- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz
powerslide #38700 üzenetére
Szerintem nagyon rossz az a kontakt a gpu és a hűtés között. A kép alapján csak a gpu középső része ér össze a hűtővel. Olyan, mintha domború lenne valamelyik. Ha szépen összeérnének, akkor csak egy vékony filmrétegnek szabadna maradnia a hűtőn, illetve a gpu-n. Ott valami nem jó!
Képet linkelj légyszives, ne letölthető fájlt, mert így sokkal kevesebben fogják megnézni, és segíteni...
Print screen /paint és feltöltöd ide... -
norbert1998
nagyúr
válasz
powerslide #38708 üzenetére
De igen, benne van. Mindenképpen garanciális ügy lesz ez, sajnos. Bios csere bonyolultabb, de sok leírás van a neten, így azt nem írna m le, de biztos írták már le itt is, keress vissza.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
powerslide #38703 üzenetére
Akkor vagy táp vagy hőérzékelő egység. Esetleg bios csere?
-
gubabela
senior tag
válasz
powerslide #38703 üzenetére
Szia
Nekem egy saphire 7970 dualx csinált hasonlót, ment egy darabig és kikapcsolt. Néztem a hőfokot kb 80-90 fok környékén járt amikor lelőtte, de végül kiderült, hogy a táp volt kevés és ezért csinálta, pedig papíron (780w ) vinnie kellett volna. igaz már régi volt és lehet, hogy nem tudta leadni már a megfelelő teljesítményt. Nem tudom, hogy nálad mi a helyzet, gondoltam leírom az én tapasztalatomat hátha segít.
üdv -
norbert1998
nagyúr
válasz
powerslide #38700 üzenetére
Érzésre is meleg? Annyira?
-
válasz
powerslide #38697 üzenetére
Nincs szükség erre a fájlra, mert kb értjük miről van szó.
A jelenség, hogy a GPU pár másodperc alatt 100°C körül hőmérsékleten van, akkor szokott előjönni, amikor nincs megfelelő hőelvezetés róla: nem jó rajta a hűtés. Pont mondtad hogy a hűtést babráltad, első gondolatom az volt, hogy nem jól raktad vissza.
-
=HG=
addikt
válasz
powerslide #38695 üzenetére
Vissza lehet tenni rosszul... például, ha felfekszik valamire a hűtő és nem ér le a gpu-ig. Gap padokat cseréltél valamikor? Azok nincsenek magasan? Szétnyomódik rendesen a gpu-n a paszta?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
powerslide #38692 üzenetére
Nem meleg de mégis 90 fokot ír?? Rossz a hőérzékelő. Vagy mégis meleg. Bár 90 foknál még nem kapcsol ki. Az enyém 93-nal sem kapcsolt ki. Én kapcsoltam ki, mikor megláttam.
-
válasz
powerslide #38692 üzenetére
Szerintem rosszul raktad vissza a hűtőt és lekapcsol a GPU hővédelme miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MSI CYBORG 15 A13V
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged