- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stan648
tag
válasz
Stan648 #14607 üzenetére
Annyi bizonyos, hogy 2 órányi Fur-Mark Extereme burn-it opció bekapcsolva, megy nem fagy se kék halál. Csak a proci van tuningolva, de az meg Prime95 mind a 3 teszt 6-6 óraban nem hibázott. De BF3 alatt, illetve Skyrim alatt ritkán kékhalálozik. A ritka azt jelenti napokig semmi csak gondol egyet és akkor kékhalál.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Stan648 #3950 üzenetére
Azt nem mondanám, vagyis nem jelenteném ki, hogy mindegyik menne 1GHz felett, de azt elmondhatom, hogy a nemrég vásárolt Sapphire 7850-en ledöbbentem. Felhúztam 1100MHz fölé a GPU órajelét alapfeszültségen! Utána futattam pár tesztet, de a ventillátorok nem nagyon mentek 60%-on se, és max olyan 60 fokos lehetett a GPU. Szóval én ajánlani tudom a Sapphire-t. Anno egy MSI GTX 460-am volt, na ahhoz képest a mostani 7850 egy luxus autó. Fogyasztásról nem is beszélve, de ez ugye mindegyik 7850-re igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OpenMediaVault
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Wise (ex-TransferWise)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest