- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Magisk
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Monya78 #42965 üzenetére
Hát jó
én csak arra céloztam hogy ha monitorozom játék közben MSI AB-vel , akkor a fan speed nekem végig majdnem 18%-ot mutat
tehát olyan mintha nem is pörögne csak alapjáratok
na ezt szerettem volna megtudni, hogy ez miért ?! de hőmérséklet rendbe van ,max 65 fok volt 2 óra BF4 után..
Na nem VRAM hibás a kártya ,(eddig nagyon úgy tűnik
) nagyon megszívatott ez a sniper elite, mert csak ebben a játékban jön elő amit mutattam a videóban , ma még csak tesztelgettem mindenféle programmal, egyiknél se jött elő semmi , játszottam 2 óra BF4-et semmi gond nem volt , AC4 úgyszintén , most az új AC liberation HD az is gond nélkül megy..,így közben utána olvastam dolgoknak, mivel nem eredeti a sniper elite
elég sokaknál jelentkezett grafikai hiba kinek milyen és kinek ,hogy jön elő , persze ez sem mindenkinek , na nekem így jött elő ..szóval nem vacakolok én driver cserélgetéssel egy játék miatt , uninstall lett belőle
na így gondoltam kipróbálom a "újabb" sniper elite nazi zombie army 2-őt , azzal meg 2 órát nyomtam és semmi gond nem volt vele ,semmi grafikai hiba nem jött elő, mindegy mit csináltam... szóval rám ijesztett rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest