- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xpeg
csendes tag
Az új kártya betétele előtt nem rég lett telepítve rendszer és amíg meg nem jött a kártya addig betettünk ideiglenesen egy gyengébb nvidia kártyát amivel semmi probléma nem volt. Valószínű az új kártyával lehet valami. De, hogy mi az rejtély idáig. Az órajelet még nem próbáltuk állítani.
-
xpeg
csendes tag
-
xpeg
csendes tag
Szisztok! 1 hete már beszámoltam a problémámról.. Az új sapphire r7 260x es kártyával játék közbe bluescreent kaptam folyamatosan. A gyári cd-n lévő drivert feltettem, 1 napig csak fekete kép és vissza, de utána ismét bluescreen... A ram idle teljesítményét emeltem, az sem segített. Ez előtt a kártya előtt nvidia volt, azokat a drivereket töröltük, hátha az zavar be az amd-nél. Most már "csak" fekete kép, alatta a youtube, meg stb megy simán. A képernyő illesztő is gyakran össze szokott omlani, valamint ezt az utóbbi napokban észleltem, hogy leállítás parancsot megkapja a gép és a monitor kikapcsol, de a gép nem. Talán a képernyő illesztő kavarhat be vagy mi? Az elején a böngésző is lassú volt nagyon és a fhd videokat se vitte szépen. Most 3 fhd video-t szépen bír. De játék közbe ezek az összeomlások egyre gyakoribbak. Már eléggé frusztrál... tippek?
-
xpeg
csendes tag
-
xpeg
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoLTE/VoWiFi
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Fotó állvány eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest