- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Ry0K3N #56947 üzenetére
Ahogy most gyorsan ránéztem, az a 960 egy jó 18%-al erősebb, de az fps 30-ról 120-ra növekedés elég impresszív. Kíváncsiságból, akkor most neked hogy fut pl. az új Wolfenstein? Nálam beltéren általában 30-50fps között (attól függ mennyire nézek a falra, olyankor akár 60-70 is meglehet, helyszíntől függően), de élsimítás-, Chromatic Aberration-, film grain-, dof- és dof AA kikapcsolva, blur medium, a többi high. Kinti részen ez már 25 és alá beesik, így pár dolgot levéve mediumra (water, decals, meg még kettő amire hirtelen nem emlékszem)megint 35-40 fölé megy. Egész jól összerakták a játékot
A legújabb Tomb raider tűrhetően fut, pár pálya kivételével, ahol 18 fps-re vagy alá is beesik.
Persze fullhd mind (1920x1200)
Egyelőre csak 1300x-re váltok, majd ha az új stepping kijön, akkor lesz egy 1700.(#56948) Speed(R) Jaja, ez a proci már elég régi, mondjuk a vulkan api adott egy kis pluszt még, de már kiszolgálta magát. Próbáltam monitorozni a játékot (wolfenstein) gpu-z-vel meg a sima feladatkezelővel, érdekes mód az látszott, hogy a vga 98-100%-on megy, a proci meg 60-80% között. Kiváncsi leszek mennyi pluszt tud még majd kihozni a kártyából egy új proci.
-
zseko
veterán
Üdv, van egy GIGABYTE HD 7870 WindForce 3X OC kártyám. Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valaki aki az enyémhez hasonló (Phenom II 905e, 8GB ram), vagy kicsivel jobb konfigról váltott Ryzenre (akár 1300X-re, akár 1700-ra), az mennyi játékbeli teljesítménynövekedést tapasztalt? Ha tapasztalt.
Valamint mi az a kártya amire érdemes váltani, legalább 45-50%-os teljesítménynövekedéssel? +10%-ért nem dobok ki az ablakon 80+ ezreket ugye.
Ugyanebben a konfigban egy 6850-et váltott ez a kártya, az kb. 50%-os ugrást jelentett fps-ben, legalább ugyanennyit szeretnék megint, ha váltásra kerülne a sor. -
zseko
veterán
válasz
katt777 #53018 üzenetére
jaja, megvettem
Ami 1440-ben ment low-on, az most 1920-ban maxon
De ismerős, az kiakasztott ma rendesen... kezdte azzal, drágán vettem, annyiért már boltból újonnan kapok R9 290X kártyát is...aztán meg akarta nekem magyarázni, hogy a régi kártyámmal nem megy úgy a játék amit mondok, és amit tapasztalok. Mert ő jobban tudja, mert ismeri a kártyát és annyit nem megy, az nem számít, hogy én használom, meg játszok vele, ő akkor is jobban tudja
de amivel végkép kiakasztott, ot is hagytam a fenébe, hogy attól hogy a felbontást felveszed 1920-ra még nem fullhd-ban játszol. Ahhoz hogy fullhd-ban játsszál be kell kapcsolnod az élsimítást!!! Mert anélkül csak fele akkora felbontás van, csak a monitor skálázza fel a felbontásodat fullhd hatásúra a váltottsoros és oszlopos!!! képmegjelenítés miatt!!!!vagy ilyesmi, mert itt kizsibbadt az agyam, és többi hülyeséget már nem is bírta feldolgozni...
-
zseko
veterán
Kipróbáltam a 7870-et, mit ne mondjak, meggyőzően jobb
kb. dupla sebesség, de 70%-al biztosra jobb még ezzel a procival is. FC3 fullra húzva teljesen jól megy, persze élsimítás nélkül, mivel azt egyébként sem használok. Tomb Raider eddig TressFX-et bekapcsolva a játszhatatlan 20-22fps körül ment (és még nem volt maxolva), most megvan a 40 fullon. Többi is hasonló, és ha eladom a 6850-et ~15-18e-ért akkor megérte 12-15e-ért váltani
Halkabb is mint a régi, még játék alatt is
-
zseko
veterán
válasz
katt777 #52976 üzenetére
Várhatok ugyan, de az mikor lesz. És mennyiért. És addig mivel játszom. Szó se róla, mennek még a játékok a mostanival is, de már csak jobbára medium állásban, de a wolfi már közel low-ra levéve minden. Így már nem élvezetes. Aztán én már nem fogok kiadni 70-80e-eket egy kártyáért, most már más az életem prioritása nem a játék az elsődleges
Csak procicserével meg szerintem nem lennék annyira beljebb jelenleg a 6850-el mint egy vga cseréjével.
-
zseko
veterán
válasz
kovsol #52973 üzenetére
Az lesz az, mondta hogy 1100MHz-es. Játékból Far Cry 3, Wolfenstein, Tomb Raider amiket jól ismerek hogy fut a mostanin, ezekkel tesztelem. Meg akkor megnézem amiket mondtál. Processzort akartam elsőre cserélni, mivel lehet lesz jóárasítva, a vga-t most éjjel hirtelen felajánlották kell-e, lehet nem kéne kihagyni. Mivel radeon-radeon, ezért csak annyi hogy régi kártya ki - új be és kész?
-
zseko
veterán
üdv, haver eladná a vga-ját, Gigabyte 7870 2GB, 30-at megér? Tavaly májusi csak nincs vele megelégedve így cserélné. Van valami amit nézni kellene? Nem sűrűn (gyk: sosem) veszek használt cuccot. Nem tudom hogy sima, OC-s, vagy milyen, még csak neten beszéltünk pár órája. Jelenleg egy 6850 van, azt váltaná, mekkora töbletet hozhat? Igaz most egy Phenom II X4 905e proci van, gondolom jelentősen cpu limites lesz, de csak hozhat valami pluszt még így is amíg kicserélem a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest