Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Sziasztok!
PLS HELP!
Öcsémnek most vettünk új gépet, és egy 7850es karija van. + win8. Viszont a monitor maradt a régi. Az a jelenség áll fönt, hogy a sötétebb színek, leginkább a szürke, igen erősen vibrál (és nem csak játékokban, mindenhol).
A másik probléma, hogy egy-két (Half-Life 2) játékban ahol volt eddig Nvidia kártyánál árnyék ott most nincs semmi, és egy két fal is fehérebb, fakóbb textúrájú lett. És emellett, mintha vízszintes csíkok is rohangálnának. A legfrissebb drivereket felpakoltuk, frissítettük a Direct X SDK-t, de nem javult.
Nem tudom mit kell ilyenkor csinálni, szerintem ez valami driver elégtelenség. De remélem Ti jobban tudjátok, és azt is hogy mivel orvosolhatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest