-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha kicsit visszább olvasol itt én is pont ezekről írok már kb 1.hete
Azt is írtam hogy NEM JÁTÉKRA kell (NET/Fimnézés stb...) játékra van komolyabb gépem, és a 5850 et is azért adtam el mert most még 28.ért megvették, de fél év múlva sz.tem már 20.ért se nagyon fog kelleni senkinek szóval ezért döntöttem a leváltásán vissza felé nem akartam fejlődni(arról is írtam már néhány szösszenetet miért és hogyan) én is féltem a 128.bit től mert 57-67xx nél nagyon érezhető volt nem kellett még játék se hozzá már simán a winfosba bóklászva is éreztem(PL: TC be egy 500.számos MP3 mappánál bele görgettem és már ott akadt a kép nem volt folyékony és röccenés mentes mint pl 5850 .el) hogy nem olyan folyamatosak vele a dolgok de erről is írtam olvasd el
Szóval játékot nem néztem még nagyon 3-4.kört mentem 3D11.el hogy mégis nem-e hibás a vga amit vettem meg tegnap olyan 30.percet derbiztem Dirt Showdown -al nem ultra beállításon de egyel lejjebb véve szépen megy vele 60-70.FPS -el nem éreztem röccenéseket és egyenlőre win be sem tapasztaltam de talán holnap lesz egy kis időm jobban letesztelni majd még írok róla
u.i. : lehetséges hogy a GCN jól vagy jobban kezeli a 128.bit es mem vezérlőt és ezért talán nem lesz olyan mint a 5-6xxx szériában a 128.bites vga -k
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest