-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
wolf033 #15236 üzenetére
Igaz. Mégis azt kell mondjam, jó, hogy nem töröltem a fenébe, majd 2 órán keresztül írtam. 5*ör álltam neki, mert beteg a kislányom, és ez alatt 2*er is elkellett zavarnom vukkot... Látszik is a fogalmazáson, hát a magyar tanárom biztos mérges lett volna. De azért értelmezhető, ugye?
-
lacus83
senior tag
válasz
wolf033 #14368 üzenetére
Ha lenne összefoglaló akkor kb senki se írna a topikban
Egyenként az a baj ha kész lesz az összefoglaló akkor meg az lesz a baj hogy van, és az lesz a rossz ami benne van.
Írtam már kértem az észrevételeket, segítséget az összefoglalóhoz. Nem jelentkezett senki.. Lesz összefoglaló most már valamikor, dolgozom rajta.
Bárkiét ki tettem volna, de nem akarodzik ez össze állni. -
HSM
félisten
válasz
wolf033 #14225 üzenetére
Teljesen oké az érved. Nem is írtam, hogy feltétlen kellene. Nyilván lehet kompromisszumot is kötni.
Én igazából csak (#14216) Remusz911 kinyilatkoztatását "A processor nem annyira fontos" kívántam árnyalni picit. Neki lehet, hogy nem, nekem viszont, hogy a kedvenc játékom még mindig a BF4 multi, így ugyanolyan fontos, mint a jó VGA.
Pedig engem se vet fel a pénz, gondolhatod, mikor vettem a gépet tavaly januárban, nem is futotta többre, mint egy 7870XT-re 28K-ért....
(#14226) Lacccca87: Pedig nem bonyolult. Ha egy játék most fut 30FPS-el, akkor ahhoz, hogy abból 60 legyen ugyanolyan beállításon, kétszer olyan terhelést kell bírjon a GPU is, és a proci is. Bármelyik nem bírja, nem lesz 60FPS.
A többivel egyetértek. Én is csupán az ellentétes általánosítást kívántam árnyalni. Hogy felhasználás függő, milyen proci kell, nem lehet általánosítani.
-
válasz
wolf033 #14168 üzenetére
Hogy én se maradjak ki. Friss win 10 64, 16.12.2 non whql driverrel amint egyszer beléptem a wattmanbe, kb feleződött az fps. Játékban és furmarkban teszteltem. Csak a gép restart oldotta meg. Felraktam az új, januári drivert, amivel elmúlt ez a hiba. Csak még mindig nem volt időm kitesztelni a hőfokokat.
Azt nem tudjátok esetleg, hogy a gpu-z fogja-e egyáltalán támogatni a VRM hőfok szenzort RX szérián?
-
HSM
félisten
válasz
wolf033 #14118 üzenetére
Jó, de nem is egy kategória. Se félpasszív működés, se full japán minőségi kondenzátorok, és a mérési eredménye is inkább az elmegy, mintsem a kitünő kategóriába tartoznak. Ehhez képest nem sokkal olcsóbb, és a garancia is csak fele ennyi rá.
De mondom, tápos topik, ne itt vitatkozzunk ezen...(#14117) Fornit:
(#14121) wolf033:
-
válasz
wolf033 #13904 üzenetére
Zsebrádióval ne foglalkozz, nem százas a gyerek. Az R9 270X --> R9 380 váltásnál a 30% sebességtöbblet levitte a haját, az R9 380 --> RX 470 váltásnál a szintén 30% sebességtöbblet nála meg sem látszik. Ja és fél évet nyivákolt, mire megvette a 470-et, és most tovább rí, mint egy kisgyerek. És naponta beírja ugyanazt az ostobaságot valamelyik topikba. Igazából ignore listára kellene tennem...
Rx 470 van nekem is, tökéletes kis cucc, percig sem bántam, hogy nem 480-at vettem, pedig tavaly júniusban úgy adtam el az R9 380-at, hogy nekem full Polaris kell. Aztán vettem GTX 1060-at, arról váltottam 470-re. Jobb az 1060, de amennyi pénz visszajött az árából, még jobb a 470.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
wolf033 #11445 üzenetére
Friss rendszernél még egyszerűbb ,kevesebb dolgokat kell félrerakni ,nem mint egy régebbi rendszernél ahol szervírozhat az ember végtelenségig ,mi kell és mi nem.
Akinek ezek az apró dolgok problémát okoznak ,mint egy rendszer újrahúzása ,az ne vegyen AMD kártyát ,amatőr felhasználóknak ott van az Nvidia ,azért drágább kb. mert ennyivel kényelmesebb a gyengébbek kedvéért.
Ne vedd magadra ,nem neked szánnom ,általános.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest