- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XCube
tag
Köszönöm a válaszokat. Végül nem R9 270X lett hanem 7870 GHz Edition, de a nevet leszámítva nincs nagy különbség, úgyhogy nem szomorkodom
.
Az én példányom a Gigabyte istállóját erősíti, abból is a dopping mezőnyt, hiszen OC a drága.
Eleddig elégedett vagyok (Carmageddon Reincarnation, RoTT 2013 kipipálva, szaladnak szépen fullon), de jobban majd csak a hétvégén fogom tudni kitesztelni, elég zsúfolt a hetem sajnos
.
RAM témában nem egyszerű a helyzet, mivel az alaplapom eléggé finnyás, de azért majd próbálkozok, mert valóban jó lenne a 8GB. Fórumokat olvasgatva a 4GB -os modulokat nem nagyon szereti, 4db 2GB -os modullal (pontosabban ha minden foglalat tele van) akkor maximum 1333MHz -en képesek futni (ez legtöbbeknél a gyakorlatban inkább 1066MHz, de van akinek csak 800MHz -en hajlandó menni).
-
XCube
tag
Üdv!
Régi gépemet szeretném kicsit feldobni, éppen annyira hogy azok a címek, amik most éppen elfutnak rendesen menjenek fHD - AA kombóval maximális beállítások mellett is (adott esetben az AA -ról le tudok mondani).
A platform:
Core 2 Quad Q9450 @ 3,36GHz
Gigabyte GA-X48T-DQ6
2x2GB Kingston HyperX DDR3 @ 1400MHzJelenleg egy XFX Radeon HD 5870 1GB szolgáltatja a képet, ezt szeretném lecserélni egy R9 270X 2GB -ra. A kérdés az, hogy megérné-e egyáltalán a dolog ha a cél olyan játékok futtatása, mint Bioshock Infinite, Far Cry 3 és 4, Crysis 2, Painkiller Hell & Damnation, Max Payne 3, The Witcher 2, Lichdom Battlemage, Wolfenstein The New Order (tudom, itt valószínűleg a proci a gyenge pont), Carmageddon Reincarnation, TES V Skyrim modokkal (a hivatalos HD textúrapakkal a játék nagyobb harcoknál diavetítés most is).
Komplett új gépet jövő év elején tervezek venni, addig mondhatni a lemaradást szeretném behozni
.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest