- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
nrg_52 #32568 üzenetére
Akkor már nem állnak fenn az itt leírt problémák? [link]
Őszintén szólva, végigpróbálva 4-5 vacak driver verziót már kicsit meguntam a tesztelgetést...(#32569) Iginotus: Érdekes, az E revízió alapján tényleg egy Rx570 GPU, bár ha a többi része RX470 (BIOS, VRM), akkor max a jobb perf/watt képesség, amit nyersz vele.
-
envagyok
veterán
válasz
nrg_52 #32168 üzenetére
Érdekes történet a "hibás" RX570-el kapcsolatban...
Szóval írtam a supportnak is, azt javasolták, hogy próbáljam ki másik gépben is. Tesztelni egy core2duo e8500-as gépet használok windows7-el, abban hasalt el pár perc után mindig.
Gondoltam, rohadjon meg a Sapphire, ha annyire teszt kell nekik, hát legyen.
Beraktam egy win10-es i7-2600-as gépbe, gtx1060 helyett, és láss csodát hibátlanul megy.
Ami furcsa, hogy ilyen anomáliát eddig a core2duo-s tesztgépben soha nem tapasztaltam, pedig RX570-eket is beleértve több vga-t teszteltem vele.
Értehetetlen. -
-
zovifapp111
senior tag
válasz
nrg_52 #31780 üzenetére
Sajnos saját tapasztalat. Régi 775- ös konfig e5200-es procival, 1 db winyóval 2 db ventivel. Elsőre kinyírt egy gt450-et (megcsináltattam), később megint kinyírta és vele együtt a táp is elfüstölt. Egy papíron 400w-os táp volt, aminek bőven el kellett volna bírnia a gépet. Azóta nem veszek gagyi tápot mert nem éri meg kockáztatni. Mondjuk egy irodai gépet lehet, hogy elbír egy m-tech vagy hkc minőségű táp, mivel nincs túl nagy terhelésnek kitéve, de ha játékra is használja az ember akkor azt a minimum + 10 ezret csak megéri a gépe biztonsága.
-
Csupingo
veterán
válasz
nrg_52 #31780 üzenetére
Talán már kevesebb a nagyon vacak táp, vagy kicsit tudatosabbak a vásárlók. Az se biztos, hogy mindig a tápra gyanakodnak, csak azt veszik észre, hogy félévente tönkremegy a hdd, de nem tudják mitől. Közben a nagy feszültségingások, vagy feszültségcsúcsok intézik el sunyi módon.
-
viperabácsi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged