- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Motion_Blur #25437 üzenetére
Persze, 6 mag + HT azaz 12 magnál ez nagyon becsapós, mivel rengeteg játéknak max 2-3 processzormag kell, de azok jó magas órajelen. Ezért szerepelnek bizonyos játékban olyan csúnyán az "új" AMD FX-ek annak ellenére, hogy remekül helytállnak rendesebben megírt motorú játékokban.
Az a szép a 12 szálban, hogy feladatkezelőben 8% CPU használatnál is lehet 100%-os CPU-limitben egy egyszáló programban.
Én a nyamvadt 4 magommal és tuningolatlan 7950-el is számtalanszor láttam ilyen 50% CPU használat mellett CPU-limitet, mivel a VGA 80-90% környékére esett a kihajtott 99%-hoz képest...
Mondjuk 3570k tuning nélkül, de sehol nem ütköztem még zavaró limitbe, nem éreztem szükségét, hogy felhúzzam 4,5Ghz-re, pedig röhögve viszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Bundle topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest