- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
AMD_ok #33308 üzenetére
Szerintem ha ez volt a max furmarkban, az teljesen jó.
Sejtésem szerint így játékban nem nagyon megy 70fok GPU és 75-80 fok power fölé.
(#33315) Gabás: Kinek mi a valós eredmény. Szerintem teljesen valós, látod, meg is lehet mérni, milyen meleg lett tőle a kártya.
Az itt a baj, hogy hiába az átlag játék alatt mondjuk 20 fokkal hűvösebb, de egyszer kinnhagyod mondjuk a menüképet (ami könnyen lehet sokkal megterhelőbb, mint maga a játék), míg elmész WC-re, és nem érted, miért fogadott BSOD...
(#33317) katt777: Azért azt ne felejtsd el, hogy míg a sima 7870 esetén ez az 1336/1502 igencsak ritka szuper tuningpotenciál, addig a Sapphire 7870XT-k közül eddig egyetlenről sem tudok, ami ne ment volna röhögve 1100/1500-at.
-
AMD_ok
őstag
válasz
AMD_ok #33306 üzenetére
No ujabb meres, kicsit alulfeszelve (gpu tweak ben 1,19 volt beallitva, terheles alatt 1,14 volt-ot mutatott a GPU Tweak). A hofokok: GPU 79 fok, power temp 98 fok. Tehat csokkentek par fokot furmark alatt, lejjebb (fesszel) mar nem birta a kartya.
Ez maradhat hosszu tavra? -
AMD_ok
őstag
válasz
AMD_ok #33251 üzenetére
No kiprobaltam,amit ajanlottatok, 1150/5200- on stabil, 81 foknal allt be a GPU, ez jo? Ennel feljebb nem ment. Viszont van egy masik hofok, ami aggaszt, ez pedig a power temp. Ez 101 foknal allt meg. Ez jol van igy, vagy ez mar tul sok? Nm tudom pontosan, ez minek a hofoka, vilagositsatok fel legyszi.
Feszt nem adtam neki, a power target lett eltolva + 20 szazalekkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest