- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazska90
tag
válasz
Scorpion #41382 üzenetére
Nekem eddig mindegyik beszart néha...hol újabb, hol régebbi, hol csak a legújabbak. Sajnos a mai napig nem elég stabilak még az AMD driverek (wattman crash).
Mióta talán valamit javultak a driverek, kevesebbet szarik be, jelenleg olyan heti 1 crash van átlag.
S egyértelmű megoldást én a mai napig nem tudok még erre,szoftveresen van valami gebasz. -
pecccccccca
őstag
válasz
Scorpion #41385 üzenetére
Nem tudom. Mióta létezik windows 10 azóta semmi más oprendszert nem használok. De gondolom win7-tel is jól működnek a driverek. Sőt sokaktól megkapom, hogy egyáltalán miért nem Win7-et használok, mert akkor nem lennének driver gondjaim...
Az ilyet már nagyon le sem reagálom. Szerintem aki gémer gépen a mai napig win7-et használ az kórosan fanatikus. Kivizsgálást érdemel... Nem akarok ezzel senkit megsérteni. Lelke rajta, de na. 2020 van nem 2010... -
Speed®
titán
válasz
Scorpion #41355 üzenetére
570, nem kazán.. szóval persze, élhető. Nem egy Nitro+, de a kis ITX verzió is pacekul szalad értelmesen beállítva, nem hiszem, hogy ezt a dualfanos megoldást különösebben megizzasztaná. Viszont ezért az árért meg ne vedd..ha már ~60k, tényleg jobban jársz egy 1650Sel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged