Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
NO, uj hibajelensegem van!
Mivel mostansag sokat vagyok linuxon, s ott jelenleg meg mindig problemas a VEGA GPu undervolt/overclock, illetve a TDP modositasa, igy gondoltam, felrakom a vizes biost, nagyobb TDP keret lesz alapbol, s csak underclockolom, mert regi tapasztalataim alapjan nem vitte 1680MHz folott stabilan a frekit. De csoda tortent, s nyugodtan boostolgat a kartya 1770ig is akar. A vizhutes is teljesen jol birja, igaz igy a gpu azert kicsit futi mar a procit is. Viszont valahogy elojott egy olyan hiba, hogy random idonkent a gpu dobja a frekit, s lemaszik egeszen 1200 Mhzekig. Majd x ido utan ujra visszamaxik 1770es magassagba. Nosza, elovettem Luxmarkot, s benyomtam stress testre, majd figyeltem hwinfoban az ertekeket. Eloszor gondoltam, hogy HotSpot maszik tul magasra, de az is megall 60 alatt, majd hogy a liquid temp hianya mitt csinalja, de az ugye mindig 0, szal kilove, es ekkor felfigyeltem a GPU VR VDDC Temperature ertekre, illetve arra, hogy x idonkent 0ra ugrik, majd a GPu ezutan kezdi meg a droppot, majd visszater az ertek (30 koruli maxxal), s ujra visszater max teljesitmenyre a kartya.
Hogy mikor csinalja, teljesen randomnak tunik, luxmark fut a hatterben.
Barmi otlet, mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest