- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
válasz
FollowTheORI #4593 üzenetére
Téényleg, ez fel se tűnt!
-
D013
aktív tag
válasz
FollowTheORI #4092 üzenetére
Azért az a 10-12 ezer forint nekem nem mindegy, mert ez a kártya a tesztek alapján még 72-őt megér, de 80 feletti összeget bőven nem. Akkor már a 1060 (6Gb), ami azért a tesztek nagy részében jobb mint a 480 8 Gb (kivéve pár DX12-es címben) Nem gondolom hogy a 8 Gb vram annyira fontos lenne, főleg hogy jelenleg 2 Gb-al rendelkezem, és szépen megy a Witcher 3 és a GTA V is (bár utóbbit csak kb fél órát teszteltem mert maga a játék nem köt le). Nem tervezek VR-ezni még hosszú évekig (az is lehet hogy felfújt lufi és kikopik az életünkből mint a 3d tv), és ahogy fentebb állítottam, FullHD-ban játszom, most vettem TV-t, az nagyon sokáig nem lesz cserélve. Summázva: 480 4 Gb - nekem megéri 70 körül, 8 Gb nem, 1060 3 Gb azért az leves, 1060 6 Gb frankó, de 90 felett van még, 470 - összességében kevés, nagyobbat akarok ugrani teljesítményben.
-
csabi0805
senior tag
válasz
FollowTheORI #4072 üzenetére
Ja akkor bocsi!
-
csabi0805
senior tag
válasz
FollowTheORI #4068 üzenetére
Nem úgy volt,hogy jön a Vega jövő év tavasszal?
Vagy azok a kártyák 200 + lesznek?
-
csabi0805
senior tag
válasz
FollowTheORI #4065 üzenetére
Na jó,igen.
De addigra már itt lesz az új széria.
Akkor már jóhogy befog állni annyira.
De ez szerintem tavasztól hamarabb nem nagyon fog mozdulni.
Ráadásul jön a karácsony,na akkor tuti nem fog lefelé menni 15-20 ezer forintokat.
Ezeket a kártyákat tavasszal kellett volna nekik kiadni,így őszre vagy télre megis lett volna a jó ár.
De így mi szívtunk megint sajnos.Ja és akkor a piac terítéséről még nem is beszéltem.
Az is megérne egy szép kis monológot. -
anderledani
őstag
válasz
FollowTheORI #4065 üzenetére
Sőt! USD ár* árfolyamra be szokott állni, érdekes, vagy gyanús módon olcsóbb szokott lenni 1-2 hónapon belül mint az elméletbeni áfás ár.
-
Peace
nagyúr
válasz
FollowTheORI #1558 üzenetére
2012-ben vettem a HD7870-esemet és a mai napig high detailen tolom a játékokat (The Witcher 3, The Divison, Fallout 4, XCOM 2) fullHD-ban. Lehet ésszel is fejlesztgetni gépet. Nem vitatom, hogy már igen csak öregecske és pár játéknál érződik rendesen, hogy eljárt felette az idő. Csak vitába szálltam volna a "3-4 évre meg nincs..." mondattal.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #1566 üzenetére
Full HD-ben játszik, 1440p monitort szeretne (Azt írta, 4k a jövőben, ha elképesztő jó ajánlatot kap, arra minek most kártyát ajánlani? Ráadásul sok egyéb opció nincs, ha az 1070 nem elég, szám szerint még egy.
). A GTX 1070 nem akarom elhinni, hogy ne szolgálja őt szépen legalább 3 évig értelmes (és az kb. soha nem a minden ultra
) beállítások mellett.
Egyébként ha a többszálú végrehajtás terén fejlődés lesz, akkor nem pont arról van szó, hogy még inkább rendben lesznek az egy szálon gyengébb processzorok is?Az 5 éves i5-ökkel is el lehet lenni a legújabb játékokkal is, hát még a skylake-ekkel. Többek között ezért is gyengélkedik a piac, aki az elmúlt években bevásárolt i5, i7 prociból, az nem igazán akar váltani.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #1558 üzenetére
"3-4 évre meg nincs egyszerűen VGA... hacsak a végén nem akarsz 8bites pixelgrafikával nyomulni."
Szerintem nagyjából mostanában jött el az idő arra, hogy aki 1080p-ben játszik, és nincsenek nagy igényei, annak igenis lesz 3-4 évre VGA. GTX 1070-nel egészen biztosan így lesz. Azok a kártyák, amik most 1440p/4k környékét célozzák, nem fognak elfogyni 1080p-ben a közeljövőben. Csak 3-4 év múlva kb. medium (még lehet, hogy 1440p-ben is) beállításokon fog játszani, ami olyan lesz, mint a mostani high/ultra, ami a 8bites pixelgrafikától azért messze van.Szerintem itt is lelassulnak kicsit a dolgok mint a játékok cpu igénye terén, ha azt nézzük, hogy a Crysis 3 már 3,5 éves, akkor elmondható, hogy nem sokat javult a grafika az utóbbi időben. Nyilván a 4k-ba lehet továbbra is préselni majd a pénzt.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
FollowTheORI #163 üzenetére
Na, így lesz a 200 dollárból itthon 102000 forint. A 390 kezdőára is ennyi volt kb., de az nem lett előtte bereklámozva 200 dollárra. Áfával-sáppal együtt is pofátlanság ezt 90-nél többért adni.
-
Venyera7
senior tag
válasz
Elég sokat dob az ipon rá, mert a 285ft usd + 27% áfa nem indok erre az árra.
-
törölt tag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest