- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
Alister71 #8859 üzenetére
Én a 2vga-t min 400w-nak fogom fel, aztán ott a proci amire 130w-ot lazán odatolok, és akkor ott vannak a vinyók, meg a többi sallang esetlegesen... már ha jól számolok peakben van az erőmű... ami nem gond, csak én mondjuk 24/7 nem bíznám oda ... sőt semmiképp nem bíznám oda... védelem ide vagy oda nekem az előző hx100 nem kérdezte meg hogy akarom e hogy a fél gépet elvigye a sírba...
-
Cybertrone
veterán
válasz
Alister71 #8849 üzenetére
580 sli alatt nálam egy tx850 melegedett el rendre... 20-25 perc kellet neki, és ontotta a meleget... aztán kattant, és lakapcsolt... mint kiderült a ventije gyárilag halkra van tervezve, és még félig egy plexi el is takarja ismeretlen okokból... egyszerűen nem tudta lehűteni, pedig papíron elég kellet volna hogy legyen... ezért is írtam, nem minden a minőség, az is lekapcsol... de legalább lekapcsol, és nem felrobban mint anno a NorthQ 500-as tápom, ahol a pufferkondi úgygondolta hogy meghasad, és kiengedi a dszint, amit némi amperszaggal fűszerezve tolt az arcomba... de szerencsére más nem halt meg... ez még a 8800gtx-es időkben volt... na akor volt fogyasztás rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged