- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
meszike91 #27336 üzenetére
Az Afterburner és a Rivatuner OSD szerver hajlamos bekavarni, főleg Origin játékpanellel kombinálva. Azt érdemes megpróbálni uninstallálni.
BF4 ha jól megy, az szerintem elég jó kártya teszt, én azzal szoktam stabilitást tesztelni OC-nak/alulfesznek, Mantle alatt maxon elég hamar összeesik, ha nem stabil a kártya.
(#27339) Aljasvip: Nálam is a szuper ReLive nyomós érv volt a Radeon mellett, ahogy írod is, bár nem volt előtte Nv-m. Nekem hatalmas plusz, hogy azonnal kapok 10/10 pontos felvételi lehetőséget a driverből, mindenféle bloatware reklám vackok nélkül, plusz monitorozást, screenshotot, minden jóságot tud.
Amúgy így kitapasztalva szuperek az OC lehetőségek is, Trixx príma ventilátort szabályozni, minden mást meg remekül lehet kapcsolgatni az OverdriveNTool-al. Ez így tökéletes, mindent tud. Ha nem akarnék hagyományos LUT-os egyedi ventivezérlést, akkor praktikusan szinte mindent tudna a WattMan, vagy elég lenne az OverdriveNTool magában.
-
HSM
félisten
válasz
meszike91 #27334 üzenetére
Elsőre azt mondanám, próbáld meg a 18.9.3-as driverrel. Illetve ami könnyen bezavarat, ha van valami futó alkalmazás, pl. OSD, vagy egyéb tuning program, ami nem naprakész.
Nekem használtan vett 580 Nitro van, de nem hiszem, hogy ez számítana.
Mivel kiemelted, hogy régebbi címekkel van gond, feltételeztem, hogy újabb játékok jól futnak, de azért megkérdezem, újabb játékok jól futnak? Mert ha igen, akkor inkább szoftveres gubancra gyanakodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest