- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
belinho #49515 üzenetére
Egyébként csak érdekesség képen, sokan használnak biost tweakert amiben kitolható a max boost fesz 1,2V felé valamennyivel és nem nagyon halnak a kártyák. A ref tápellátása pl a 680-nak megfelelő hűtéssel bírna 1,4-1,5V-ot. Viszont külföldi oldalakon olvasgattam, sokan rámértek a kártyára műszerrel, és kiderült sokszor alapban is az 1,2V felett kapott a gpu és erre ment még rá az +feszültség, illetve nagy feszültség tüskék voltak, főleg emelt fesznél ami viszont nem túl jó, főleg egy átlagosabb léghűtésnél. Monitorozás ebből semmit nem mutatott. Pontos cikket nem találtam de a boostal van összefüggésben. Ez már nagyon off itt de talán érdekesség képen elfért.
7950-ből a topik 90%-a 1100 felett járatta a kártyát 24/7, volt nekem is kettő is a Sapphire vízzel 1350-et ment.
7870 kimaradt nekem de olvasgattam közben azok is nagyon szépen mentek. 290-ekben is benne van a 30% de ott hűtésre főle vrm nagyon figyelni kell. De ha a tuningot sem vesszük annyira alapul ár értékben mindig iss jobb volt az AMD. Ha bele gondolok első 660ti-m majdnem 90 ezer volt
, amit tartott annyi ideig míg már picivel többért 7970 GHZ volt, stb stb stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Chrome
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest