- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
szab.tam #592 üzenetére
No erre kíváncsi lennék!
Mint ahogy minden tesztre ami érint... én is folyton tesztelgetek, pláne ha új hw érkezik a gépembe, ami mostanság elég gyakori. Igaz csak 2db játékkal szoktam, BF3 illetve elsősorban BFBC2.
Annyit fűznék még hozzá, hogy szerintem jobban járnál ha vennél még egy 22-es monitort, én a TV-vel nem szenvednék... 30 rugó környékén lehet venni újonnan Fujitsukat DVI-al.
Na de a lényeg, hogy szólj amint lesz publikálni valód! -
deadwing
addikt
válasz
szab.tam #587 üzenetére
Ezt mondjuk nagyon nem értem, hogy leütöm az entert és már akkor megjelenik egy válasz a hozzászólásomra amit akkor írtam meg. Lehet túl sok dr WHO-t nézek, de ez akkor is durva. És nem is ittam sokat... Na de hogy ON legyek, nekem vagy egy miniDP - DP átalakítóm amit boltban 1500-ért kapsz minimum. 1k-ért elviheted ha esetleg kell.
szerk:
szab.tam: amikor vettem 2db 6970 volt CF-ben. És tévesen vettem a sima dp-s active kábelt. Gondolhatod, nem nagyon örültem, mikor hazajöttem a kocsmából és nem tudtam bedugni a sima DP-t a kariba...Kellett várnom 1 napot amíg megoldottam egy újabb átalakító kábellel a dolgot. Ez működött is, de mint előbb írtam, nincs szükségem 2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest