- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
papírzacsi #52015 üzenetére
Amúgy tényleg nem ártana figyelembe venni a 2 kártya képességeit. Még itt is csak egyenlő, és akkor nem beszéltünk arról, a 270X mennyire NEM tuningolható (írtátok itt jó páran). Driverekkel is változik a teljesítmény.
Amit én láttam, az az, hogy a 7870XT, ami alapból gyengébb a 7950-nél, nagyobb sebességre képes a 270X-nél. Ennyire egymáshoz közel persze nyilván belejátszik az adott kártya típusa, pl. gyári OC-s kiadás valami gyengébb szériás nagyobb kártya ellen (hiszen az én XT-m sem "mezei", ráadásul jól húzhatók a RAM-jai is), itt az ár és a driveres támogatás segíthet a döntésben. Az viszont nem véletlen, hogy az átnevezésben 79x0 kártyák helyett a 280-asok jöttek, és a 78x0-ak helyett a 270-ek, nem hiszem, hogy az AMD fordítva skálázná a termékeit.
Egy kiragadott extrém FireStrike teszt: 270X 5700-5800 pont (verziófüggő), 7870XT 5900 pont (tuning). És ez csak a 7870,
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
papírzacsi #52015 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest