- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
_gabber_ #5058 üzenetére
Szerintem ezen érték alapján lövik be a gyári feszültséget.
Nekem 78.2 az ASIC Quality, és akkora a gyári feszültség, amennyit leírtál, szóval 78.2 -> 1.138V. Szóval amolyan minőség biztosítási arány, és erre az arányra lövik be a kártyát, és erre vállalnak garanciát. (Gondolom én.)
Amúgy nekem 78.2 ez az érték, és 1.138V-on simán ment 1150MHz-et a mag, és mivel Elpida ramos az enyém, így az meg 1300MHz-et. -
válasz
_gabber_ #5056 üzenetére
Asus GPU Tweak proginál kattints a kis lakatra ami az órajel és fesz között van akkor tudod külön állítani csak a fesz és csak a GPU órajelet!
ha 1,21.v az alap feszed annyival menni kell MINIMUM 1150.MHz -et a GPU nak! Ha nem akkor vagy az OP rendszer vagy a driver el lesz gond!
Próbáld meg hogy csak a memóriát húzod vagy csak a GPU -t és meglátod melyiknél kezd el szemetelni!
-
_gabber_
csendes tag
válasz
_gabber_ #3331 üzenetére
újra a segítségeteket kérném...
próbálkozom a driverekkel már napok óta.
a kártyám Giga 7850 OC (975/1200 gyári OC van rajta)nem hajlandó csak 860/1200-on menni semelyik driverrel sem (12.4(b), 12.6, 12.7 mind ugyanaz - 12.4-el még 2D-ben is szétesik a kép : videó
ha a gyári órajelen hajtom (975) 10-15 perc játék után "amdkmdap nem válaszolt majd helyreállt" hibával megakad a kép, fekete képernyő, majd visszaáll, vagy rosszabb esetben lefagy.
ez most garanciális hibának számít, vagy nem? van egyáltalán akinek stabil az OC-s kártyája és nem tapasztal hasonlókat?
mindent kipróbáltam már. tápcsere is volt. csak windows reinstall nem.
nem tudom mit tegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik