is.
Csak megfelelő kábelek kellenek hozzá és működik.
De amit linkeltem, az a topikja.
-
Tomdriver
őstag
válasz
colossal89 #37880 üzenetére
-
Tomdriver
őstag
Nem találtam külön driveres topicot így itt kérdezem meg: a legújabb 16.5.2 driver beállításai között nem lelem a kijelzők gamma korrekcióját, úgy emlékszem ez korábban a spec. beállítások között volt, ha jól emlékszem az asztal színbeállításai alatt - most az sincs.
Ha valaki már használja a drivert, megmondaná ezt most tényleg kihagyták vagy csak én vagyok vak?
-
Tomdriver
őstag
válasz
Stylerr #37450 üzenetére
+50%ra dobd fel.
Sorry, leragadtam OC programnál, Radeon driver fesz emelésre nem alkalmas, ehhez pl. MSI Afterburner kell.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Stylerr #37444 üzenetére
Úgy ahogy az előttem szóló kolléga is leírta: röviden és tömören engedi szaladni a kártyát.
Tehát ha órajelet vagy feszt emeltél (esetleg mindkettőt) kitolja a határokat, ne legyen limit ami a tuningot akadályozná. Venti profilhoz azonban nincs köze.
Érdemes +50-re beállítani - nálam betegség, de már alap órajelen is ezt teszem.(#37446) Stylerr : Nem, a feszt a fesz csuszkával emeld. Ez csupán az ingadozásokat korrigálja, ha mégis több kéne neki.
-
Tomdriver
őstag
A proci simán kell vigye, főleg 3 monitornál nem lehet CPU limit.
Próbáld meg very hight-on, nem kell ultra Dirt Rallyba, így is elég jól néz ki a grafika szerintem. Gondolom driver 16.3 vagy 16.4.1 nálam az utóbbival is tökéletes.
Próbáld meg húzni a kártyát, pl. Dirtbe az is elég sokat hoz.
Én vsyncet nem használom de nem is érzem a hiányát. Race Rom-ba ha néha a gép ellen versenyzek és van pl. 17 WTCC ellenfél a pályán, akkor érzem egyedül, hogy kell. -
-
Tomdriver
őstag
Van esetleg valakinek tapasztalata 390-es kártyára 390X bios flashel, egyáltalán működhet rajt?
Vagy semmi értelme, mert annyit úgy sem hozna? -
Tomdriver
őstag
válasz
PepLogan #37132 üzenetére
Szia, keress rá itt a fórumban, de amennyire ismerem kissé forró fejű és hangos, valamint feszt nem lehet emelni rajt.
Látom Sapphire kártyád van, én maradnék a márkánál, a Nitro egy ajánlott típus a 390/390X-ek közt.(#37129) Tomdriver: Viszont ha +86 mV- al 1775-n meg stabil, akkor minek gyötörném?
Most nézem, 1175-öt akartam írni az órajelre természetesen.
-
Tomdriver
őstag
Ahogy ígértem csináltam egy tesztet TRIXX-el és sajnos az az eredmény, hogy bizony 1200 MHz-nél bekéri a +144 mV-ot, itt már nincs szemetelés de persze kérdés játékok alatt stabil maradna e?
Viszont ha +86 mV- al 1775-n meg stabil, akkor minek gyötörném?Egy dolog viszont feltűnt: ha TRIXX-el tuninglok, hűvösebb marad a kártya 8-10 fokkal, mint AB esetében ugyanazon értékeken. Tapasztalt ilyent már valaki?
Mindkét esetben GPU-Z-el néztem a hőt.
Ez a kép pedig egy sima stresz teszt alatt készült, viszont +200 mV-al. Saját ventiprofillal még ennél a magas fesznél is kordában lehet tartani a hőt.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Habugi #37117 üzenetére
Köszi a beszámolót!
Vajon 390x ennyivel combosabb lenne a 390-nál, vagy csak nagyon jó kártyát fogtál ki?
Nálam a Sapphire asicq-ja 79%, azt gondolnám hogy jobban húzható mint az átlag, aztán 1200 MHz-hez a +100 mV már kevésnek bizonyul. (Ez is bizonyítja mennyire nem lehet erre adni, 980Ti topicban players 111 fórumtársnak volt olyan kártyája, ami 68% asicq-al ment szinte annyit mint a 80 %-os.)
Na mindegy, nem panaszkodom mert jó kis kártya ez 1175/1750-et megy játékok alatt stabilan +86 mV-al és a hőfokok is jók. Csak kíváncsi lennék rá mi a vége, lehet a Trixxel még megpróbálom.
-
Tomdriver
őstag
-
Tomdriver
őstag
válasz
Runner_fxr #36931 üzenetére
Nálam 3 db van belőle, jók minden téren.
-
Tomdriver
őstag
Ma feltettem egy 120-as oldalventit szívóra a VRM hűtése miatt. Vagy 2 órát tököltem a plexi átfurkálásával, de megérte, mert elég szépre sikerült.
Ahogy sejtettem, csupán 3 fokot hozott VRM 1-2-n, de a GPU-n is. És ami meglepett: a kompakt vizes CPU hűtés majd 10 fokkal lett hűvösebb!
Ezek szerint csak megszorult a meleg a házban és az oldalventinek köszönhetően annak egy része már nem CPU hűtés radián keresztül távozik, hanem oldalra.Most úgy néz ki a ház, hogy elől 2x140 tolja be a levegőt, hátul 1x140 szívja ki, felül a Liqmax 2x120-as ventije szívja ki, oldalt 1x120 úgyszintén.
Hát nem egy csendes jószág, de még elmegy kategória, engem mondjuk még egyáltalán nem zavar.Max hőfokok 30 perc terhelést követően játékok alatt:
CPU: 52 - 58 fok
GPU: 64 fok
VRM1: 82 fok
VRM2: 74 fok -
Tomdriver
őstag
válasz
pcsabat #36905 üzenetére
AB-vel valami nem ok (4.2.0), nálam sosem jelentkezett korábban olyen random fagyás amire mások panaszkodtak, majd végleg megváltak miatta AB-től, de most igen.
Kitesztelt órajelen egyszer megy ua. game órák hosszat, másik alkalommal meg kétpercenként eldobja magát.Azért gondolom, hogy AB, mert ilyenkor (most már másodszor), ha újrarakom megy egy darabig minden szépen és jól akár egy hétig is.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Runner_fxr #36680 üzenetére
Javaslom csinálj egy ventiprofilt is a kártyához, emeld annyira a fordulatot hogy a VRM 90 fok alatt maradjon. Persze ha nem zavar a zaj.
Bár ha Furmarknál volt annyi, játékok alatt nem lesz. -
Tomdriver
őstag
válasz
Malibutomi #36630 üzenetére
"Elallni el tudnal a vasarlastol, de akkor meg 30 napjuk van hogy visszaadjaka penzed, addig se penz se kartya sajnos."
Már csak 14, ez változott a szabályozásban.
-
Tomdriver
őstag
+1, én sem örülnék 90 foknak, főleg tartósan nem.
Amit megfigyeltem, hogy a fesz emelés itt jobban érezhető hőben mint pl a 290X-nél volt.
Ha 1175 MHz-en használom +88 mV-al, úgy a VRM-ek 82-84 fokra mennek fel.
1150 Mhz-en +56 mV-al viszont pont 10 fokkal hűvösebbek maradnak, vagyis a minimális órajel emelés és a 32 mV-nyi különbség ennyit hoz hőben. Hozzáteszem ezek az értékek 1750 MHz-re húzott memóriáknál jelentkeznek.
GPU esetében viszont csak 1-2 fok a különbség.(#36610) gollo91:
NincsBocs, nem jól emlékezetem, egy kicsi matrica van a CD tokban. -
Tomdriver
őstag
Értem én, de engem már az "elv" is zavar, hogy van egy karim ami papiron nem tudja azt amire gyártották.
Ezért vettem 390 Sapphire-t.980Ti -vel kapcsolatban pedig azt mondom, aki nem akar folyton top kártya tulaj lenni, annak hoszú távra (is) megéri a Ti. (kevesebben vagyunk itt akik akarunk, hosszú táv az nálam max. 3 év.
)
-
Tomdriver
őstag
-
Tomdriver
őstag
válasz
Runner_fxr #36550 üzenetére
Benne van a pakliban.
Javaslom nézz meg pár unboxing videót, biztosan van fent yt-n a márkáról, bár abból is csak az a valós ahol a srác a kamera előtt tépi le a ragszalagot, és nem egy utólag felvett videó, amikor már bontott csomit nyitogat.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Runner_fxr #36502 üzenetére
Ami igaz az igaz, ennek most tényleg jól lement az ára, ennyiért nagyon jó vétel.
-
Tomdriver
őstag
-
Tomdriver
őstag
16.2 Crimson driver
Még nem tapasztaltam hibát igaz nem is játszottam, win10 telepítés vége felé járok, majd utána próbálom élesben. -
Tomdriver
őstag
válasz
#Morcosmedve #36390 üzenetére
Eddig nem tűrtem meg 70 foknál melegebb alkatrészt a házamban, de mondjuk nem is nagyon volt, úgyhogy szokatlan.
Megpróbálkozom akkor egy szívó ventivel.(#36391) mcwolf79 : Köszi a választ neked is!
-
Tomdriver
őstag
390 Nitro hátra vagy oldalra tolja ki a meleget inkább? (most nem tudom megnézni, szét kéne bontanom mindent annyira be van építve a ház.)
Ha oldalra jön a meleg és a ház oldalára ventit szerelnék, akkor azt szívóra állítsam be ugye?
Elöl 2x140-es venti fúj be, hátul egy 140-es szív, illetve felül a Liqmax 2x120-as radiátor ventije szív, de VRM sajnos meleg. (80 fok körül)
-
Tomdriver
őstag
Sajnos nálam is ez a fő gond, vagyis a VRM melegedés. Emlékszem 290x-nél is az melegedett jobban és azon a házcsere sem segített, de lehet ez természetes és másnál is így van.
A 390-re találtam egy stabilnak tűnő beállítást 1150/1750re, ehhez +44 mV kell. Tegnap járattam Valley-val 1 órán át, ott a VRM2 74 fokra ment föl.
(Közben rájöttem, hogy nálam ja memória a gyenge láncszem, ha 1800 MHz-el le is futnak a tesztek, játékban emiatt dobja el magát, de már 1775 sem stabil, így marad játékra max. az 1750.)
Estére találtam egy másik stabilnak tűnő beállítást ami 1175/1750-en fut, ide már +88 mV kell. Több mint egy órát toltam Dirt rally-val, közben Gpu-Z háttérben monitorozott. Mikor befejeztem a max. hőmérsékletek így alakultak: GPU 65, VRM1 76, VRM2 82 fok(!), mindez saját ventiprofillal.
Az utóbbit soknak találom, mi a véleményetek, hosszú távon ez nem egészséges a kártyának ugye?
(#36363) oliba: Ezt hogy csinálod?
Sima 290 MSI-nek ennyire jó lenne a hűtése? Vagy van plusz venti ami a nyákról lefújja a levegőt?
-
Tomdriver
őstag
válasz
higi07 #36344 üzenetére
Végül feltettem újból a Crimsont, és minden tesztben 100-200 pontal többet adott. Úgyhogy marad valszeg.
Amúgy a problémám nekem csak az új felülettel volt, meg hogy kivették a spec, beállítások közül az asztalkezelést így a monitorokat csak win. alatt tudom letiltani / engedélyezni. No már most az egyik program nem mindig azt akarja amit a másik, így volt hogy az egyik monitort letiltottam aztán továbbra is ott vigyorgott..
-
Tomdriver
őstag
-
Tomdriver
őstag
-
Tomdriver
őstag
Nem a ventin, azokat körülvevő burkolatra gondoltam, de lehet egyről beszélünk. Lehet a korábbi kiadásokon volt, de pl. egy Techpoweuppos teszten (2016 januári) még a dobozban van lefényképezve, tükröződik a dobozon lévő fólia de úgy vettem ki, hogy csupasz a ventiház.
Mondjuk más jelek is utalnának rá ahogy előbb is írtam, főleg a szaga. Ha valaki használja pár napig, azért ott a hőtől már elillan az a jellegzetes új szag szerintem. -
Tomdriver
őstag
Akinek backplates 390 Nitro kártyája van, emlékeztek rá kibontáskor a venti házon volt fólia? Mert van olyan kép ahol látom, meg olyan is ahol anélkül van lefényképezve.
Megjött a kari, szép súlyos darab, a szaga új, porszem, karc, használatra utaló jel sehol, de gondoltam megkérdezem, nem e újracsomagolt.
-
Tomdriver
őstag
Amúgy ez a driver mehet fel, nincs gond vele? Valamit olvastam, csak nem tudom ezzel a verzióval volt e probléma.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Furbee #36265 üzenetére
Próbáld meg azért ezzel és csökkentett módban. Kártya bentmaradhat.
Utána felteszed az AMD drivert aztán majd kiderül, kell e oprendszer csere vagy sem. Amúgy nálam volt olyan, hogy rajta hagyott valamit és kétszer kellett lefuttatni, de azután jó lett.
Egyébként én is az oprendszer csere híve vagyok, csak hát a lustaság. -
Tomdriver
őstag
Lehet a generációváltásig visszajönnék erre az oldalra (aztán lehet tovább is
) egy 390 Sapphire Nitróval, olvasom ajánlott darab.
Gondolkoztam 970 vagy ez lenne e a jobb, de végül ami miatt így döntöttem, hogy AMD eyefinity (ha jól tudom, de javítsatok ki!) támogatja az 5 monitoros megjelenítést is, NV drivere sajna nem, illetve csak SLI-ben. Továbbá a kártya kimenetei pont passzolnának, ua. a felállás mint a 980Ti esetében, így nem kellene kábelezést variálnom.
Végül egy kis pénz is maradna Ti eladása után, azért ez sem utolsó szempont. -
Tomdriver
őstag
válasz
#Morcosmedve #36087 üzenetére
Irigylem embereket, hogy ennyi idejük van. Kb. 5 sorban le lehetett volna írni a lényeget és akkor talán el is olvasnánk. Amúgy már kezd unalmas lenni ez a téma egy szakmai topicban, mindenki próbáljon objektív véleményt alkotni és erre már ígéretet is tett a Topikgazda, miért kell ezt újból leporolni?
-
Tomdriver
őstag
válasz
tailor74 #35600 üzenetére
Elég jól szellőzőnek tűnik az a ház, nagy tér van a kártya körül alul és felül is, azért az is keményen közrejátszik, hogy nem melegszik szerintem, ráadásul az alsó ventik pont alá fújnak.
Erről jut eszembe, hogy múltkor tettem egy próbát: egy nagy asztali ventit tettem a gép elé, a működő front ventikkel szemben, gondolva az javít a hűtés hatékonyságán ha már plusz légáramot biztosítok nekik - hát nem!
A rendszer hőmérséklete 1-2 fokot emelkedett inkább, lehet megtört a levegő a ház ventiken amitől nem tudták rendesen kifejteni hatásukat - nem tudom, mindenesetre tanulságos volt. -
Tomdriver
őstag
válasz
afelaldozhat #35000 üzenetére
..no comment...
-
Tomdriver
őstag
7870-em volt single és CF-ben is, azokra tuti rá tudtam kötni az analógot aktív átalakító nélkül is, ez azért biztos mert akkor még D-Sub monitoraim voltak.
Volt 290 CF-em és én úgy emlékszem megvoltak még az elején ezek a monitorok és működtek, de lehet rosszul emlékszem...
Aztán lett 290X- amihez már nem kellett mert mindegyik monitor HDMI bemenetes volt.Be kell lássam hibásan általánosítottam - elnézést.
És köszönöm az infókat és a helyreigazítást! -
Tomdriver
őstag
Ezt most hallom először...
Én az X sorozat kártyáiból indultam ki, fene gondolta hogy a kistesóból kihagyták az ezért felelős áramkört.
De akkor R9 270 miért tudja? Az is GCN-es? A linkelt topicban a fórumtársnak működik a D-sub bemenetes monitor aktív átalakító nélkül.
Mindenesetre ha ez igaz akkor elnézést kérek mindenkitől, akit ezzel esetleg félrevezetem volna...
Amit leírtam, akkor az csak az X-es kártyákra vonatkozik ezek szerint. -
Tomdriver
őstag
válasz
korcsi #34910 üzenetére
Ha megnézted a linkeket amit csatoltam, az a rajz elég egyértelmű nem?
Még egyszer leírom: R9-es sorozat kártyáihoz nem kell aktív átalakító ahhoz, hogy a D-sub bemenetes monitor róla képet adjon, függetlenül attól, hogy nincs a kártyán analóg kimenet.
Mindenkinek adott a lehetőség, hogy kipróbálja, én meg néhány fórumtárs már megtettük és szerintem több helyen ez le is lett már írva. -
Tomdriver
őstag
Sima HDMI-VGA vagy DVI-VGA kábellel működni fog a monitorod, AMD R9-es sorozattól felfelé már nincs szükség aktív átalakítókra. DVI-nél csak arra figyelj, hogy passzoljon a kártyád kimenetén lévőhöz, ahogy Oddorg is írta.
A kártyád kissé melegedős fajta, hőfokokra figyelj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest