- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
XCube
tag
Köszönöm a válaszokat. Végül nem R9 270X lett hanem 7870 GHz Edition, de a nevet leszámítva nincs nagy különbség, úgyhogy nem szomorkodom
.
Az én példányom a Gigabyte istállóját erősíti, abból is a dopping mezőnyt, hiszen OC a drága.
Eleddig elégedett vagyok (Carmageddon Reincarnation, RoTT 2013 kipipálva, szaladnak szépen fullon), de jobban majd csak a hétvégén fogom tudni kitesztelni, elég zsúfolt a hetem sajnos
.
RAM témában nem egyszerű a helyzet, mivel az alaplapom eléggé finnyás, de azért majd próbálkozok, mert valóban jó lenne a 8GB. Fórumokat olvasgatva a 4GB -os modulokat nem nagyon szereti, 4db 2GB -os modullal (pontosabban ha minden foglalat tele van) akkor maximum 1333MHz -en képesek futni (ez legtöbbeknél a gyakorlatban inkább 1066MHz, de van akinek csak 800MHz -en hajlandó menni).
-
bobalazs
nagyúr
https://community.amd.com/thread/195378
Figyelmedbe ajánlom pár nappal ezelőtti posztomat.Tudnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest