- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isi345
csendes tag
válasz
CptMisi #17377 üzenetére
Köszi , én is nézegettem. Valahol a német oldalakon is olvastam róla tesztet és a cseheknél is. A gigátol az tart vissza hogy magas a fesz alapból. Jah meg a powerplay eshetőség, habár most nem tudom milyen biossall van a kártya az akkori teszteknél irták ezt, azóta már lehet hogy ki lett köszübölve. A sapphire az pedig még revision 1 , ott nem tudom min változtattak a rev.2-en. de lehet hogy tényleg a fesz. szabályzás ahogy ffodi is irta.
nekem egy 955 be procihoz lenne és fontos hogy csendes legyen, most is egy 4830 a leghangosabb a dobozban
És 1680-1050 felbontásban menne, oda talán nem kell majd tuningolni.
Néyegettem a 6850 eket is és a másik oldalt is gtx 460 . Nagyon nehezen tudom most eldönteni.A sapphire 5850 rev.1 /11162-00-40R/ most csak 167 euro. a giga oc-s pedig 189 euro. -
Isi345
csendes tag
válasz
csucsbicep #17373 üzenetére
az árakat nézve nem sok köztük a különbség 23 euro. Nektek direkt a magyar oldalról linkeltem be ott nagyobb a kölünbség mint euroban, egyébként nemtudom miért.
CptMisi - apróról nem nagyon szeretnék ott már nincs gari /általában/ , és nemtudható hogy mennyire volt széthuzva - de az is egy alternativa.Szerintem inkább a giga, én azt gondolom csendesebbnek.
-
Isi345
csendes tag
Sziasztok van valakinek itt ilyen kártya? Érdekelne róla pár info, venti mennyire hangos? Hőmérséklet mennyire megy fel?
Megér most ennyi pénzt?
Tuningolhatóság.http://www.pixmania.hu/hu/hu/05189274/art/sapphire-technology/radeon-hd-5850-1-gb-gddr5-pci-express-2-0-11162-00-40r.html
Nagyon szépen köszi mindenkinek aki tud segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Update 07.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest