- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
Light Yagami #45664 üzenetére
Én ugyan nem,én a 8gb létjogosultságáról beszéltem,értelmezni kéne,kevered a szezont a fazonnal.
Inkább azt derítsd ki bányász-e a szapulás helyett. -
TIT
veterán
válasz
Light Yagami #45660 üzenetére
Ki beszél 4K-ról?
Az a kari max.1080p,az 580-ra írták a 4K-t. -
Mizol29
senior tag
válasz
Light Yagami #45650 üzenetére
Nyílván ha a vga már kevés valamire akkor azon a 8GB se fog segíteni, nem is így értettem.
-
Mizol29
senior tag
válasz
Light Yagami #45647 üzenetére
Minden játék annyira nyújtózkodik vram terén amennyi van, ha lenne 8GB akkor már más lenne a helyzet.
-
TIT
veterán
válasz
Light Yagami #45645 üzenetére
De sikerült mert miért egy 3 hónapos drivert teszel fel,ne mfog tetszeni a codnak.
De kevés a 6gb mert a resinek is 8 kell,főleg,hogy az amd meg 8-al operál.
Azért mert fél éves volt még lehet bányász. -
TIT
veterán
válasz
Light Yagami #45642 üzenetére
Azok 21.6.1 nem 9.1 diszleksziás vagy?
Feltettem a 21.9.1-et 580-ra és megint nincs baja,hogy a fene egye meg,mintahogy 16 év alatt 1x se.
Miért írsz 1060-ra? Eladni akarja nem cserélni,add el,mindenki megveszi,én is 30-ért.
Amúgy a 1060 meg az nv egy vicc a 3 és 6gb-vel mert kevés mind2.
Amúgy ha 33-ért vetted akkor az használt,ergo bányász is lehet és már nem a kari szar,hanem az eladó,aki cseszett visszatenni a biost és szivat téged.
Havernak se volt gond soha frissíteni,pedig még a gépet se tudja bekapcsolni valamikor.
Eleve ddu után marad még pár mappa,azokat lekapni és net nélkül telepíteni és ddunál csökkentett mód. -
Beretvás
veterán
válasz
Light Yagami #45638 üzenetére
Rajtad nem lehet segíteni mert ignorálod az infókat/ eleve trollkodni jöttél ide. Ha annyira utálnád nem lenne már meg..
-
bepken
veterán
válasz
nem tudom, hogy direkt ignorálod e azt, amit írtam vagy sem....
hidd el, hogy nem írnám neked, hogy működött nálam minden közel 1 évig, folyamatos driver frissítések mellett is, majd csupán egyetlen konkrét játék miatt kellett most ideiglenesen visszatérnem egy 2020-as driverre, ha nem így lenne! (értsd: nem vagyok fanboy)
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Akkor cseréld vissza egy 1050ti-ra
-
válasz
Light Yagami #45632 üzenetére
MIért lenne vicc? Nem viccből írtam.
Nem egyformák a drájverek, nyilván nem, különben ugyanúgy viselkedne mindegyik alatt. De ahogy írod van amelyikkel stabil volt sokáig. -
bepken
veterán
válasz
Light Yagami #45632 üzenetére
nézd.... meggyőződésem, hogy ez a topik (és sok más, akár ennél is jóval forgalmasabb platform is) tele lenne a tiédhez hasonló hozzászólásokkal, ha az egész egy rakás kaki lenne, ahogy azt te leírod.
tekintettel arra, hogy ez nyilvánvalóan nem így van, esetedben a problémát jó eséllyel (értsd: kétséget majdhogynem kizárva) más okozza, nem pedig a driver frissítés.
mint mondtam, nálam is volt nemrég hasonló probléma és ott is kiderül, hogy sokkal inkább a kedves játékfejlesztő hibájáról van szó.... mivel lassan egy év alatt, több tucat játék kipróbálása/végigjátszása alatt egyetlen egyszer volt bármilyen problémám, ami driver eredetű.
-
válasz
Light Yagami #45624 üzenetére
Attól még lehet problémás a vgad - érzékeny a driverekre - a driver miatt gyakorlatilag lefagyott, nem válaszolt.
Ezért nem hibáztathatod se a drivert se az amdt egyszerűen peched van.
Emlékeztet arra mikor sehogy se tudtuk OCzni a 480at, akármit modositottál rajta csontá fagyott hamarosan. Ez is ilyen, csak ez az alap órajellel -fesszel se bír. -
bepken
veterán
válasz
csak egy tipp: segíthetne a probléma feltárásában, ha leírnád azt is, hogy mi váltja ki ezt a hibaüzenet.
nekem is volt nemrég ilyen probléma, AC Origins alatt jött elő (ismert bug) - a megoldás ott egészen pontosan egy driver downgrade volt
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Azzal a vgaval szerintem valami nincs rendben. Kisebb orajeleken nézd már meg vagy nagyobb feszültséggel
-
törölt tag
válasz
Light Yagami #45605 üzenetére
És ezért nem vásárolunk másfélszeres fogyasztású, bugos driveres AMD videokártyát.
(figyeld a veszett kutyákat, hogy rám fognak ugrani ezért) -
Lacccca87
addikt
válasz
Light Yagami #45610 üzenetére
25e ert szivesen megszabaditalak tole. Viszont arra meg jocskan ra kellene fizetni a 1060 ra
-
Lacccca87
addikt
válasz
Light Yagami #45608 üzenetére
En biztos nem fogok. Nalam tobb eve mukodik a telepites. Mindig ratelepitem, a win10 is mar vagy 3-4 eve ugyanaz es no gond. Rx480 al.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
én is most frissítettem újra. DDU-val legyalultam teljesen a régit, restart aztán felraktam az újat. a régi beállításait pedig importáltam az újba és minden rendben volt.
azóta volt időm játszani a szokásos játékaimmal(FIFA21, Warzone, Ghost Recon Breakpoint, Far Cry 5, NFS Heat) és nem fagyott ki egyszer sem, nem crashelt szóval szerintem ott nálad lehet valami probléma. -
Lacccca87
addikt
válasz
Hihetetlen hogy 2021 ben nem eleg a 32 es betumeretű kiírás arra hogy szeretned e mimden korabbi beallitas torleset a telepitessel.
Hihetetlen de ha tuning oldalrol van szo akkor mar jopar eve van lehetoseg profilt kimenteni es betolteni. -
Exportlaptop
csendes tag
válasz
Light Yagami #45592 üzenetére
ja..a kérdés továbbra is az hogy merjem-e frissíterni a drivert?
-
Exportlaptop
csendes tag
válasz
Light Yagami #45587 üzenetére
20.11.2 vel is ezt csinálja.
-
Danecay
addikt
válasz
Light Yagami #45587 üzenetére
Nálam még soha. Max. olyat tapasztaltam, hogy játék közben el-el feketedett időnként a képernyő, de olyan is 1 alkalommal volt ha jól emlékszem, és gép újraindítás után már nem jött elő. Nekem most is az aktuálisan legfrissebb driver van fent, igaz játszani még nem igen játszottam vele
-
regener
veterán
válasz
Light Yagami #45563 üzenetére
A nálam lévő XFX 580 4GB is bányász volt, kapott rendes biost és frissített GOP modult (UEFI), új padokat és pasztát, köszöni jól van.
-
válasz
Light Yagami #45565 üzenetére
Hát megsúgom, a 480amon bányász bios van, és minden megy vele faszán.
Szerintem drájvert se raktatok fel rá, hanem vga drájverrel használtatok, úgy meg nem csoda a 25 fps, na mindegy, nem értesz hozzá. -
Speed®
titán
válasz
Light Yagami #45563 üzenetére
Cimbi is annyira ért hozzá ezek szerint, mint te ;p
Ismert előélettel meddig tart gyári BIOSt tolni rá?
Nem azt mondom, hogy okés ezen árak mellett..
De a legtöbb esetben simán helyrepofozhatóak. -
Dark KillerX
addikt
válasz
Light Yagami #45515 üzenetére
Így van.
Nálam sem kellett bekapcsolni a Freesync-t a driverben , nálam a monitoron kellett bekapcsolni csak.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Light Yagami #45500 üzenetére
Igen, csak azzal.
Viszont kb. negyed óra alatt lehet csinálni egy reget, behúzni a BFV - öt - és törölni az accountot. -
Danecay
addikt
válasz
Light Yagami #45500 üzenetére
Azt nem tudom, de azzal biztos
-
Danecay
addikt
válasz
Light Yagami #45498 üzenetére
Hát akkor nem épp a legjobbkor vetted meg a BF1-et, ugyanis a napokban megszerezhető volt ingyen, a BF V-el egyetemben. Mondjuk a BF V még mindig behúzható
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Light Yagami #45494 üzenetére
Én speciel a 21.6.2-öt használom , és gyönyörűen működik minden funkció , értem itt az energia takarékosságot , játékok alatt a Freesycn-t , több képernyős megjelenítést , de pl szépen működik az alulfeszelés is.
És azért az újabb játékoknál nem hátrány a frissebb driver.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Light Yagami #45491 üzenetére
Ha csak külön nincs kiemelve hogy valamit at 5xx szérián reszeltek, hibát oldottak meg felesleges. Én is valami akkor körüli drivert használok (holnap tudom megmondani a verziót ha érdekel) és megy minden rendesen. Ha valami vatta új game kéri akkor rakd fel a legfrissebbet.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Light Yagami #45491 üzenetére
Hagyd rajta amivel most jó ,minek frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged