- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
E1even
senior tag
válasz
SSJmeszes #7002 üzenetére
NPM!
Közben a választ megkaptad.
Az biztos, hogy én sem láttam ilyen alacsony feszen, 1200MHz-en 7970-est járni.
Nálam is 1.112V (akkor lehetséges, hogy minden Asus-on ugyan annyi) az alapfesz és érdekes, mert 1.2V felett az istennek se bírta a tuningot, viszont 1,175V-on simán vitte az 1200MHz-et. -
E1even
senior tag
válasz
SSJmeszes #6988 üzenetére
El kellene olvasni a hozzászólást, amit Neked írtak.
-
-
MarcZ
senior tag
válasz
SSJmeszes #6949 üzenetére
Hát, egyedi hűtésűeknél mindig csinálnak valamit, hogy kisebb legyen a hőmérséklet, mint a referencia. A referenciához viszonyítva szerintem nagyon jók a hőmérsékletek. Nekem volt egy GTX 570-em, amitől nemrég megváltam ő bizony melegebb volt, de viszont halkabb is. Ja és az is referencia volt, még mielőtt félreértés lenne.
-
Novver
senior tag
válasz
SSJmeszes #6928 üzenetére
Figyi, a külföldi tesztek alapján, nálam ez a nyerő
Azt megjelenéskor tudtam, hogy nem ref kártyát akarok, láttam startnál a sapphire terveit, és mivel régóta sapphire-t veszek, erre tettem le a voksomat. Aztán mikor mutatták az MSI Lightninget, beleszerettem, de látva a tuningeredményeket, maradtam az elsődleges kiszemeltemnél , a dual-x-es zafírnál, ha esetleg kijönne addig az atomic, és nem lenne drágább nagyon, azt venném, de úgy érzem hogy 1-2 évig, ezzel is elleszek
Én látatlanban is ajánlom , a sok extra kábel és kiegészítő miatt
-
E1even
senior tag
válasz
SSJmeszes #6861 üzenetére
Én azok közé a nem sokak közé tartozok (mint, ahogy bestyen fórumtárs írta
) akik ajánlják a kártyát, ha nem számít a plusz költség az árban és a 3 slotos felépítés. Kb. ennyi negatívumot tudok felhozni ellene.
A VRM-et pedig hűti, van rajta hűtés, mint ahogy a képeken láthatod. Az a 7950-es DCII-eseken probléma, ott nincsen hűtés.
A kártya nagyon halk (a refhez képest) és nagyon alacsonyan is tartja a hőmérsékletét ez a batár nagy hűtő.
A kezdeti problémákat (amikről lehetett hallani) abszolút kijavították.
Innentől néhány hozzászólásban subaruwrc fórumtárs ír pár sort róla.
Én abszolút meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom. -
Enclave
aktív tag
válasz
SSJmeszes #6533 üzenetére
Ennek a kártyának nem igazán néztem utána de szvsz először a hivatalos bejelentésnek (legyen saját weboldala a gyártónál) meg kellene történnie. Az hogy 1-2 tesztoldal kapott egy példányt, vagy megjelent pár fotó, screenshot a kártyáról, még nem jelent semmit. Lehet,h. nem is végleges példányokat teszteltek azok az oldalak, ahonnan a hírek származnak...
A 7970 Lightning-ról tudom azt,h. kb. március 15. körül jelentették be hivatalosan (paper lunch szvsz), előtte csak pár szállingózó infó és egy Cebit-es(?) kiállított példány volt. Később lehetett 1-2 nyugati, tengeren túli árlistában látni,h. április első felére ígérték az első érkező példányokat. Német árlistákat nézegettem, náluk csak(!) mostanában érkeztek be az első példányok, eddig csupán előrendelések voltak. (bejelentéstől számítva majdnem 1 hónap a nyugati szomszédoknál)
Nálunk még nem igazán kapható ezek ellenére sem. (árgépen horror áron ugyan igen)
Vissza a 7970 Toxic-ra, a Lightning esetéből kiindulva a hivatalos megjelenés után 1 hónappal talán már nyugat-európai országokból rendelhető lesz, hacsak nincs ázsiai vagy tengeren túli ismerősöd, akkor talán hamarabb tudsz egyet (többet) szerezni. Ám én nem biztos,h. "rohannék" a boltba, ugyanis az extra órajeleket, és a 6GB vram-ot látva nem lepődnék meg, ha az ár 200.000 HUF alatt nem állna meg.
Mindezek tükrében a fórumos kereskedőktől érdeklődnék, ők talán az ilyen exkluzívabb kártyáknak gyorsabban, könnyebben tudnak utána nézni...Illetve néhány helyen olvasható,h. a 320 Ft-os € korszaka ismét eljöhet hamarosan, ami szintén árdrágító tényező...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged