- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
csib41 #53987 üzenetére
Hasonlovakat nem tudom, a többivel semmi probléma, BF4-ben lehet probléma, ha még nem javították, de arra írtam megoldást.
kovy29: Aki megvette az XT-met, 660ti-ről váltott, azóta madarakat fogdos (ha éppen nem játszik). R9-eket én sem javasolnám, akkor már inkább egy használt XT, sokkal kevesebb a meghajtó-probléma velük, ráadásul jóval gyorsabbak, nem mellesleg flickeringet v. laggolást sem tapasztaltam velük (csak 1-2 meghajtóval BF4). MSI-nek a spéci dolgai sok problémát okoznak, ha ref. meghajtót telepítesz (ASUS-nál is előfordulhat, de ritkábban).
Én amúgy 960-at javasolnék, persze árfüggő, nekem egy élmény volt újra PX effekteket látni több éves AMD-használat után.kovsol: Annyira bírom az ilyen megvezetős teszteket.
AA/AO kikapcsolva vagy low, játék sem feltétlenül maximális beállításon, a játék profilok meg biztosan nem.
A user meg csak a grafikont nézi, mert azt nem kell olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest