Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
brown26
üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval (bár, ha a paszta valahol valami érintkezést elzárt, okozhatott hibát az is, de ennek már a lehetősége is eleve hiba). Még bios mókolás is lehetett ott (a bios képhibából gondolom, hiszen ott nem játszik semmiféle driver). Ha rendszermentésed van, vissza vele, vagy reinstall, ha driver nélkül OK a kép.
Számomra erősen gyanús a RAM-ok (csíkozódás), illetve a VRM-ek (kép elmegy) degradálódása. Ha valamilyen driverrel (akár MS win update-ről) tudnád használni a kártyát, utánanézhetnél a bios-nak, vagy órajel levétellel lehet tesztelni a degradálódást. De leginkább vissza a biznisz, az eladó felelősséggel tartozik az eladott termékért a törvény szerint. Asszem ez most 3 hónap, bármiféle "próbagar" nélkül, olyan törvényileg nincs.
A legújabb driver a 14.6 RC2, 14.4-ben amúgy is voltak hibák (persze, ebben is vannak
).Amúgy megvan a lejátszóhiba oka: az AMD gyorsított videokódolási technológia. Ahogy lepucoltam, pöccre megy minden. Ez van, ha olyan gyártó akar gyorsítani valamit, amelyik eleve nem tud valami trükkök nélkül gyorsat (procit amúgy sem) készíteni.

-
Clemi
veterán
válasz
brown26
üzenetére
Szétfolyt paszta nem, (a jó minőségűek nem vezetik az áramot) ellenben ha pasztázva volt, valószínű hajtva is ezerrel, ehhez nagy valószínűséggel párosul az időnkénti extra hőfokon járatás...... a többit gondold hozzá.
Persze ez csak az én véleményem. A helyedben én stornóznám az üzletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
).