- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
Zoli bácsi #2529 üzenetére
Zero core kikapcs:
Ebben van a zip-es link a programhoz. Ez így még nem indul el minden indításkor, ez kell hozzá. És azt vettem észre, hogy nem elég, hogy elindul, bekapcsolás után először ki kell kapcsolni, majd be a disable-t. Sajna ezt meg kell tenni minden újraindításkor, hogy jó legyen (úgy az esetek 95%-ban...)
-
KMT
addikt
Aki használja a dummytray-t a képernyő kikapcsolása utáni black screen miatt, az így tudja megoldani, hogy magától induljon a windows-zal win 8 alatt: [link]
-
KMT
addikt
Belekavarok én is. Nekem is az volt, hogy a 260x mellé kerestem procit. Mindenki szidta az i3-at, hogy kevés lesz hozzá. Ehhez képest eddig két játéknál is azt látom, hogy amíg a vga 100%-on van, a proci 60 körül... Ja, és 1680-ban. Tényleg tök gyenge a proc...
-
KMT
addikt
Egyről. Na jó, ez 2 GB-os.
Igen, terhelve is halk, ahogy fentebb is írtam. Nekem elég csendes a gépem, azért írtam, hogy 45% körül már hangosodik/kihallatszik. Csak ezt nem érte még el játék alatt sem.
De kézzel a 100% a "szinte csendestől" elég messze van. (Azt nem tudom, hogy 6950 milyen hangos.) -
KMT
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest