- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
CirrMee #56611 üzenetére
Ha a kapcsoló egyik állásban van akkor nem engedi írni a biost, csak a másik állásban. Az írhatónál az a bios megy amit írtam, a másik állásban mindig az eredeti. Legalábbis így láttam.
Más:
Van viszont valami gond a kártyával, ez fura mert a másik gép ahonnan kivettük ott gond nélkül ment bármennyi játékkal. Nálam azt csinálja ( Sapphire 7850 OC 2GB Dual-x) hogy random időnként ami vagy 10 perc vagy akár fél óra, leáll a kártya. De csak és kizárólag 3D játékban vagy tesztproginál. Nem melegszik, max 60 fok, de úgy lép ki, hogya ventiket lekapcsolja és fekete lesz a kép. Mintha lehúznám kb róla a tápcsatit. 2 táppal és 2 lappal is próbáltam, egyébként mindkét rendszer atomstabil más kártyával és több drivert is teszteltem. A hiba mindig ugyanaz. Mindent kipróbáltam amit lehet.
A kártya most került ide, előtte havernál volt aki sosem húzta, csak játszott vele. Még előző nap is egész nap gta5-öt nyomta.
Mi lehet a hiba? Ha valakinek volt ilyen gond és sikerült rájönni akkor írjon legyen szíves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest