Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
-
chopin42
addikt
válasz
Cyberboy42
üzenetére
Itt is azonnal reagál, csak nincs curve,csak lépcső, illetve megszűnik az azonnali rpm. Mindegy, most megmoddolva elég jónak tűnik stock fannal is.
Más? -
törölt tag
Mindenki: üdv Niarb
Sajnos nem jó híreim vannak.
Mivel megvetted a mindig legolcsóbb Vegát ennek megfelelő a hűtése.
Sajnos a víz és Morfeusz csak ref kártyákhoz van szabva. hogy rámegy e a fene se tudja biztos nincs benne a kompatibilitási listában
sajnos a másnál látott venti rászerelés se igazán optimális nálad mivel forró és nem légátfúvásos a kártya.
Ha előbb jössz ide hogy mit vegyél az sokat segített volna AMDnél a Giga nem márka (tőlük csak az Aorus extremet szabad) -
chopin42
addikt
Üdv! Melyik driver most a "legjobb" Uv-oc-re? jelenleg a 19.1.1 van, ez megteszi, de a custom fan profil egy kalap szar benne. Nincs zero rpm ha hozzányúlok, csak lépcsős állítás lehetséges...szóval nem jó.
Lehet korábbi is, vagy aktuális, így is állandóan ajánlgatja a frissítést...
Illetve mi a max hotspot temp, ami még okés? Noob kérdésnek tűnnek, de igazából jó lenne pontosan tudni ezeket...Köszönöm!
-
Niarb
csendes tag
Üdv mindenkinek,
Nemrég lettem egy Gigabyte Vega 56 Gaming OC 8Gb tulaja, szeretnék javítani a hűtésen és láttam
ezt a hűtőt: MORPHEUS II CORE EDITION.
Kérdésem lenne, hogy ez a hűtő használható-e az én kártyámmal, ha nem, akkor esetleg tud-e valaki ajánlani másikat? -
AtHoS
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Abban lehet, hogy nem, mivel nem szoktam a relive részt telepíteni
de a relive-nak a Radeon Settings felületen saját beállítási panelje kellene legyen. Ott sem lehet kikapcsolni?Mondjuk érdekes, hogy nem is jön be nálad a Radeon Overlay felülete alapértelmezetten ALT+R
Bár erre rá tud kavarni egyéb program, amiben szintén van billentyűzet vezérlés, hátha fut nálad a háttérben ilyesmi (pl. autohotkey és társai)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Írtam a hsz-ban: OverDriveNTool
Nem BIOS-t lehet vele szerkeszteni, hanem alap esetben a driveres wattman féle beállításokat
Viszont a Win registry-ben a felső részen látható SoftPowerPlayTable Editor-ral lehet létrehozni egy bejegyzést, ahol a különböző amúgy nem állítható értékeket is át lehet írni: pl. maximális Power Target %-ot 50-ről akármire pl. 100 %-raAz új driverek mellett 18.12.2+ GPU Pstate-eknél nincs sok jelentősége a programnak, mivel innentől wattmanban is lehet az összes Pstate-et módosítani (persze a Pt %-ot és a memória alsó state-eket nem)
Ha alapfelhasználásra kell, akkor csak simán elindítod és módosítod a GPU Pstate-eket és a memória P3-at, esetleg a Power target és venti fordulat értékeit
Ha mélyebbre nyúlnál, akkor rendszergizdaként indítva a program fejlécén jobb klikkes menüből elérhető a SoftPowerPlayTable Editor, ahol betallózod a kártya előzőleg pl. GPU-Z-vel lemenettett BIOS-át és akkor megkapod a felső képen látható felületet. De mondom, itt extraként az alaphoz képest csak a memória state-ek és a power target %-os értékét tudod állítani az alapban is elérhetőkhöz képest.
18.12.1 előtti drivereknél volt inkább ennek jelentősége, mert ott csak a P6 és P7 volt szerkeszthető a GPU részen
-
chopin42
addikt
válasz
ArmanD.
üzenetére
A keret felső részét 4 csavar tartja. Utána egyben lejön. A csupasz borda a kártyán ilyen:[kép]
A ventiket egy pwm-mini pwm adapterre kötöttem be:[link]. Itthon csak ez az egy volt kapható, a rövidebbek mind külföldi cuccok lettek volna, 2-4 hét alatt...Kvg
2x14 hogy fért rá? Milyen ventiket használsz? -
chopin42
addikt
Sajnos nem Hardware Unboxed szintű képek következnek...Nagyon nem. De!
Megcsináltam a Vega 56 Pulse Modot
Ventik: Arctic p12 pst. Kártya saját csatijáról betápolva.
Még "vágatlanul"
Homályos, de kész.
A gépházban, táp nélkül.
BetápolvaEredmény: Azonos fordulaton jobb hűtés, cserébe NÉMA.

Annyi hátrány van csupán, hogy ezen ventiknek a max fordulata 1800 körül van, míg a gyárinak 3200 körül, de itt az 1800 az elég kb a gyári 2400al. Ami elég jól hűt. Maxon is csendes, 1060 gaming-x szint komolyan.
Majd készül teszt, amit még karácsonykor akartam, de most már tényleg megcsinálom.
Képekért bocs, de izgultam, és kicsit remegett a kezem
-
david_97
senior tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Nekem még 1690 mhz 1200mv sem jó, heaven pár másodperc után crashel. 1660mhz 1150mv-vel úgy látom most elmegy
-
Plasticbomb
addikt
válasz
david_97
üzenetére
Ezt neked kel kitesztelni a tieden. Pl nekem azon a kartyan, amin rajta a viz, ha egy pillanatra is 1715 MHz fole kuszik a freki, omlik a kartya. Szal nekem korulbelul 1675-1100 beallitason stail mint max. Viszont nekem megvan az 1200MHz HBM (epp eszembe jutott, s megneztem a masikon is, annak is megy az 1200MHz, egyre szebben nez ki az a kartya, vizes blokk, friss thermal grizzly paszta, baromi kivancsi vagyok, mit fog produkalni) mindketton, szal hatalmas a szoras alkatresz minusegben, ami erosen befolyasolja, mit fut. Pl nekem a vizezett a minoseg letra kozepen lehet, lehet kicsit undervoltolni, kicsit felul clokkolni, de nem sokat. Egy vizes kartya a minoseg letre felso foakain kell legyen, hogy birja hozni a szukseges frekvenciakat. Aztan, miutan megszuntettek a refek gyartasat, nem tudom, hogy volt-e barmi binning a gpukat illetoen, akarmelyik gyartonal is...
-
david_97
senior tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
És 1700mhz-hez mennyi az annyi mv?

Btw a hbm-em is 1050-en megy, 1100 még ok, de 1150 már zöld pöttyös a kijelző, ebből gondolom nem túl acélos a vega-m -
Plasticbomb
addikt
válasz
david_97
üzenetére
Aliitsd fel a frekit amig birja. Csak legyen eleg jo hutesed, meg legyen eleg TDP keret, a vizes bios gyak csak ezeket allitja a 64 airhez kepest:
FREKI, fesz, TDP keret.Nem ugy, mint pl a VEGA56 vs VEGA64 hogy magasabb fesz a HBMnek is, stb. VEGA64 VEGA64 LC kozott inkabb alkatresz minosegbeli kulonbseg van ami a PCBt illeti, illetve mas a hutesi megoldas rajtuk.
Egyebkent, ha eleg jo a kartya OCB GPU+HBM+sallang minosegileg, akkor sima +50 power limittel is megvan az 1700MHz. (Ez az, amiert alig varom, hogy megjojjon vegre a masodik VEGAra a vizesblokk, gyanus, hogy jobban porog mint az elso vega64em, jobb boostot produkal leghutessel, mint az elso vizesen...)
-
david_97
senior tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Szóval gyakorlatilag ha kitolom a power limitet, (most +50 van, - 100 undervolttal gyári frekvenciákon) akkor fel bírom húzni 1700+ mhz-re a kártyát? Dob az nekem annyi teljesítményt hogy ennyit babráljak vele? Egy bios flash 5 perc, de frekvencia + voltage állítgatás az órákba telhet.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Televan74
üzenetére
Erdekes, nalam 5 GB/set hoz ossze a VEGA64.
A kerdes hogy ez per lane, vagy a per pcie csatlakozo? Mert akkor kapasbol duplazodik a masodik Vega altal elfoglalt hely vegett (x8+x8), illetve ott van meg a +4 az NVMenek is, illetve +4 a deli chipsetnek is.
Per csatlakozo. HM. Hol van akkor a maradek ~2GB/s????
-
Plasticbomb
addikt
válasz
david_97
üzenetére
A 19es sorozatu driverekkel valtozott a freki vezerles algoritmusa, olyan erteket is figyelembe vesz, amit a levegosnel figyelmen kivul hagy (GPU VR VDDC/MVDD), s mig a gyarilag vizesek eseteben ez nem gond, addig a levegosok eseten itt jon elo egy hangyanyi minosegbeli kulonbseg. Jellemzoen a levegosokon az IC eldobja a hofok erteket, 0at/invalid ad vissza, amitol az algorithm lassan panikol be, ledobja a frekit, az ertek visszater, majd a freki is visszaall. Sajnos nem marad mas hatra, mint az AIR biost hasznalni Overdrivenben PowerPlay tableben atallitani a max adhato keretet mondjuk 75-100akra. Igy stabilan fog menni a kartya.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Radeon Beallitasok, Relive, recording illetve a scene amit nezz at.
-
ScomComputer
veterán
Erre is írjatok már légyszi aki vágja a témát..vagy ilyen bugos ez a relive?
[link] -
david_97
senior tag
Sziasztok. Van itt olyan aki ventis vega 64-re vizes vega 64 bios-t flashelt és megyen? Ugye most ott tartok hogy aio moddolt Sapphire vega 64-em van, leszedtem hozzá egy Sapphire vega 64 liquid bios-t. Ati flash programmal feldobtam. A gép liquid cooled verziónak látja, de heaven benchmarkban nem teljesít. Mikor eléri az 1650 mhz feletti teljesítményt, keményen vissza droppol az órajel, aztán csinálja előről. Mi lehet a probléma? Hőfokokat közben néztem természetesen, minden rendben volt, max 60fok a kártya 80-90 közötti hotspottal.
-
ScomComputer
veterán
Hogy tudom eltüntetni a számlálót,ha nem jön elő a toolbar??

-
ScomComputer
veterán
Ez a relive ilyen fos...nem működnek a gyors billentyűk csak ha akarnak,át írom másra ua.,még ekkora szart...
A toolbar elő se jön,..
-
Yany
addikt
PCIe teszt - MSI RX480 + Asrock Z68 Extreme3 Gen3: 6.74 GB/s
-
Kvg
senior tag
Meg néztem én is mennyi az annyi. PCIe 2 5 gén 1 en volt mért a prigram 3,57Gb/s et. Fel pakolva Gen3 ra már 7.6GB/s lett Vega56 és 4 éves nem mai deszka proci.
Látom van itt ember akinek a gépe már 3,5 Gen es.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Televan74
nagyúr
válasz
Cyberboy42
üzenetére
Szerintem meg valami a teszt programmal nem kerek. RX590 12,8GB/s tud. Konfiguráció ugyan az.

Ha másnál sem sokkal jobb a helyzet ,akkor nem a kártyával van a bibi.Csak ennyit szerettem volna megtudni.
Köszönöm a méréseket!
-
Televan74
nagyúr
Valaki mérne nekem egyet a 3DMark PCI Express feature test -el Vega56 -al. 5,2GB/s jön össze a Vega 56 -os kártyával,a RX590 -nel meg 12.8GB/s -os eredmény.

-
Kvg
senior tag
válasz
Speed®
üzenetére
Nem HW gyártók, de ők viselik a következményeket,a kevesebb eladások álta.
Ezt az elkurvuást ilyen mértékben még nem láttam. Lehet az Microsoft és az AMD akarja konzolok felé a népet? Nem fog müködni, mert aki nem akar konzolt venni úgy sem fog. PC nél ár / hulladék SW fellett kell dönteni a parasztnak. -
Kvg
senior tag
-
törölt tag
válasz
Zagazon0
üzenetére
Erre is van ám megoldás, Nincs SSD-d meg wincsid ?
Wincsin csinálsz egy 60 gigás patriciót, felnyomsz egy szűz wint azokkal a dolgokkal amit a játék kér (csak azt így kizárható az ilyen bányászvírus és hasonló)
direct x 9 11 12 physX. Kipróbálod de lehetőleg ne csak azzal ami jelenleg rosszul fut hanem egy Metro Exodus egy Far cry 5 el ami mindenkinek hibátlanul fut.
és ha minden oké akkor átteszed a particiót egy GHOST-tal SSD-re ha meg nem oké ott vannak az adataid az eredeti SSD-n és visszarakod. -
ScomComputer
veterán
válasz
Zagazon0
üzenetére
Már írtam neked én is a driverben minden benne van( a monitorozó progi is,nézz utána vannak videók a yt.-on,mit hogyan kell...), de csak nem láttunk tőled semmit, egy hwinfo64-s képet sem a vga részről, pedig az lenne a lényeg,de úgy csináld, hogy elindítod a hwifot a háttérben, más progit nem és játszol egy 10-20 pőercet utána küldöd róla a képet...
Ha nem csinálod amit mondanak,minek írsz ide segítségért....
Meg próbáld már meg másik játékkal,mint ahogy írtam is anno, ne a "Borderlands 2"-vel valami erősebb BF5, vagy más Division 2,stb...

-
bozont
veterán
válasz
Zagazon0
üzenetére
A Borderlands 2 nálam sem terheli maxra a kártyát, viszont nem is esik be az fps hosszú játék során sem. Ennél a játéknál ahogy írták is, a physx-et érdemes minimumra állítani, mert AMD és újabb nVidia kártyáknál a cpu számolja az effekteket és szépen megtudja akasztani az fps-t.
Ha más játéknál is előjön (a Spiral Knights megint nem egy vga gyilkos játék), akkor monitorozni kellene a hőmérsékleteket, főleg a gpu hotspotot mert állítólag az alapján szabályoz a kártya, érdemes 100 °C alatt tartani és akkor biztos nem throttlingol.
Esetleg a windows energiagazdálkodás beállításokra érdemes ránézni rendben van e.
Ha más nem segít, akkor win reinstall, nem kizárt hogy valami kavar maradt az nVidia driver után. Bár elvileg nem szabadna problémát okozni a cserének.Így fut nálam, először chill-el, mikor először átmegyek Moxxi bárján utána kapcsoltam ki. Sajnos ezzel a driver verzióval (19.3.3) valamiért nem mutatja a cpu használatot.
-
Zagazon0
csendes tag
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Borderlands 2 vel próbáltam eddig , meg Spiral Knights-al.
A másodikat valósínű nem ismered , mert nem egy ismert játék , de a lényeg , hogy az inkább proci orinetáltabb játék , kb mint a World of Warcraft , és az előző kártyánál semmi baja nem volt , most viszont úgy viselkedik ez is , mint ahogy a borderlands.
Alapvetően úgy néz ki , hogy belépek , eleinte az előre beállíott , lekorlátozott 72 fps em van , mert a 75hz-es kijelzőmnél az ennél nagyobb fps screen tearinggel , 50-60 wattot eszik a játék , de full az fps. Játszok kicsit , jön pár enemy , és egyszer csak csinál egy olyat , hogy lejjebb esik az áram felvétel , lejjebb esik a frekvencia , és az előtte 72 fps em 45-40 vagy akár 30 ra is leesik.
A processzorral nem lehet gond , ugyanis 2 hete ugyanezzel a játékkal , ugyanezzel grafikával és beállításokkal a 1070ti-m végig a maximálisra állított 72 fps-en tartotta a játékot , és csak a GPU volt cserélve a gépben.
Ha olyan könnyen vinné a kártya a játékot , hogy nem tertheli le eléggé , akkor miért 40 fps-em van játék közbe? -
törölt tag
Abban nincsen valami ráció és ezt főleg a váltók tudnák megmondani hogy maga a Borderlands vagy a PhysX tárol el valamit vagy gyűjt be adatot a kártyáról ? Ami 1070Ti ->Vega 56 váltás után hamis pl memória mérete stb és ez lehet a hibaforrás oka? Tehát egy mentett állás elmentése után egy Borderlands vagy PhysX Reinstall install megoldaná ?
Ezt nyílván a váltó emberek tapasztalata megmondaná...
De nvidiás ez egy zárt rendszer a fizikai emulációhoz de ez AMDseknél is fenn kell legyen.
ez ugye neked fel van installálva a gépedre?
ez olyasmi mint a direct x -
BReal
addikt
válasz
Zagazon0
üzenetére
Reddit link, egyik válasz:
"BL2 (and BL:TPS) use PhysX for way too many ingame objects by default. Set it to Low or Disabled, and your FPS should skyrocket."
-
Zagazon0
csendes tag
A teszt alatt a Radeon Chill ki volt kapcsolva. Eleinte próbálkoztam vele , de semmit nem változtatott.
Amit érdekesnek tartok , hogy a kártya Benchmark alatt viszont felveszi a szükséges áramot , 200-220 at is, de egyik játékban sem megy 70-90 fölé.Mellesleg volt már hogy nem volt fenn semmi 3rd party cucc , se MSI AB , se Tweak , semmi , és ugyan ezt csinálta. Most azért raktam fel , hogy tudjam mutatni hogy hogy viselkedik a kártya , csinálhassak róla egy képet.
Minek teszteljem még GPU zabálósabb cuccal , ha ezt sem viszi rendesen? -
ScomComputer
veterán
válasz
Zagazon0
üzenetére
Leírom én is de hiába ,mert úgy sem csinálod meg....törölj le minden Msi AB, Asus GPU Tweak és egyéb szemetet, de úgy,hogy teljesen távolítsd el, és mindent a radeon settings(driveben) állítsd be, mert ezek a un. third party progik bekavarnak..nekem a ventivezélésbe kavart be az msi ab...
A radeon driver tökéletesen elég mindenre, nem kell külső program..
Meg ne a gpu-z-t használd, ahogy írták is tedd fel a hwinfó64 legújabb beta verzióját és azzal használd..
Ja és ne ilyen kaki játékokat próbáljad már hanem valami vga zabálót...
(#11025) Speed(R):thx...én is szeretem a csendet...

-
korcsi
veterán
válasz
Zagazon0
üzenetére
GPU hotspot hőmérséklet? HWinfo megmondja. Vagy GPUz sensors fül.
TRSS-el abból is kiírathatók infók, vagy játék alatt fut és megnézed mennyi volt a maximum.
Azért 700MHz a ram freki, mert az alacsony GPU órajelhez ez tartozik.
(#11030) AtHoS: Szerintem amíg gondja van, addig a chill-t és minden más korlátozót iktasson ki, nehogy bezavarjon.ahogy írtad részben
-
Zagazon0
csendes tag
válasz
Raggie
üzenetére
Közben megcsináltam a DDU-t , újraraktam a radeon szoftvert és teszteltem mégegyet.
A képeken látszik , hogy valamiért nem vesz fel elég áramot a kártya , valamiért a freki se úgy néz ki mint kéne.

Ja és ami furcsa még , hogy a radeon szoftver is 800 mhz et ír a videó memóriához , MSI AB is annyira van állítva , de mindig 700on megy
-
Speed®
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nem feltétlenül. A TDPt, ill. a hűtőkapacitást érdemes inkább a GPUra kihegyezni szerintem, annak több haszna van, nem sávszélesség limitált.
-
golya87
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Igazából mindegy, csak azon tudom hol írja ki, hogy Samsung HBM-ed van. Míg a Strix 56 biztosan Hynix HBM.
-
Zagazon0
csendes tag
válasz
Cyberboy42
üzenetére
A GPU hőmérséklete normális , 1440p ben borderlangs 2 közben full grafikán 65fokon mozog , ami sztem nem igazán magas , és kitolja a 75fps-t egy ideig, aztán kitalálja , hogy mégsem akar működni , és elengedi az egészet.
De akkor sem emelkedik a hőfoka , sőt csökken is , mert nem adja le a teljesítményt.
A tápom ventije is többet forog mint korábban, pedig nem vesz fel több áramot a gép mint az előző kártyánál (1070ti) -
törölt tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Azé' mert GPU Z ben van Asus rog skin

Csak az a lényeg legyen sok adat arról amikor valakinek throttling-ol mert így tudnak itt segíteni a fiúk hogy mi az ok -
golya87
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ez egy Strix? GPU-Z screen-t tudsz küldeni?
-
Zagazon0
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Pár napja vettem egy Asus Strix Vega 56 kártyát , de nem igazán úgy működik , mint reméltem.
Letöröltem a korábbi Nvidia drivereket manuálisan , feltettem a Radeont , de már ott is bajlódtam , mert nem igazán menti el a változtatásaimat , újraindításkor elfelejti a rendszer.
De ez még a kissebbik gond , a nagyobb , hogy játék közben a kártya egy bizonyos ponton "elengedi" a dolgot, az előtte 1000-1100 Mhz-es freki , és olyan 80-110 Wattos áramfelvétel helyett 30-40 re droppol és 45-50Wattot vesz fel valamiért. Ahogy ez megtörténik ,utána jó ideig úgy is marad , van hogy játék újraindításig.
Többször újraraktam már a drivert. Teszteltem MSI AB mellett , és nélkül , GPU Tweak mellett és nélkül , mindenhol ugyan ez.
Próbáltam azt is hogy semmilyen változtatást nem eszközölök az alap Radeon driveren, se a Wattsmanon , úgy is ez van.
Egy Thermaltake Toughpower SFX 600W Gold tápot használok , ennek elvileg elégnek kéne lennie.
A Power limitet huzigálva sem értem el semmit.Nagyon megköszönném a segítséget , mert még annyira nem értek az illesztőprogramhoz , hátha valamit elnéztem , vagy kihagytam.
-
válasz
ScomComputer
üzenetére
-
chopin42
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Annó gamresnexus pusztán a powerlimit kitolásáva (vagy a hbm tudninggal?)l 2%al vert a vega 64-et
Sőt, eléggé elmebeteg moddolással verte a 2070-et is
[link] -
válasz
ScomComputer
üzenetére
De be. Sőt, a baj, hogy 64-re már nem tudsz ennyit tenni, mert melegszik is, meg a másik gond, hogy memóriasávszél limitbe fut bele. Sok program esetén jól látható, ha emeled a mem órajelét 1100 körülre mennyit gyorsul.
-
ScomComputer
veterán
Köszönöm a válaszokat,értettem én mire gondol,csak ugye új vega-sként nem igen hittem el,hogy be lehet érni egy 56-al a 64-et...

-
AtHoS
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Itt van egy topik Firestrike/superpostion eredmény statisztika gyűjtő tábla [link]
Kvg fórumtárs arra gondolt az idézett mondattal, hogy a hűtőcserének köszönhetően a PowerColor Red Devil Vega 56 Firestrike GS pontja a Vega 64 kártyák alap értékére emelkedett
szerk.
Na Shkiz0 rövidebben összefoglalta a lényeget

-
válasz
ScomComputer
üzenetére
Az, hogy ennyit tud a vega64 is kb, amit neki sikerült kihozni optimalizálva 56-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a relive-nak a Radeon Settings felületen saját beállítási panelje kellene legyen. Ott sem lehet kikapcsolni?
Ventik: Arctic p12 pst. Kártya saját csatijáról betápolva.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LoL.