Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
elolvastam a törvényt, és sehol nem látom benne az átvétel módját szabályozva. a szerződés pedig akkor jön létre, amikor megrendeled az árut, és a webshop visszaigazol. ami utána történik, az mindegy.
én azt írtam, hogy ha egy webshop oldalán írják, akkor nem mérvadó, nem pedig azt, hogy félrevezetés. mint tudjuk, minden szentnek maga felé hajlik a keze - és ebben az esetben is ez bizonyosodik be.
-
lowzor
veterán
Szvsz mikor a futár meghozza, akkor is meglátod, hogy mit küldtek és ha nem azt, akkor nem kötelező átvenni. Ha átveszed, az azt jelenti, hogy elfogadtad azt, amit küldtek, tehát tök olyan, mintha a boltban vennéd át személyesen.
Kb nem is erről szól ez, hogy ha nem azt küldik, akkor visszacserélhesd. Ezt a 8 napos visszaadás lehetősége nélkül is kötelező megtenniük. Ez azért van, hogy ha nem tetszik/ nem felel meg, vagy valami hasonló, akkor visszaadhasd.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest