- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XCube
tag
Köszönöm a válaszokat. Végül nem R9 270X lett hanem 7870 GHz Edition, de a nevet leszámítva nincs nagy különbség, úgyhogy nem szomorkodom
.
Az én példányom a Gigabyte istállóját erősíti, abból is a dopping mezőnyt, hiszen OC a drága.
Eleddig elégedett vagyok (Carmageddon Reincarnation, RoTT 2013 kipipálva, szaladnak szépen fullon), de jobban majd csak a hétvégén fogom tudni kitesztelni, elég zsúfolt a hetem sajnos
.
RAM témában nem egyszerű a helyzet, mivel az alaplapom eléggé finnyás, de azért majd próbálkozok, mert valóban jó lenne a 8GB. Fórumokat olvasgatva a 4GB -os modulokat nem nagyon szereti, 4db 2GB -os modullal (pontosabban ha minden foglalat tele van) akkor maximum 1333MHz -en képesek futni (ez legtöbbeknél a gyakorlatban inkább 1066MHz, de van akinek csak 800MHz -en hajlandó menni).
-
bobalazs
nagyúr
https://community.amd.com/thread/195378
Figyelmedbe ajánlom pár nappal ezelőtti posztomat.Tudnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest