- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Helyes.
Értem az érveidet, részben még egyet is értek veled, ugyanakkor én simán megvettem volna a 1070-et.
Párszor már futottam rá erre az időtállóság faktorra, de eddig mindig az lett a vége, hogy 2-3év múlva aki használtan vette potom pénzért az profitált a nagy jövőbelátástól (pl.:38xx). Most azért remélem kicsit másként lesz és bizakodó vagyok, többek között ezért is cseréltem le a 960-at.
Azt mondjuk fontos látni, hogy a 470/480 az Ati szerint sem felső kategória, ez látszik a referencia dizájnon, de még az egyedi modelleken is. A felső kategória jövőre érkezik majd az aktuális HBM memóriákkal, az lesz majd a Te pillanatod. Ha tippelnem kellene, akkor ugyanazt fogjuk kapni mint ami a 480 csak több számolóval, így legalább már most ki tudod próbálni, hogy attól mit lehet várni. -
aginor
veterán
Már bocsánat a kérdésért, de a 1070 árában akartál vásárolni, akkor miért nem vettél 1070-et?
Ugyanakkor továbbra is azt mondom, hogy aki jót akar magának, az 8Gb-os 470-et vesz 80k alatt. A 480 nem gyorsabb annyival -és pláne nem jövőt állóbb- amennyivel többe kerül. SZERINTEM.A játékokra visszatérve, azért mert egy játék nem megfelelően van optimalizálva/megírva, nehogy már megveregessük a programozók vállát és még örüljünk is neki, hogy jövőre is van miért új gépet venni..
Amit írsz, az szép és jó, ideális esetben, de sajnos több esetben a hanyag munka eredménye, hogy az aktuális hardvereken nem lehet max-ra húzni a grafikát és nem az időtálló látványé.mcwolf79: ok, akkor nem csak nálam van baj. Ez azért volt problémás, mert alulfeszelem a magot (legalábbis próbálom kitesztelni) és azt hittem, hogy nem bírja a beállításokat, pedig csak nem kell elindítani a GPU-Z-t és nincs baj..
A wattman alternatívájához van vmi leírás kezdőknek? -
Televan74
nagyúr
Előfordulhat olyan eset a jövőben ahol a 4GB miatt nem enged magasabb szintet beállítani,pedig a gpu lehetővé tenné.Én csak a linken szerepló,a cikk végén lévő konklúzióra írtam.Nem akartam ezzel senkit megbántani.
Én jobban örültem volna egy olyan termékpalettának,ahol a 480(8GB) mint legerősebb 80e-95e,egy a mostaninál is picit gyengébb 470(4GB) 55e-70e.És a 460(2GB),mint belépő szint 30e-45e.
Sokkal tisztább lenne a kép,mint most. -
törölt tag
Egyértelműen kiderül bár alulfeszelve érdekes lenne egy Devil teszt
XFX GTR vs POWERCOLOR RED DEVIL
Szerintem nem az a baj hogy 3 ventis a Devil hanem hogy a kettő de szélesebb venti halkabb és eredményesebb hőelvezető ezesetben. -
xatos3
senior tag
azért nem beszél róla senki mert az egyik leglassabb, legnehezebben tuningolható, legforróbb, és leghosszabb nyákos, szóval sajnos nagyon félrement valami a gyártónál a thermal throttling meg folyamatos, vagy kiereszted 90 fokra ami túk sok!!!
próbálja szépteni a csávó de akkor se az igazi, az írott tesztekben meg lehúzzák, de nekem mindennek a teteje hogy nem fejjel le van rajta a logó, így amikor berakod, fejjel le lesz, tehát nemjóóó az se, azt írta a gyártó ezt orvosolni fogja, de mint pár hozzászólással lentebb láthatod egy kolléga itt vett egy red devil 470et és azon is rosszul áll a logó
-
-
törölt tag
Jó teszt MSI nagyon ért a dizájnhoz, a singularity DX11 teszt kicsit vicces de jó volt
Érdekesen mutat rá hogy a húzás az OChoz képest esetenként csak 1 FPSt hoz, mondjuk vulkán alatt a +8 az már nem rosszMickey most ezen elgondolkoztam akkor neked is azért van az a piros matrica a ventin amit unboxingban néztünk mert piros leddel megvilágíthatod a ventiket belülről ???
-
menpee
aktív tag
Hollandiában a hét elejéig nem volt készlet semmiből. Most, hogy van, hirtelen rádobtak mindenre 25-30-50€-t modelltől függően. Ennyiért remélem a nyakukon marad (sajnos nem fog).
Néhány boltban kiírják a nagyker készleteket is, nem csak a sajátjukat. Másfél nap alatt elment 150 Nitro+, olyan 100 XFX GTR BE, GTR folyamatosan érkezett, tehát nem nagyon tudtam követni az eséseket. MSI nem jött, a többi gyártót nem nagyon néztem. Sima GTR-ből van 484 darab még raktáron, tehát aki akar, annak van elérhető készlet a környéken.470-ből mindenhol teli a raktár majdnem minden gyártótól. Eddig is gyanakodtam, de egyre biztosabb vagyok, hogy nagy a selejtarány. Az új gyártástechnológia átka.
-
törölt tag
Yany menj még kicsit vissza
Nem lehet róla hír mert még csak 103ért előrerendelhető RX-480P8DFA6
a Blackplates OC modell meg csak a nagykerbe van 109 ért még úgyhogy nem lesz olcsó.
De a rézmagos hűtése miatt hatalmas tisztelői vagyunk és beveszünk az XFX fanclubbunkba igaz Myckey ?
Addigis nézz róla egy UNBOXING videót -
Leon77
őstag
Ezek szerint lesz rá EK blokk. Én mondjuk külön veszem majd meg, mert eladásnál azért számítani fog, hogy megvan a gyári 0 kilométeres hűtés.
Amúgy nem is lesz szvsz drágább külön megvenni a vizesblokkot. Általában 99 euro szokott lenni. és akkor lesz 50 fokos a gpu kb.
Várom, hogy legyen választék.
-
R&D fölény. Sokkal többet áldoztak rá... nem véletlen mondta Jensen is a prezijében.
Engem pl (mint villanymérnök
) lenyűgözött amit kihoztak a 1080 személyében...
Ez a különbség akkor, amikor az egyik cég szarban, van a másik meg dominál és van lé mindenre.
Mondjuk ha ehhez még hozzáveszed amit tavaly a Fijivel alkottak... hát az minden szempontból valami borzasztó lett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest