- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Acheron #19727 üzenetére
Nos, bár megerősítést nem kaptam, végül ez lett megrendelve: ASUS HD7970-DC2-3GD5
A plusz egy év gari a Sapphire -al (HD7970 Dual-X 3GB) szemben elég sokat számít
Remélem jól döntöttem - kiderül jövő héten.
Egyedül a VRM hűtés miatt aggódom, bár feszültség emelés nem lesz, így nagy baj sem történhet. -
skippper
senior tag
válasz
Acheron #19013 üzenetére
Ez gondolom HIS kártya. Nekem volt tőlük két kártyám is, igaz régebben, de imádtam mindkettőt. Az IceQ hűtők nagyon jól ki vannak találva. Amúgy azt mondom, hogy azt válaszd, amelyiket legolcsóbban meg tudod szerezni, gyakorlati különbséget nem nagyon fogsz érezni a külöbböző megoldások között.
-
szasanyi
félisten
válasz
Acheron #18999 üzenetére
ASUS DCU2 (mondjuk ez 3 slotos, amit érdemes figyelembe venni) és a Dual-X is jó hűtés, és mind2 esetén van némi esély arra, hogy kifighatsz egy hibás darabot - pontosabban arra nincs garancia, hogy egyik vagy másik gyártónál tutira nem lehet olyan. Ez elég gáz, de még a csúcskategóriában is ez a helyzet sajna.
Tuning is lutri, így egyiknél sem garantálható a potenciál. Én a fekete nyák és a 3év garancia miatt az ASUS HD7970-DC2-3GD5 mellett voksokol. -
-
Acheron
őstag
válasz
Acheron #18988 üzenetére
Átböngésztem a topic -ot, és úgy látom, eléggé megoszlanak a vélamények, ami az ASUS DC2 kártyákat illeti.
Ami biztos, hogy jövő héten rendelek egy 7970 -es kártyát - a milyensége még nem dőlt el 100% -ban.
Jelenleg az Asus (HD7970-DC2-3GD5) mellett (ami a jelenlegi ASUS -al való elegedettség miatt némi előnnyel indul) egy Sapphire Dual -X (11197-11-40G) és egy Gigabyte OC (GV-R797OC-3GD) játszik, ezeket viszonylag jó áron tudom beszerezni, az árukban sincs nagy szórás. CF rendszert nemigen tervezek, így nincs nagy jelentősége a 3 slotot elfoglaló méretnek - hűtés és hang a döntő, tuningból ha 1000 - 1100 MHz elérhető, az már jó (de igazán ez sem követelmény).Van olyan, ami miatt valamelyik nagyon nem ajánlott, vagy esetleg épp hogy ajánlható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest