- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #13745 üzenetére
Igaz a kártyám "csak" 33% tuningot enged és más játékok alatt 99%-on megy, de ac3-ban, hitmanben, fc3-ban, cry2-ben alig hoz néhány fpst.
Oké cry1-ben meg ilyen biciklibb játékokban durvább gyorsulásokat hoz, de nálam az 50 helyett 67 nem előrelépés, inkább a 25-ról 34-re lenne az (és nem 22), de unalmas vagyok már magamnak is ezzel a témával
A cry2-t meg nem értem. Hálisten viszi szóval nem is károgok róla tovább
-
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #13685 üzenetére
Gyorsítani gyorsít, csak nem fps-ben ott ahol kellene.
3DM-ben hoz közel 2000 pontot új korában lemértem és Heavenben is.Ha a cpu-ra értetted, akkor azt én sem értem. Ki kellene jobban pörögnie szerintem, ha a vga nem 99%-on teker
(#13688) fenergie84 - társkártya nélkül sem jobb. Úgy használtam egy ideig, mert azt hittem azért kapok kékhalált. Később kiderült hogy a beta driver volt a hibás
-
DeathAdder
veterán
válasz
fenergie84 #13663 üzenetére
Érdekes, hogy neked 80%-on hajtja a CPU-d (vagy inkább az, hogy nekem nem
)
Igaz nem ugyanazon játékról van szó, de pl nekem az i7-el picit reclockolva Cry2 alatt 92-99%-on malmozik a 7850 úgy, hogy 20-25%-ra van leterhelve a cpu (HT nélkül legyen 40-50%). Ez a legtöbb játékra jellemző (mondjuk AC3 90-98% egyetlen maggal)
Akkor kérdem én miért nem teker jobban, hogy 99-re pörgesse a vga-t?
Zavarni nem zavar, megvan a stabil fpsem, mégis miért nem pörög ki jobban a cpu? FHD-ben természetesen -
DeathAdder
veterán
Csak is alapon 860/1200-on az alap 6970 ellen.
Nálam az képezi az összehasonlítást, a tuning amolyan grátisz amit kapsz a kártyával7870-nél (a fórumból tudom), hogy voltak kondi ill. forrasztási hibák és többnél előfordult black screen.
-
DeathAdder
veterán
Egy 70-re felmoddolt 6950-ről váltottam (több mint fél év után) 7850-re és van különbség, főleg beta driverrel
GeneraL_XTX - "Csak azt nem értem minek...ezekhez a szar konzolportokhoz a 7870 is túl sok szvsz, ami meg sz@rul van megírva az a 7970-en is szaggatni fog (p AC3)"
Így van, de a legnagyobb szégyen mégis az, hogy azt még egy GTX560 is jobban viszi
-
DeathAdder
veterán
Nálam (AB szerint) tized pontossággal ugyanannyi FPS-t mér Frapsal mint Fraps nélkül. Sosem értettem, hogyan és mennyit fog le a képkocka/másodperc monitorozása
-
DeathAdder
veterán
válasz
kockaharcos #13336 üzenetére
"Tegnap reggel mielőtt kivettem a második kártyát 50-50%-on ment a CF, Ultrán minden a Far Cry3-ban, ezért is mondtam hogy változó. Pl ez játszhatatlan szint két elég erős kártyától."
Ezek szerint majdnem ugyanúgy, vagy talán jobban is megy egyetlen 7870-el?
előtte:
"Far Cry3 érdekes, ott változó volt nagyon a dolog, volt ahol 100 fps felett voltam végig, volt ahol csak 50-60 körül,és a mikrolagg, pedig HT-t kikapcsoltam."
Ezeket MSAA nélkül mérted?
Csak ez nem világos még, köszi
Fenébe lehet kipróbálom én is ezt a cf-t (ha nem jön össze egy csere), aztán lesz saját tapasztalatom és nem kell kérdezősködni mindig.
Max ha nem jön be eladom és kész -
DeathAdder
veterán
válasz
fenergie84 #13313 üzenetére
Játékokban semmit nem veszek észre (persze legtöbbször nincs is dolga), 3Dmark meg sosem érdekelt, de holnap kipróbálom ugyan lesz-e valami változás
-
DeathAdder
veterán
válasz
fenergie84 #13311 üzenetére
Semmi különbséget nem érzek egyetlen játékban sem.
Előtte 5870 és 6970 mellett is dolgozott, nem éreztem lassulást(helyesbítek fps számok szerint sem)
Hogyan fogta vissza?
-
DeathAdder
veterán
válasz
kockaharcos #13307 üzenetére
Értem, köszi
Én nem éreztem eddig különbséget villanyszámlán egyik vga-nál sem, még a 480-nál sem, csak annyi hogy melegebb volt (ami tetszett
)
-
DeathAdder
veterán
válasz
kockaharcos #13302 üzenetére
Értem, köszi azért mert én is gondolkodom CF-ben, de igazság szerint azt sem tudom mit akarok, csak az infókat szedem be
Tegyük fel a villanyszámla, hang, hőfok nem számít, akkor te mint volt tulaj ajánlanád a 78xx CF-t?
-
DeathAdder
veterán
válasz
kockaharcos #13294 üzenetére
Szerinted sem okés a CF?
Mégegyszer vennél, ha mondjuk előröl kezdenéd?
FC3, Hitman hogy muzsikál vele? Fullon viszi? -
DeathAdder
veterán
válasz
karesz501 #13217 üzenetére
Ilyenem van Hynix ramos és a legtöbb Sapphire Elpida jobban tuningolható mint az enyém és másoknak se valami szénné tuningolható a zaszus vékettese
Más kérdés hogy sok értelmét se látom az egésznek, mert se a hitmant,se az fc3-at, se az ac3-at nem viszi jobban, tehát pont azokban az esetekben, ahol szükség lenne rá. A statikus tesztek meg teljesen hidegen hagynak. Mindig lesz olyan akitől jobb leszek és lesz olyan aki tőlem jobb lesz... -
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #13131 üzenetére
Hogyan lehet ilyen piciben beilleszteni a képeket?
-
DeathAdder
veterán
válasz
gyuromoj #13061 üzenetére
Azért kicsit pazarlásnak érzem a mai játékokban ezt az 1900 mb-t meg hasonlókat.
Vagy hogy DroiDMesternek 2200-at evett a Hitman (7950-el).
Ezt nem előre töltéssel magyarázom, hanem fogalmam nincs mivel..A win7 is 2gb rammal ugyanúgy fut mint 8-al, 2gb esetén mégsem foglal el annyit mintha 8gb lenne.
Jelenleg nekem a Crysis1 egy bizonyos pályaszakaszon 1450 vramot emészt fel, mégis gond nélkül vitte az 5870-em is annak idején fullon (csak annak idején nem tudtam monitorozni, mert nem ismertem ilyen programot)
-
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #12874 üzenetére
Muszáj lesz, nem érzem elég erősnek ezt a 7850-et
Következő generációban nem is annyira a kártyák mint a játékok teljesítménye a kérdéses számomra, hogy elég lesz-e vajon az a 2GB vram a jövőben
Bár ha abból indulok ki, hogy a GTX680, de még az abszolút csúcs kétmagos GTX690 is csak 2048-as akkor merem feltételezni, hogy FHD-ben elégnek kell lennie(#13054) Csorbi - UP, ha 7850 V2-őt találsz ilyen áron újonan
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #12871 üzenetére
Nem, nekem a gyári biosszal tolható csak 1,225-ig.
Ezzel viszont 1.300 adható neki, ez 100% -
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #12866 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #12864 üzenetére
Nekem ilyen kártyám van, ezt tettem rá
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #12855 üzenetére
Azért kemény, hogy 5k különbség van asus meg sapphire között Brav3T bazárjában
Mind1, talán ünnepekre olcsóbb lesz -
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #12850 üzenetére
Nagyszerű lenne, ha jó áron sikerülne találni
-
DeathAdder
veterán
Királyság, köszi
Azért a kinézet sem utolsó, vagy legalább méretben legyen azonos a kettő.
Van olyan ami felveszi az Asus V2 lelógó hűtőjével a versenyt méretben/hosszúságban? (7850) -
DeathAdder
veterán
CF esetén van bármi előnye annak ha egyazon gyártójú VGA-t akarok pároztatni?
Vagy esetleg okozhat hibát, kékhalált, mittudoménmit... ha mondjuk egy msi-t tennék egy asus v2 mellé?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Dealer95 #12793 üzenetére
Úgy látszik számít igenis a játékoknál (és ezzel sokan nincsenek még mindig tisztában, pl múltkor egy fazon dual core-hoz akart 79xx-et venni.....)
Pár napja olvastam ebben a blogban, hogy tényleg mennyit számít a cpu és a tuning is bizonyos játékoknál
-
DeathAdder
veterán
Atyaég, 4 óra hosszája egyetlen hsz sem jött be, mily meglepő ,eljött az apokalipszis vagy mi?
-
DeathAdder
veterán
Valaki tapasztalt gyorsulást (számokban) a 11betával FC3, AC3 ill. Hitmanben?
(#12545) RMZ250 - megesik mással is
-
DeathAdder
veterán
válasz
->Raizen<- #12207 üzenetére
De játékokban van több fps-ed w8-al??
Az lenne a legfontosabb, nem ilyen 3D markokjediweb -
-
DeathAdder
veterán
válasz
->Raizen<- #12009 üzenetére
Ez mind szép és jó, de nem változtat a tényen, hogy FC3, AC3-ban messze felülmúlja innentől pedig nem érdekes, hogy hány biten mit hol és mikor csinál, mondom ezt 7850 tulajként.
mod: és szinte biztos vagyok benne, hogy a Cry3-nál is ezen megy majd a diskurancia.
-
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #11913 üzenetére
Azóta nem is próbáltam, csak felhúzom magam rajta, még mindig az AC3-at játszom.
Szóval a lényeg hogy neki is dx9-ben megy. Más magyarázat nem is lehet arra hogy minden fullon egy 5870 30 fps-t produkál és szintén fullon másnak egy 7870-el is csak 16 fpsKezdek belefáradni már ebbe a windows, driver, szoftver, patch talán ez talán, talán az stb.. mizériába.
végül majd kiderül, hogy ez is egy nv játék hiába veri őket porba az amd a statikus tesztekben vagy fogalmam nincs mibenA mentés dologra meg,
próbálkozz egy skidrow release-vel, nálam ott minden okés -
DeathAdder
veterán
Szegény LamaCube mindenkitől más infót kap
-
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #11763 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
Hiába van bepipálva a DX11, ha nem azon megy.
Nem mindegy melyik parancsikonnal indul el a játék.
Tisztán látszik, hogy teljesen más színe van a kettőnek és a FRAPS futása közben is látszik a számok mögött, hogy DX9-ben nincs háttér DX11-ben pedig ott a fekete háttér.
Elég csak a menüben rámennem és nézzétek az FPS-eket és amit előtte van írva (D3D11 vs D3D9) pirossal aláhúztam.
Ahogyan a képen is látszik mindkét esetben a DX11 BE van kapcsolva a játék menüjében.
Na akkor most mi van?
Nektek mit mutat az AB amikor 50-60 fpsel megy fullon?seederking - HWiNFO-val kell.
Nálad mit mutat AB azok után amiket feljebb írtam? -
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #11753 üzenetére
Tudod mi.
Szerintem te is DX9-ben indítottad el amikor még jó volt.
Megörültem amikor kikapcsoltam a HT-t hogy jéé 40 fps, erre látom AB azt írja DX9(de a menü dx11-et mutatott)
Kiléptem, aztán a telepítési mappából a farcry3_d3d11-el indítottam el. Voálá, Dx11 és 16 fps
mod. nálam az 99%
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #11748 üzenetére
Hagyom a HT-t, nem ért semmit lekapcsolni.
Azt nem értem, hogy a fickónak akinek eladtam a 6950/70-et és egy BE955-el nyomul, annak 8X MSAA-n és minden ultrán FHD-ben , hogyan mehet 30 fpsel, nekem meg fele annyival?
nem hiszem, hogy hazudna rólagbors - monitoroztam az órajeleket, szépen fut a gyári értékeken.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Speed® #11731 üzenetére
Nem vagyok rá lusta.
Napokat töltöttem el a tuning, bios stb.. körül és tesztelgettem, hogy mi a vége.Az hogy FC3 16 helyett 18 fps-el menjen, Cry2-ben semmi, AC3-ban semmi, Hitmanben semmi - egyelőre ugyanis csak is csak ezeknél venném hasznát a tuningnak - nem segít a +30/40%, akkor meg minek tuningoljam?
+ 1-2000 pont a 3D markban nekem nem mond semmit.
Mindenesetre a HT dolgot megpróbálom azért
-
DeathAdder
veterán
válasz
Speed® #11715 üzenetére
beta8 van fent, 99%-on megy mindig a CPU, HT-t még nem próbáltam kikapcsolni.
darky@ fent a patch
seederking az érdekes lenne mert nekem minden játék úgy fut ahogyan kell és futott is eddig az életben, éppen ez az FC3 csinálna ilyen szarást?
Dealer95 Akkor nem vagyok egyedül, jó tudni hogy valakinek 5770-el is megy minden fullon , de nem csak az enyém megy ilyen szarul
asdxv - Én már a 7850-et sem tuningolom. Rájöttem hogy szinte semmi különbség a 860/1200 és +fesz 1150/1500 között.
Oké 3D mark, de ennyi... -
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #11675 üzenetére
Én a field of view-et is csontig feltekertem, lehet az is számít és nem SSAO-n volt hanem valami BDAO-n vagy miafrancon
(#11681) S. Szabi - ez az hogy én sem. Legfőképpen tulajdonképpen semmit nem veszek észre a KI és a 8X MSAA között. De miért van ez? Ez egy fontos része a graf beállításoknak, nem?
Miért zabál meg akkor ennyi fps-t ha semmi különbséget nem látok? Hitmannél ugyanúgy..
Vagy ez is egy tipikus nv játék?kockaharcos - neked van ami kifog a CrossFire-n?
én egyre jobban gondolkodom benne. -
DeathAdder
veterán
Egy újabb játék csapott pofán.
Nagyon jó kártyátok lehet, ugyanis az enyém kimaxolva (kivéve VSYNC) ennyit tud:Már a menü behalt teljesen, amikor 8X-re tettem
Lehet ezt szépíteni, még csak nem is mozgok, nem is robbant fel semmi és nem is nagy területet látok be ezen a képkockán (és sötét is van ha ez számít egyáltalán).Ennyit tud egy gyári 7850 Asus V2 860/1200-on. Akinek meg nem megy le 40 alá azt nem értem
Ha kikapcsolom a MSAA-t akkor is 30 körüli értékeim vannak.
Tuningnak jó szokás szerint itt sincs semmi értelme, oké van, ott már 18 fps-el is megy. -
DeathAdder
veterán
Jóég, TV-n játszani több méteres távolságról. Az hogy néz ki?
Én nem bírom, ha nincs magam alá húzva a forgószék (aztán hátradőlök) és a pofámba a monitor amikor játszom. Akkor tudom csak beleélni magam igazán, ja és zárt fejhallgatóval, nálam úgy az igazi(#11522) sb - Ha a mérő rosszul mutat, akkor én is rosszul vagyok informálva. Esetleg gpu-z is meg tudja mutatni (ha ő jobban mutatja), majd megnézem azon is.
(#11527) gbors - Mondjuk AC3 -nál hiába írja ki, hogy több mint 1 gb vramot megeszik, ha egy 6 gigás kártyám lenne akkor is az orrom előtt rajzolna ki hirtelen egy 12 fős angol konvojt
-
DeathAdder
veterán
válasz
->Raizen<- #11453 üzenetére
Noha akkor még nem is éltem, de annak idején ez a pár másodperces élménybeszámoló mindent elmondott
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #11419 üzenetére
Mindjárt megnézem.
Értem, kösszke -
DeathAdder
veterán
Nem szemmel nézem. Szerintem az hülyeség, aki szemmel különbséget tesz, vagy megállapítja, hogy ő szerinte hány fps-el megy valami.
Nos lehet ahol 55, ott 60 lesz. De ahol tényleg szükségét érezném a tuningnak, ahol 25-30 az fps, ott aztán hiába tuningolom ugyanannyi fog maradni (kivéve az AC3 amit értek, hogy miért nem változik)
-
DeathAdder
veterán
Régóta akarom már kérdezni.
Este mindig kikapcsolom a monitort (a gépemet soha) és amikor másnap bekapcsolom mindig egy ilyen üzenet fogad:Ezt azóta csinálja, hogy megvan ez a kártyám.
Hiába megyek, hogy ne mutassa többet akkor is ez az üzenet vár másnap. Mi ez és hogyan tudnám eltüntetni? -
DeathAdder
veterán
válasz
GeneraL_XTX #11142 üzenetére
Attól még használhatod az AB-t. én is használom
Tweakben egyszer beállítod ,onnantól már nem is kell bántani a programot és ha engedélyezet ccc-ben a tuningot akkor a programot sem kell többet megnyitnod(#11138) TTomax - Akkor nem is bajlódok vele.
-
DeathAdder
veterán
válasz
->Raizen<- #11129 üzenetére
Ez hülyeség, valamit nagyon nem tudhat a gazdája. Láttam olyat is, hogy valakinek szintén tizen fpseket produkált egy 480OC, valamilyen 8 szálas amd FX hajtotta a gpu terhelés viszont 45% volt..
Tesztek alapján egy 560 is jobban viszi mint egy 7970.Ja és olvastam olyan hsz-t is, akinek az 5770-je fullhd-ben mindent kimaxolva gond nélkül ment a játék Bostonban
(#11134) darky@ - igen tudom, olvastam én is
-
DeathAdder
veterán
válasz
->Raizen<- #11114 üzenetére
Szóval ha van FXAA, akkor nem kell MSAA?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Baxo89 #11106 üzenetére
Ha nincs fent a kata béla8, akkor tedd fel nyugodtan.
Én először rá gyanakodtam, hogy kékhalált kaptam, később kiderült, hogy más volt a hiba oka.Régen havi szinten jöttek a friss driverek, amik az évről és hónapról kapják a nevüket. Most inkább kéthavonta jönnek, 12.6 (június), 12.8 (augusztus), 12.10 (október) ...
-
DeathAdder
veterán
válasz
Baxo89 #11102 üzenetére
nv-s játék, driverrel különösebb javulásra ne számíts szerintem.
Nekem AC3 fullon eddig 27 fps volt a minimum ameddig lement, ezzel a kis "szépségjavítóval" meg -2 fps. Lehet én vagyok hülye, de SweetFX nélkül nekem sokkal szebb és élethűbb az egész.Hitman nekem minden fullon kivéve MSAA 2X elég korrekt, 4X-el is talán még eldöcögne , de nem szeretek 30 alatt játszani, 8X-en meg kár szépíteni elhasal mint állat (20) .
Az viszont másik dolog, hogy gyakorlatilag semmi különbséget nem látok a 8X és MSAA OFF között.
Hol tudom megfigyelni, ahol látható a különbség, milyen közegben?AC3-ban ha lejjebb veszek bármit is, látható a különbség. Ha nem lenne akkor ott is tuti visszavennék valamit , hogy véletlenül se menjen be 30 alá.
mod: "SG forumon olvastam, azt írták beta8as driverrel van fps javulás." 12.10 vs 12.11beta8 hajszálra ugyanaz maradt az fps AC3-ban.
-
DeathAdder
veterán
Mit jelent az hogy "24/7" és ghz edition?
Mindjárt tesztelem én is a hitmant
-
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #11081 üzenetére
Én egyetértek veled, azért vagyok ebben a topikban, mert jelenleg én sem engedhettem meg a jobb vga-t (más kérdés, hogy lehet akkor is ilyet veszek).
Csak a tuningra tértem ki, mert kezdem belátni, hogy még sem akkora szenzáció aminek eddig hittem, kivéve ilyen 3D markokban (meg lehet olyan játékokban ahol nem 70 hanem 85 lesz az fps), de ahol 20 ott nem lesz 30(vagy lehet az csak én antituning esetemben nem beszélhetünk ilyesmiről mert az igazi tuning valahol 45-50%-nél jön ki
)
-
DeathAdder
veterán
válasz
->Raizen<- #11076 üzenetére
Tuning nem tuning nem fogja repíteni a Hitman-t vagy az ac3-at egyik pillanatról a másikra.
Nálam mondjuk Cry2 és ac3 esetében a +33% tuning nem ér semmit egy deka fps nem változik vele. Ahogyan a cpu tuninggal sem, vagy a 12.11beta driverrel sem. (csak a 12.10-el összeomlik a kép)
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #11040 üzenetére
Hogy viszik akkor a dzsíforszok, ha a 7950 is így megszenved vele?
Mert tegnap itt azt írták, hogy az AC3-al ellentétben, ez éppen az amd vga-knak fekszik. Hát fekszik rendesen úgy látomIlyen sem volt még, hogy megveszek egy olyan vga-t amivel azt hiszem nyugodt leszek ha csak egy rövid ideig is, aztán jön az AC3, Hitman és még nem beszéltünk a Far Cry3-ról, vagy épen a GTA5-ről (igaz az nem nagyon érdekel) meg még ki tudja hányról és ha azt mondom a Crysis2 megy ezek közül legjobban akkor elég világos a helyzet
Széép mondhatomés ami a legkiábrándítóbb, hogy lassan a 2GB vram is a végét jártja (legalábbis ez a game azt mutatja)
-
DeathAdder
veterán
Miért ilyen a kép a 12.10-es driverrel és normális a .11 beta8-al?
Itt is ahogyan a Crysis 2 esetében egy tized fps SE változott a 10 és 11beta driverek között.
Nem értem, hol számít akkor a driver ha nem ilyen esetekben?Ja amúgy nincs köze a physx-nek hogy a NV vga-kon rendesen fut az AC3.
Nincs letiltva a cpu fiziksz a motorban, csupán csak az amd drivere nincs felkészítve erre a játékra.
Valami TXAA-ról van itt szó. -
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #11009 üzenetére
Nálam szarakodott valamit, kovsol szerint csak a beta8 miatt.
DroiDMester azt mondja több kártyára tette már rá és működött..
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #11000 üzenetére
Tedd fel a biost amit tegnap DroiDMester linkelt
mod: bill+egeret ne szapulni
Fifa kivételével csak billel nyomom én is (és a fifa se megy túl jól amióta gamepaddal próbálkozom).
Ott pöshed a fiókomban egy alig használt Logitech F310-es gamepad, de ki nem birom állni -
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #10970 üzenetére
Különbség, ha minden maxra van tolva és ha minden normál beállításon (kivéve hogy mind2 FHD)
mod: Vsync átírása 0-ra egyenlő a nullával
-
DeathAdder
veterán
Na megérkeztem Bostonba és a helyzet csak rosszabbodott, ahogy TTomax is mondta.
Volt hogy benyalt 30 alá isEbből vagy gyíkfos lesz, vagy krosszfájör ahogy így elnézem
(talán nyerek valamicskét, ha a Vsync -et lekapcsolom)
miresz - "a játék motorjában le van tiltva a procis physics,és csak a kártyával engedi számolni"
Szóval ha megcsinálnám a hybrid physx-et akkor jobb lenne? (jeleneg a nv kari ott porosodik a polcon)
-
DeathAdder
veterán
válasz
Garsza #10929 üzenetére
Nincs vsync opció, de a napokban olvastam, hogy nagyon be tud laggolni a krekkelt verzióval bizonyos élsimításokon.
Én addig az alig fél óra alatt nem tapasztaltam ilyesmit, de lehet nálad ez a helyzet...(#10928) kockaharcos - hát ez marhajó
Ha egy 560Ti jobban fogja vinni az egyik kedvenc játékomat mint a jelenlegi vga-m, akkor nagyon ki fogok bukni (pontosan akkor, ha az vinni fogja az enyém meg nem)
mit számít akkor a 3dmark(troll off)
-
DeathAdder
veterán
válasz
Garsza #10925 üzenetére
Fogalmam nincs, én tegnapelőtt játszottam utoljára az operaházban és a hajón 99-et pörgött, meg több mint 1GB vramot már ott felemésztett.
vsyncet megnézem és írok (ha lehet azt egyáltalán állítani)De főbasz, hogy az nvidiák ennyivel jobbak ebben a játékban. Mi erre a magyarázat?
-
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #10918 üzenetére
Nekem 2x fagyott /kékhalálozott a betával, több mint 2 óra hossza intenzív DX11 játék után, rengeteg robbanással és akcióval és folyamatos 99%-os GPU kihasználtság mellett.
Heaven ment magas beállításokon (amíg elmentem otthonról) 4 óra hosszát minden gond nélkül, ennyit arról is..Más:
ezt egy másik topikból csentem. Mi erre a magyarázat? Mennyire releváns ez?szerk: itt van mégnagyobban, mert nem lehet rákattintani a képre
-
DeathAdder
veterán
Visszatettem a gyárit.
Olyanokat csinált, hogy amikor először felkelt az új biossal megfagyott a kép és néha megjött néha el ment, de az egeret sem tudtam mozgatni. Majd kb 1 perc után állt helyre és vált használhatóvá.
Viszont az 1200-at így sem vitte, felhúztam azonnal 1.3v-ra-> game közben kékhalál, újraindítás és amikor bejött az asztal megint megfagyott a kép aztán fekete kijelző és a kártya ventije elkezdett 100%-on pörögni, szóval restat gomb én nem mertem tovább kísérletezni, meg is ijedtem eléggé, aztán úgy voltam vele, hogy inkább nem kockáztatok és megelégszem a ~30%-os tuninggal is és ha kevesellem akkor majd veszek mellé mégegyet
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #10823 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #10813 üzenetére
Két kérdésem volna
Egyik a bios lementése. Úgy rémlik tavaly a 6950 biosát valami ati winflashel mentettem le.
Ezt jelen esetben dos alól az atiflash.exe-vel csinálom meg?Másik, amikor flashelem az új biost ezt írom a bios neve helyére? Asus.HD7850.2048.120301.rom (ez a szó szerinti bios név amit az előbb linkeltél)
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #10809 üzenetére
Akkor megpróbálom , köszi a linkeket
Nem Elpidás, szóval ha jól csinálom, akkor működnie kell -
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #10748 üzenetére
Oszt majd meg légyszíves, várom hogy feltedd
(#10778) D5 - én már kijártam ezt az utat. Ha mégis úgy döntesz, hogy nem adod el és pároztatni akarod, akkor keress meg privátban!
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #10738 üzenetére
Nekem sem engedi a 1225 fölé az Asus V2 7850.
Ha valakinek sikerült már megmókolni a biosát és ezek után már túl lehet feszelni 1.3-ig az haladéktalanul ossza meg -
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #10728 üzenetére
Igen, nálam vissza veszi rendesen
Próbáld a 10-essel nem rossz ötlet aztán ha oké minden akkor jöhet e beta (persze ha kibirod) én is ott b**tam el, hogy rögtön feltettem egy beta drivert elkezdtem tuningolni (plusz betettem mellé rögtön az nvidiát is) és fogalmam nem volt hogy miért kaptam kékhalált kétszer is
(még mindig nincs)
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #10726 üzenetére
Mintha az enyémet látnám
Van már beta8 is
nekem az van fent kemény 12 perce (ráuntam a 12.10-re
)
-
DeathAdder
veterán
Meg is van, köszike
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest