- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyuszyCaster
senior tag
ok ott a másik is most nem kötekedés képpen mondom de mi érteleme az egekbe emelt őrajeleknek? pl asus nem az a fontos hogy stabilan müködjön? most még ok a gig karid maradjon is az de mi lesz mondjuk 5 év mulva? nem egy zafir tulajt tudok aki még tovább is használta a gagyi zafirt
-
NyuszyCaster
senior tag
ha engem kérdezel mindeki tudja róllam hogy megrögzött saphire fan vagyok nekem nem volt gondom velük azon kivül amit most leirtam de egyszer kézalól vettem egy saphire vapor x et 6770 et és sajna nem volt jó
másrészt a 3870 karim ami szintén saphire 10 évig ment kb igaz még ma is menne kb az ötödik inditásra addig lesipolja hogy vga hib de egyszer csak ujra pörög a ventije és megygiga vagy msi vagy asus.. 3 év gari vagy 2 év... ami elmegy 2 évig az elmegy 5 ig is . én saphire karit vennék.
-
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
sziasztok
én is probáltam a RadeonPro t de nekem nem engedi húzni a karit hol ott a ccc ből lehet húzni ebben még ventit sem lehet álítani.... -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
NyuszyCaster #928 üzenetére
válasz erre [link] talán nekem is ezt kellet volna tennem annó
-
NyuszyCaster
senior tag
nekem ezt produkálta extrémen a kissebik zafir pár perce
[link] pedig én extrémre tettem hát akkor igy produkálta ezt
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #897 üzenetére
most egy picit megijettem azon amit irtál..... mi a jó fene tart ezen 2 hétig?? kb 15-20 perc kideriteni a dolgot és ha nem tartasz erre a karira igényt akkor csere akár ráfizetéssel is ha meg igényt tartasz rá akkor csere ugyan ilyenre de úgy is ez lesz a vége mint most..
ezt a sütős dolgot nekem is ki kellet volna próbálnom a 6770 el de nem mertem hogy csináltad leirhatnád igaz nincs légkeveréses elektromos sütőnk csak gáz... -
NyuszyCaster
senior tag
nekem a zafirhoz se molex se kupun ellemben 2 dvi volt és két cf csati.... ezt hogy csinálta a pcx???
-
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Tournament #867 üzenetére
nem az r7 260x zafir hőcsövesre
-
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
sziasztok
föltettem én is az uj hivatalos drivert win7 32 bitre semmi gond nincs vele 4 giga ddr 2 ram van a gépben és simán fölment indult a vin rendesen nem volt semmi gond -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Martin97 #765 üzenetére
hát nem tudom hol lehet még olyan......
más a gyengébb 260x is tudja ezt a nyavajátAMD PowerPlay with ZeroCore Power Technology
AMD PowerPlay is a power management technology in response to the GPU loading, AMD PowerPlay automatically manages the power consumption.
AMD ZeroCore Power technology allows your AMD Radeon™ GPU to consume virtually no power when in idle state5. When used with AMD CrossFire™ technology, it shuts down additional GPUs when they’re not in use. -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #745 üzenetére
szerintem sem kell hagyni őket ha ez valóban igyvan hogy bizonyos dolgok nincsenek leirva akkor ez a vásárló férevezetése! ezt nem lehet hagyni de hogy pont egy ilyen gyártó mint az asus hát szoval hová is jutotunk főleg úgy hogy van nekik másik lapgyártójuk is más néven
és manapság ott tart a dolog hogy az asrock jobb lassan mint az ASUS pedig azt mondták régen hogy az asrock lapokat az asus éjjeli müszakja csinálja és azért sz@rok hát nem is tudom de a párom nézett egy am3+ lapot ami szintén asus volt hát ezek után nem is tudom lehet maradunk a gigánál
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #733 üzenetére
áááááááááááááááááááááááááááá
ilyen nincs esetleg a régi karik a nagyon őslények mehetek 100/110 fokig már a 3870 is 90 foknál megált.... az pedig nem egy mai darab az oké hogy a tuning és a takarékosság nem passzol össze de azért mert valami oc azért még nem kell folyton max on mennie... azért azt a -20 fokot is megnézném a referencia karikhoz képest de mindegy az asus tudja.. -
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
#85552128 #726 üzenetére
hát hogy őszinte legyek én is hőcsövest akartam de nem azt kaptam mert mikor megrendeltem a pcx től még volt de mire küldeni kellet volna már nem volt igy fölhivtak hogy a sima van csak ami szintén oc csak éppen nem 1150/6600 hanem 1050/6000 és hogy igy kell e mert a másik már nem is lesz hát itt áltunk félig halott vga val kellet persze csak hogy a sima is a hőcsöves árában volt de a futárdijat lefelezték hát igy van most ben hőcsöves OC
én is gondolkodtam az ASUS ban de eddig 4 asus lapom volt és mindel volt valami gond igy vga ban kihagynám ahogy a gigát és az msi t is ezzel nem alartam senkit megbántani
valószinüleg a következő vga is zafir lesz vagy ha nem akkor xfxjajjj
pcx es dologhoz még annyit hogy megérkezett a kari és rá kétnapra már volt hőcsöves 2000 ft vel olcsóban mint ahogy a nemhőcsöves érkezett nekünk............. -
NyuszyCaster
senior tag
én ezzel nem kisérleteznék
már mintt a biossal csak a rá valót tenném föl
a memória órajele zafiron is ugrál üresjáratban.....
de nekem ez az asus kari akkor is hogy úgy mondjam kicsit gagyinak tünik hogy nem tudja egy ilyen gyártó rendesen megcsinálni.... szidjuk itt a zafirt sokszor de nem hiába referencia gyártó ettől függetlenül biztos nagyon jó kari az asus és a többi más gyártó által kiadott r7 260x de én maradok a kicsit lassabb zafirnál . bár mindenkinek szive joga hogy mit választ a monitorom pl asus garis volt még mikor bedöglött álandóan a menüt pakolgatta ki és a fényerőt nyomta maxra magátólkorektül küldte érte a futárt az asus kb 5 hét után vissza jött a müködő cseredarab amin az a hiba hogy van egy főlt a képen ami nem pixel hiba hanem a rétegek között van valami szennyeződés.. ezt is normálisan elmondta az asus .
erre én de nekem a mésikon nem volt ilyen akkor ez nem uj?? de uj csak épp gyártás közben előfordulhat ilyen és mostmár ezzel kell együttélni mert a készülék müködését nem befolyásolja! vagy vegyek másikat esetleg más gyártótól igy az asus
akkor most mi is van én vagy mi fogyasztók együk amit kapunk?? -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #669 üzenetére
nem tudom nekem is oc van a zafir szerint.. igaz nem a hőcsöves és csak 1050/6000 amin megy nem tudom ez mennyire oc de egy biztos terhelés nélkül visza ál alap 300/150 re
engem az érdekelne ha van valaki akinek ilyen kari van húzta e már komolyaban és ment e?
én próbaképp a gpu n 5% ot a memórián 10% húztam és ment. -
NyuszyCaster
senior tag
lehet hogy innen van a bios
-
NyuszyCaster
senior tag
na jó jó de ez most jó a 260x hez is?
-
NyuszyCaster
senior tag
sziasztok
szintén r7 260x kari csak nem asus vagy giga vagy msni hanem zafir és a gondom a következő kb 2 óra játék után játékból kilépek megyek egyből a netre majd kb fél óra után onnan is lépek monitort kikapcsolom gép megy tovább és nagy esélyel ha ujra szeretnék valamit csinálni mondjuk fél egy óra mulva nagy esélyel csak egy fekete kép fogad ami csak reset után tönik el driver 13.12 orendszer win7 32 bit táp Chieftec 550watgép nem megy alvó álapotba és a monitor sem kapcsol ki
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
kalozhun100 #598 üzenetére
nekem a 6770 csinálta zöld csíkkal és az ram hiba volt
-
NyuszyCaster
senior tag
uraim eza kis kari fantörpikus !!
a crysis3 ma érkezett meg és majdnem minden egészen pontosan az antializing és az árnékolás kivételével minden fullon és viszi gond nélkül igaz 70 fok de a ház sem húvös asztalban van.... a proci igaz csak egy phenom 9600 BE és a ram is csak ddr2 4 giga de akkor is hatalmas amit a kari teljesit... AMD -
NyuszyCaster
senior tag
nem tudom érdekel e valakit de most nézegettem a zafir trixx nevü progiját elég korektül engedi álitan a feszt is és a ram gpu sebeségét is valamint a venri sebeségét is és van azthiszem 4 db profil ahová menthetjük a saját beálitásankat
csak nem merem vele húzni a karit hiába oc a zafirszerint nem tudom menyit szabad rajta húzn nem nagyon tuningoltam még.. vga t -
NyuszyCaster
senior tag
hmmm ma terhelés alatt 73 fokot mértem az még belefér?
-
NyuszyCaster
senior tag
erre tud valaki valami megoldást,
crysis 2 közben egyszer csak kékhalál és ez a kód reméllem nem vga BCCode: 4e -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Martin97 #524 üzenetére
hogy fulra kihatja e nem tudom de nekem phenom 1 9600 be van 2500 húzva 4 giga ddr2 1066 os ram ( nagyon öreg config) de a srysis2 ultrán akadás mentesen fut zafir 260x en a crysis 3 csak kedden érkezik meg mert meguntam hogy nem megy a tört verziók 100% a csak mikor kedvük van igy megrendeltem 3000 ft ért.. a sniper gohost varior 2 full full on szintén simán megy ennyit egyelőre majd még tesztelem a karit
De az biztos hogy nagyon erős -
NyuszyCaster
senior tag
hát tudod nekem csak zafir kariaim voltak mióta ati ra tettem le a voksot hát hogy nem jók?? én már nem tudodm mikor jött be a 3670 de szinte rögtön megvettem és csak most került ki a gépből véglegesen úgy 8 évre saccolom a korát.. mem vitázni akarok csak azt ne feledjuk el hogy a zafir referenci gyártó volt az atinál és az az amd nél is nem gondolnám hogy a giga vagy az msi is az lenne
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
woodworm #501 üzenetére
Tapasztalatom szerint mindig akkor jön elő, amikor gyakorlatilag terhelés nélkül megy. Böngészés, fájlműveletek, esetleg magára hagyott gép. Ezzel párhuzamosan pedig hűvös a környezet. Pl. soha nem fagyott még le, ha a kártya hőmérséklete 35°C-nál magasabb volt.
Most kicsit elgondolkodtam annó volt egy 6770 vapo-x karim és pont terhelés nélkül csinált zöld csikos képernyőt általában böngészés közben azt mondták ram hiba reballozni kell hát én eladtam aki megvette nem érdekelte őt hogy mi van ...
az r7 260x is csinált tegnap olyat hogy böngészés közben fekete kép és semmi re sem reagált
most kicsit megijedtem én a driver rovására irtam de lehet gari lesz belőlle? -
NyuszyCaster
senior tag
köszönöm mindenkinek mostmár megy ahogy megszoktuk
-
NyuszyCaster
senior tag
Szia
mostmár "tökéletesen" megy a kari tegnap föltettem a win7 et win 8-1 volt fönt ott bohóckodott a játékokkal már ott tartottam vissza küldöm gariba a párom mondta hogy próbáljuk meg ezt és úgy néz ki igaza lettbár az még mindig úgy van hogy a fentebb irt 1280x768 ban nincs 75 hz csak 60 hz ezt ugyn nem tudom miért van de eddig megy és brutális erő van benne igaz a konfig még ddr2 es phenom1 9600 be procival de igy is dokkal jobb mint volt a 3870
-
NyuszyCaster
senior tag
megtaláltam a DDU t le is töltöttem használtam is de 1280x768 ban továbra sincs 75hz
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
ma megérkezett a kari r7 260x és valóban oc a nem oc már a dobozon egy hatalamas Oc " pecsét" fogadott
de csak hogy ne legyen a zafirnál sem kerek a történet " most lehet nevetni" csak hogy lássam rendesen a dolgokat 1280x 768 ban használtük a régi karival a gépet 75 hz n ment a montor most viszont hogy belekerült az r7 es ugyan abban a felbontásban csak 60 hz t engedélyez a monitornak a driver 13.12 az amd oldaláról leszedve
és van még két fura dolog a valley benchmark 1.0 teszt közben 1500 valamenyi fokot mutatott majd 0 fokota másik fura dolog kedvenc játékom a FEAR 3 még mindig viszont játék közbennéha megál nem lépki semmi csak megál és egy idő után megy tovább
ezekre a gondokra tud valaki valami megoldást?
-
NyuszyCaster
senior tag
hivtak a pcx től hogy az általam rendelt OC kari nincs és hogy jó lesz e ez nekem helyette az OC árában! mert hogy már OC nem is lesz de ők megnézték a zafir oldalán és álitólag ez is OC
[link] fájdalom dijúl elengedik a szálitási dij felét... nem tudom mit csináljak HELP
-
NyuszyCaster
senior tag
már egyszer megjártam a bazárosokal elvileg egy hónapos volt a 6770 vapo-x nem is volt azzal baj csak hát ram hibás volt és mivel utólag kiderült mivel nem uj termék volt igy csere nincs a javitásban meg nem segitett mert az is csak a kicsomagolás uzán derólt ki hogy szlovák garis a kari
igy inkább kihagytam őket
-
NyuszyCaster
senior tag
ááááá
ezt nem hiszem el nem lesz meg a héten a pcx ből az r7 260xrendelés után rögtön jött egy emil hogy fogadták a rendelés és majd értesitenek az átvétel időpontjáról
ma ujabb emil hogy beszerzés alatt majd értesitenek......... -
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
egy kárya után érdeklődenék vélemények tapasztalatok érdekelnek az r7 260x kariról ha valaki tud rólla valamit irjon köszönöm
teszteket már olvastam de inkább érdekelne olyan véleménye aki már hatja ezt a karit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Asztalos klub
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces videók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest