Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
tasakos
üzenetére
Vissza kérheted igen!Ez tuti,ne hagyd magad ha nemleges választ kapnál.
Múltkor rendeltem egy egérpadot 2 ezerért x boltból (tudom nem nagy összeg) és nem működött rendesen nagy felbontásu egérrel(pedig rékérdeztem telefonon,hogy jó lesz-e hozzá).Informálódtam az FH-nál mert úgy voltam vele újat kell vennem és az a 2k is pénz.Mondták,hogy nyugodtan vigyem vissza.A boltban velem nem is sz@rakodtak egyből kaptam vissza a pénzt.Szóval mérlegelj és dönts,,ja és sok sikert.odorgg:

Alpachino : nem,hogy "csere gari" lehetőség,hanem sztornó a vásárlás ergó pénz vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

engedj rá egy Crysis2-t, ultra, DX11-el meg egy DMark 11-et első körben.....és meglátod, ha hibázik, azonnal küld vissza.