- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz
Mark21 #32095 üzenetére
Fordulatot nem néztem , de 30 % vent körül járt.
Mivel a hirdetésben ott van , hogy garancia ASUS ROG STIX RX470 OC 4GB GDDR5 256bit PCIe Garancia 2019.08. nyugodtan mendhatod neki , hogy akkor gariztassa le neked , vagy vegye vissza mert neked ez nem kell , nem ebben voltatok megegyezve. -
viperabácsi
addikt
válasz
Mark21 #32092 üzenetére
Én nem sz....k tovább vele , ha nem bányásznak árulta vissza mind a két kártyát és keresni RENDESET ! Nekem RX 580 nem nagyon megy 65 fok fölé , ezért nálad pasztázási gond is van már. Ha azt megcsinálod akkor ugrik a garod . Bár a moddolt bios miatt már úgy is odavan.
-
ncc1701
veterán
válasz
Mark21 #32092 üzenetére
Én wattmanban állítottam csak mindent, venti profilt is, nálam 73 fokra már valami 80-90%-ot tettem, nekem ne főjön meg.
Afterburner csinált már furcsaságokat, azt nem használom. De olyat, h felszaladt 80 fok fölé, és nem pörgette a ventit, vagy fordítva, 60 fokon hajtotta 100%-al.
-
Mark21
tag
válasz
Mark21 #32091 üzenetére
Közben találtam egy csomó fórum bejegyzést külföldi oldalakon, ahol ugyanerre panaszkodnak az asus strix kártyák esetén.
https://forums.guru3d.com/threads/rx470-throttling-hard-at-74c.413382/ például...Nálam valószínűleg az elégtelen hűtés okozza, 70 fok felett jelentkezik a probléma, manuálba át kell raknom a vezérlését, szerintetek elég Wattman-ban a hőfokhoz tartozó értéket feltolnom 80%-ra, pl 60 foktól kezdjen el 80% rpm-mel hűteni? Vagy inkább keressek másik fan szabályzó programot (trixx, msi afterburner stb.).
Köszi!
egy kép a nálam történt throttlingolásról
-
nrg_52
addikt
válasz
Mark21 #32071 üzenetére
Rakhatod barmilyen lapba, nem chipset fuggo a dolog.
-
Johni5
őstag
-
varmi2
nagyúr
válasz
Mark21 #32056 üzenetére
43 kód-ot ír az eszközkezelő?
Valószínüleg módosított bios van a kártyán, azért tiltja le. Legegyszerübb megoldás: felteszed a drivert a szokott módon, majd ha kész lefuttatod ezt: atikmdag pacher Kihoz ehy ablakot, ott az oké-ra kattintol, és újra indítid a gépet, és kész.
Másik út, ami veszélyesebb, felteszed a kártyára a gyári biost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest