Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
válasz
csucsbicep #1603 üzenetére
Hát ez pedig az, meg havernak is az van, és 0 a hangja. 70fok körül mozog a gpu alapban. Kb 2 játék volt aminél elkezdett pörögni úgy jobban hogy nagyon picit lehetett hallani. Ja meg azt tudni kell hogy nagyon hang mániás vagyok.
Jól hűt a házam, elől+hátul 1-1 12centis venti muzsikál.
Amúgy ezekből is ki fog jönni ref hűtős, vagy most már csak ezeket nyomatják?
Régen próbáltam én is valami ilyesmi hűtést venni rá. A gpu sokkal hűvösebb lett csak a többi alkatrészt nem hűtötte. volt ami ilyen 100-120 fokokon ment, aztán el is adtam és maradtam a gyárinál...
-
milszab
senior tag
Nekem Sapphire 4870-es ref. kártyám van. Annyiban tetszik ez a fajta hűtés, hogy kifújja a meleget teljesen a házból, igaz melegebb is a kárty, dehát ha így tervezték meg akkor bírni is kell neki
. Jah és semmi hangja neki, van mikor 0% a venti...
Most Sapphire 7850-est tervezek. Remélem hangban ez sem lesz rosszabb, és nagyon nem emeli meg a ház hőmérsékletét...
-
milszab
senior tag
Szerintetek elég a gépem egy 7850/70-eshez, vagy teljesen új konfig kéne? Ott van az adataimnál, hogy milyenem van most...
Bár nagyon filózok az újon, persze ha majd ezt el tudom adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest