-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
szabadoslac #17187 üzenetére
LCD monitorokon mindig jól látható a natív felbontás előnye a kisebbekhez képest. Legalábbis azokon tuti, aminek nincs már alapból is ótvar képe.
Hőmérsékleteket még régebben írtam, most nem tudom megmondani, mert meló miatt leszedtem a bf-et (haladnom kell és játékkal a gépen "nehéz").
Volt egy kisebb(?) hűtés gikszer az MSI Gaming X kártyámmal, azt kicsit meggyógyítottam és most már fasza. Persze huzamos játék alatt azért felpörög akár 70-80%-ig a venti, de soha nem volt vészes a hőmérséklet, ha jól emlékszem 70 fok környékén tetőzött (így tuningolva és orákig hajtva egy szintén 4.3 GHz-esre tuningolt 2500K mellett, ami hasonlóképpen szeret fűteni a házban).
-
Yany
addikt
válasz
szabadoslac #17185 üzenetére
1350/2200-on tolom a BF4-et 2560x1440-ben. Minden Ultra, viszont az überfos MLAA-t és a fölösleges FSAA-t kikapcsolom. Tökéletesen fut.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szabadoslac #4437 üzenetére
Diablo 3 alatt logoltam a kártya adatait GPU-Z progival és abból egy kis összesítés
-
törölt tag
válasz
szabadoslac #4439 üzenetére
60 fokot 44%, 1840 RPM ventiprofil beállitással hozta. Idle hőmérsékleten 32%, 1400 RPM volt, de nekem egyik se tünt hangosnak. Viszont a videólejátszás közben elkezdte pörgetni a ventiket fullon (ott megjött a hangja, de hangosabb hűtéshez is volt már szerencsém), ezért az Asus GPU Tweak II programot sem használom. Unigine teszt közben nem ugrott ki a fordulat 100%-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged