- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na azért, már éppen akartam volna írni, hogy én még triple buffert nem láttam vsync opción kívül...
Ja és: első dolog mindig nálam, hogy kikapcsolom a Vsyncet. Gyűlölöm. Az input lag az őrületbe kerget: megmozdítom az egeret, elmegyek iszok egy kávét, elolvasom az index.hu-t és mire végzek, talán történik is valami -.-
Nyugis autós játékokban szoktam használni (F1, DiRT 2 + 3) ... Ezeknél kellemesen nyalogatja a retinámat a vajsima kép.Persze félreértés ne essék, nem a mostani VGA-mal... Rosszalkodott, szóval most haragban vagyunk, el is koboztam tőle az 5870-et...
-
zack
nagyúr
Ez még nem zárja ki a vételt, ha 1920-ban fullosan akar játszani 60fps felett... Ezt a jelenlegi kártyájával nem fogja tudni megtenni. A procija elég lesz 4Ghz-en hogy kihajtsa a 6990--et, ezzel szerintem nem lesz gond.
A bétában elvileg nem is voltak ultra texturák, csak high..Hiába raktad ultrára. Ebből kiindulva, inkább gépigényesebb lesz, mint az ellenkezője. -
whiteman0524
aktív tag
Egyelőre csak gondolkodok semmi komoly elhatározás
Amúgy főleg BF3-hoz kéne (egyelőre) egyetlen monitorhoz FULL HD-ben szűrőkkel. A 6970-es karim Ultra beállítások melett átlag 30-40 FPS-t fut, ami nekem kevés. Jó lenne ezt közel megduplázni, úgy hogy kompromisszumokat nem kötök.
-
VateRicsi
aktív tag
Gigabyte H67MA-USB3-B3 lapom van, ez a konfig leggyengébb láncszeme. Az egyik slot x16, a másik csak x4 sebességű, viszont PCIE2.0 és nem sima PCIE. Először két 5870 volt cf-be kötve és 30-40%-os volt a teljesítmény-növekedés, ezért a 6970 kártyáktól sem vártam többet. Engem is meglepett milyen jók az eredményeik. Az előbb a Bad Company2-t próbáltam és az fps értékek még a neten található tesztekben írtaknál is nagyobbak. Nem tudom miért ilyen jó, de örülök neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest