Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Algotis
üzenetére
Azt, hogy fel kellett kicsit tekerni a ventit, hogy a tesztek alatt is 90 fok alatt maradjon a VRM, illetve furmarkot se tudtam a szokásos 3 perceset lefuttatni, le kellett állítsam másfél perc után mert a VRM közeledett ahhoz a ponthoz, amit már rövid időre se tartok egészségesnek (110+ fok), így 107-nél offoltam, mert meredeken emelkedett még.... [link]
2003 óta használok játékos videókártyákat, sokszor tuningolva is így vagy úgy, és még egyszer se füstöltem el egyet sem, vigyázok az értékeimre, amikért megdolgoztam.
(Egy gyárihibásam volt csak, ami már kibontásakor se működött rendesen, és pár hétre rá feladta a harcot.)(#31832) SzlobiG: Én azt csinálom, játék előtt AB-ban tuningprofil be, apply, és így pontosan 4 kattintással, kb. 3 másodperc alatt be van állítva, ha elfelejtette előzőleg, ha nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Egy gyárihibásam volt csak, ami már kibontásakor se működött rendesen, és pár hétre rá feladta a harcot.)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)