- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz
Csabee86 #29788 üzenetére
Nekem van ez a combó amit írtál.
FX-8320 4.4GHz
Asus HD7950 DCIIT 3GDDR5 1150/1500 MHz
8GB 1600MHz ram
De amúgy az aláírásomban is szerepel.
Szerintem teljesen jó választás. Egy darabig még el mennek rajta a játékok FullHD -ban.
Szerintem a BF4 is fogja vinni maxon.
A BF3 átlag 70FPS -el fut. -
fatal1ty1984
őstag
válasz
az 7950 azonos örajelen kb 5-8%van lemaradva a 7970-töl,viszont ha proci akkor egy i7 az jobb választás mint egy amd.7970-nek 1200-on már kell 4.6-4.7ghzes proci amit az amd hiába tudd és 8magos akoris lemarad az i7-estöl.szvsz jobban jársz egy 7950 és i7 párossal,pl 2500k+valami jo hütés mert az kelleni fog
sixpak : - droid mester 5 prec alatt kilövi a biosböl a boos-tot szovla mostmár tökmindegy ,miképp árulja az amd a kártyáit
-
sixpak
nagyúr
válasz
Hi. Mindenféle mókolás vagy feszültségemelés nélkül fel lehet húzni akár egy 7970 teljesítménye fölé is. Igaz én csak 1100 mhz-en járatom, de 67-68 foknál melegebb még nem volt a kártya, mondjuk nekem 7 ház hűtőm van.
Nyilván nem mindegyik kártyának egyforma a tuning potenciálja, de általánosságban elmondható, hogy a Tahitik nagyon-nagyon húzhatóak. A Boost editiont annyira nem szokták ajánlani, inkább ezt. -
ffodi
veterán
válasz
Csabee86 #29683 üzenetére
Mindenkinek mást jelent a "szép"' fogalma, így ha definiálod magadnak, hogy hol van a csúnyaság határa, akkor kijelenthető, hogy kb. addig.
A vga-k jelölésénél, ebben az esetben a 79 után a 7-es azt jelenti, hogy nem tuningolható, az 5 és a 9 pedig igen.
1, Vga függő
2, Miért ne lehetne? -
HSM
félisten
válasz
Csabee86 #29602 üzenetére
Szerintem jelenleg elég egy 7950/7970 is, később, ha kevés lenne, még mindig lehet venni mellé egy másikat CF-re, vagy akkor már lehet jobban megéri majd egy modernebb karit venni helyette.
Rosszul semmiképp nem jársz, ha nem egyből CF-et építessz.
Ahogy előttem írják, csak táppal készülj előre, minimum egy márkás 600W-os ajánlott, tuning esetén minimum 750-800W.
-
Foxmulder89
senior tag
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Csabee86 #29599 üzenetére
Hát nem egy kategória a kettő...crossfire-hez erősebb táp is kell, +szerintem fx procival felejtős. Az 50-es jobb ár/érték aránnyal rendelkezik mint a 70-es, egy kártyás rendszernél is, de mindkettő jó választás.
HSM; Nekem eddig nem volt gondom vele sose, azon kivül, hogy a szutyok afterburner néha "elfelejt" elindulni.
-
haddent
addikt
válasz
Csabee86 #28757 üzenetére
Hát áraktól függ. Ha pofátlanul olcsón tudsz, akkor egy darab HD7950, azt megtéped meg rá egy Alpenföhn Peter és el leszel egy ideig. Ha nem, akkor is én egyelőre egy 7950- et vennék ,megnézed mit tud, és ha nem elég akkor veszel még egyet. Mostmár a CF driverek is egészen emberesek meg minden...
Tévedésbe ne essünk, egy darab 7970 jobb valamivel mint egy 7950 (de annyira nem számít, hogy 35 vagy 40 fps tényleg... 30 vagy 60 az számítana.), de semmi esélye a CF ellen( Csak azért mondom, mert nem is értem, hogy jöhet szóba egy CF vs 1 GPU...)
-
HSM
félisten
válasz
Csabee86 #28757 üzenetére
Engem szuperül kiszzolgál egyetlen sima 7950 tuning nélkül is...
A jövőbe meg mi se látunk. Mindenesetre egy 7970 olcsóbb, és kiegyensúlyozottabb, míg a 7950CF jóval drágább, melegebb, hangosabb, és a CF se jött be mindenkinek, és van játék, ahol nem optimális, viszont nyers erőben, ahol jól működik és skálázódik a CF, ott nagyon elveri az egyke 70-est.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Motoros topic
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged