- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #12725 üzenetére
Fogyasztás érdekes lett, de a teljesítménye nem rossz.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #12563 üzenetére
79xx-as topikban sok embernek nem tetszik, de nekem is bejön, bár nem a csúcs, de képes engem is lekötni sokáig.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #12389 üzenetére
Nem, főleg majd a mérések miatt marad a b8, de én is kíváncsi lennék FC3 alatt mennyit gyorsul.
-
csucsbicep
nagyúr
-
csucsbicep
nagyúr
Mondjatok par benchmarkot, amelyik kulon van es nem kell hozza az eredeti jatek.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #12201 üzenetére
Csodat ne varj jatekokban.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #12189 üzenetére
Szerintem tuningolt 7870-nek nem árt az 1350 legalább, de ezt inkább érdemesebb kimérned, hogy hoz gyorsulást vagy sem.
S. Szabi: Gondolatban az is volt, csak mire leírtam 7850 lett belőle.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Chapel #12179 üzenetére
Nekem erre az a megoldásom, hogy egy helyen veszem meg a cuccaim nagy részét általában. Hiába kicsit drágább, de párszor már garanciáztattam ott és pár nap volt az egész, emberi módon zajlott le. Ezért nem éri meg az olcsóbb nekem, kiadok többet, de ha gond van, akkor beviszem és tudom, hogy nem lesz tortúra.
-
-
csucsbicep
nagyúr
AMD-nél ez az ASIC úgy tűnik nem sokat ér..
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
lowzor #12070 üzenetére
Ahogy nézem ezen az 1215/1350-en hozza kb. az 1100/1200-as 7870-et.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #12013 üzenetére
Csodalkoztam, hogy milyen okos vagy, amig nem jutottam el a vegere
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kockaharcos #12007 üzenetére
Meg ugye most AMD-nél lassítottak a driverek kiadásával, nincs havonta, mint régen.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #11978 üzenetére
Nálam a 2400@3,6GHz-en lelépi az i5 750@4GHz-et, ha a legtöbb helyen nem is sokkal, de előtte van.
-
csucsbicep
nagyúr
Lejárt a szerk. idő, de itt látszik: [link]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #11839 üzenetére
Dirt3 és F1 2012 alatt én nem mértem ki különbséget a két driver között vagy, ami volt az még bőven hibahatáron belül, de, ha a továbbiakban nem csinálja, akkor szerintem ne babráld.
pocokxx: Mint már mondtam Sapphire vagy Asus, de a 3 közül egyikkel sem nyúlsz mellé.. Nekem V2-es Asus van és terhelés alatt nem lehet hallani, alig emeli meg a ventifordulatot az idle állapothoz képest.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #11828 üzenetére
Melyik driverrel produkálja ezt?
MOD:: Egy 12.10WHQL-t kipróbálhatsz nekem azzal eddig semmi gondom sem volt, de a 12.11b8-al sem, bár nincs régóta fent.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
lowzor #11820 üzenetére
Valami nem stabil, ha kékezik, egyébként nekem a 12.10WHQL rosszabb tuningban, mint a 12.11b8. Utóbbi rendesen vissza is veszi az órajeleket idle, míg a másik nem. Dirt3-ban a 12.10-el 1200-at tudott a karim a 12.11b8-al meg megy az 1215-öt, nem jelentős, de azt hittem, hogy pont fordítva lesz..
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #11724 üzenetére
Az csúnya lenne, ha 860/1200 és 1150/1500 között nem lenne semmi difi játékokban.
Speed(R). GTA4 off?
-
csucsbicep
nagyúr
Dirt3-at, F1 2012-öt és Heaven-t néztem ma meg 12.10->12.b8 és nem hozott valami sok gyorsulást ezekben.
-
csucsbicep
nagyúr
Most nyomattam F1 2012 benchmarkot, tesztelem a b8-at, és kicsúszott az autó teszt közben, nem ment végig.
-
csucsbicep
nagyúr
Hol tudom csak a csupasz drivert letölteni ccc nélkül?
-
csucsbicep
nagyúr
Most megint nem tudok órajelet állítani, eldobom az agyam ezektől a szoftverektől.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #11581 üzenetére
Van rá szükséged, hogy több fps-ed legyen? Ha nem melegszik túl a kártya, amit nem hiszek, simán mehet.
-
csucsbicep
nagyúr
Van végre megint megy az órajelváltás a CCC kavart be, ki kellett lőni az OverDrive-ot.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #11452 üzenetére
Nekem AMD K6 350 volt alatta kezdetben 32MB sd rammal, ezzel fel evig toltotte a 98-at, aztan 64-el megtaltosodott.
En az egyre gondoltam, amikor kezdesnel a kriptabol jossz ki, szet cheateltuk az egeszet.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #11430 üzenetére
Lordot nem kell bemutatni, ismerem eléggé. Sok játékban kevés már a 2 mag nagyon, én is használtan e7300-at 3,6-on GTX460-al, ami kb hasonló, így tudom miről beszélek.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #11420 üzenetére
Abban az esetben prsze, de a 7770-hez még, akkor sovány, oda már le kell a 4 mag.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #11415 üzenetére
E8200 2,66-on még egy 7750-et sem hajt ki már.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #11399 üzenetére
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11340 üzenetére
Ezt hol nézted?
-
csucsbicep
nagyúr
Érdekes ez a Tweak, most meg nem tudom az órajelet állítani, hogy kicsit b@sztattam a feszt.
-
csucsbicep
nagyúr
0,965V-al viszi az alapórajelet simán, lejjebb nem tudom vinni a feszt az a gond.
-
csucsbicep
nagyúr
Most néztem és működik az alulfeszelés a 7850-en a Tweak segítségével, viszont a GPU-Z meg állandóan 1,21V-t ír ki terhelésre és 0,9V-t 2D-re. Gondolom a más tápellátás miatt lehet ez.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #11245 üzenetére
Igen, az is képes szépen fogyasztani, meg a VGA-t is jobban melegíti.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #11166 üzenetére
Bőven. Pontos eredményre már nem emlékszek, de 95-85 körül volt, de 2szer annyi, mint a 6850-el.
-
csucsbicep
nagyúr
Ma F1 2012-őt néztem 1680-ban fullon, a 7850 1185/1450-en egy i5 2400@3,6GHz-el volt megtámogatva és 97-98%-os volt a VGA kihasználtság.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11119 üzenetére
Az is eleg, ha meghuzod, utana mar sokat nem hozna, ha annyit tudna, mint a hynix.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11115 üzenetére
Eselyes, mert az a regebbi fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest