Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• XCube

tag

válasz doooo #55790 üzenetére

Köszönöm a válaszokat. Végül nem R9 270X lett hanem 7870 GHz Edition, de a nevet leszámítva nincs nagy különbség, úgyhogy nem szomorkodom :DD .

Az én példányom a Gigabyte istállóját erősíti, abból is a dopping mezőnyt, hiszen OC a drága.

Eleddig elégedett vagyok (Carmageddon Reincarnation, RoTT 2013 kipipálva, szaladnak szépen fullon), de jobban majd csak a hétvégén fogom tudni kitesztelni, elég zsúfolt a hetem sajnos :O .

RAM témában nem egyszerű a helyzet, mivel az alaplapom eléggé finnyás, de azért majd próbálkozok, mert valóban jó lenne a 8GB. Fórumokat olvasgatva a 4GB -os modulokat nem nagyon szereti, 4db 2GB -os modullal (pontosabban ha minden foglalat tele van) akkor maximum 1333MHz -en képesek futni (ez legtöbbeknél a gyakorlatban inkább 1066MHz, de van akinek csak 800MHz -en hajlandó menni).

• XCube

tag

Üdv!

Régi gépemet szeretném kicsit feldobni, éppen annyira hogy azok a címek, amik most éppen elfutnak rendesen menjenek fHD - AA kombóval maximális beállítások mellett is (adott esetben az AA -ról le tudok mondani).

A platform:

Core 2 Quad Q9450 @ 3,36GHz
    Gigabyte GA-X48T-DQ6
    2x2GB Kingston HyperX DDR3 @ 1400MHz

Jelenleg egy XFX Radeon HD 5870 1GB szolgáltatja a képet, ezt szeretném lecserélni egy R9 270X 2GB -ra. A kérdés az, hogy megérné-e egyáltalán a dolog ha a cél olyan játékok futtatása, mint Bioshock Infinite, Far Cry 3 és 4, Crysis 2, Painkiller Hell & Damnation, Max Payne 3, The Witcher 2, Lichdom Battlemage, Wolfenstein The New Order (tudom, itt valószínűleg a proci a gyenge pont), Carmageddon Reincarnation, TES V Skyrim modokkal (a hivatalos HD textúrapakkal a játék nagyobb harcoknál diavetítés most is).

Komplett új gépet jövő év elején tervezek venni, addig mondhatni a lemaradást szeretném behozni :) .

Előre is köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák