Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
Tarill
üzenetére
Nem játék hiba. A 7850-nel 3x játszottam végig. Ilyet nem láttam egyszer sem

Ha kiléptem és újra indítottam a gépet akkor nem produkálta. majd eltelt némi idő és jöttek újra ezek az "anomáliák" -
Steve198310
őstag
válasz
Tarill
üzenetére
nem felhúztam magam de vannak itt páran akiknek előjött ez a gond. és meglepő de zafírjuk van.
na de ez hiba. nyúzzad csak nem az enyém mivel az enyém már döglött.
. majd jönnek még problémák sajnos. F1 puncifing semmi. a tomb raider ok meg a metro de a többi nagyon kevés ahhoz hogy maxon menjen a kari.a hd4850 vapor-x ,hd7850 ezekkel nekem sem volt gondom. nekem is voltak zafírjaim.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. majd jönnek még problémák sajnos. F1 puncifing semmi. a tomb raider ok meg a metro de a többi nagyon kevés ahhoz hogy maxon menjen a kari.