- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
Tuningolatlan cpu/ram mar megvolt... a vga orajelek tesztelgetesen meg probalkozom, gyanus hogy a vga ram iranybol jon a gond. Neze majd egy kis unredclockot stb... Az energiagazdalkodas tippet koszonom, ezt meg nem probaltam. Igazabol egyebkent vga tuning annyira nem kell, mert cpu limites az alkalmazas amit futtat a gep. De amugy nem artana ha menne egy kis tuning, mert jobban tetszik a 8xfsaa mint a 4x
-
yodamastah
őstag
Nos valoban nem mindig grey, van amikor szines. Nalam az a fura, hogy a jelenlegi beallitason elso inditas utan szinte tuti hogy lefagy, aztan restart es utana 10 oran keresztul nem fagy le... vicces de ez van. Gyak most csereltem a vga alatt komplett gepet, minden egyes eleme uj lett, es ugyanugy folytatta ezt a mokat
Mindegy egyelore hagyom mert mashogy nem tudok 3 monitoros konfigot epiteni, esetleg lehet beprobalok a 6os sorozatbol egy rovid teszt erejeig hatha csak az en kartyam a szar.
(ja gariztatni probaltam, visszaadtak hogy semmi baja hehe) -
yodamastah
őstag
Enis GSOD-al szivok mostanaban. Eyefinityt hasznalok (Asus 5850), es nalam raadasul rejtelyes a hiba. Azt csinalja ugyanis, hogy ha bekapcslom a gepet, elinditom a jatekot (iRacing), utana 10 percen belul szinte biztos a szurke kepernyo... nyomok 1 resetet, majd utana soha tobbet nem fagy le a gep, akar 10-12 orat is ment mar gond nelkul az elso GSOD utan. Mar komplett gepet csereltem a VGA alatt, de nincs valtozas. Tuning van boven (i5 750, 4ghz), de alap CPU orajeleken is ugyanazt csinalja. A VGA gyari orajelen hajtva a jelenseg nagyon ritka, de egy kis tuning es jon a GSOD. A vicces hogy amugy ilyen 850/1150-en utana megy tovabb stabilan, csak az elso fagyast kell kibojtolni
PRobaltam mar mindenfele fesz/orajel/driver kombot nem sokat segitett... az erdekesseg hogy ez csak azota jott elo amiota elkezdtem eyefinity-vel tolni elotte soha nem is lattam szurke csikos fagyast... ja es persze az olyan teszteket mint a furmark siman birja magas orajaleken is....
-
yodamastah
őstag
válasz
Robi BALBOA #10360 üzenetére
AZert nem keves idleben 220W. Osszehasonlitas vegett nekem uresjaratban 120W eszik a gep. Maxon hajtva 320W (Orthos + Furmark), jatek kozben 240-250W (Bad company2). A gep: E8400 4ghz (1.23v), P5Q Turbo, 6giga DDr2@2.0V (4 modul) , Asus 5850@850/1150, 1db SSD, 6db Samsung HDD. Tap: enermax Modu 82+.
-
yodamastah
őstag
Igazabol az a kerdes reszemrol, normalis-e hogy furmarkkal 90 fok fole tudom zavarni a gyari orajel/fesz/venti beallitasok mellett az 5850-et, ami igen gyorsan (1-2 perc) heves villodzasban vegzodik
-
yodamastah
őstag
Jo de igy is porog a venti mint a barom ha kuldom neki 3d-ben. Ha z ilyen hangos lesz hasznalat kozben akkor kijahitom az egeszet a francba. Kint van a konyhaban a gep es meg igy is idegesit ugy zug mint az allat
Furmarkkal kb 40 sec mulva mar 90-92 fokon van, a venti meg 50% korul ugral es jo hangos hogy a franc essen bele
-
yodamastah
őstag
Szitu a kovetkezo: ASUS 5850, ref huto. Alap orajel, alap feszek > mag furmarkkal hipp hopp 90 fokra felmegy, ott kb megall. Persze ekkor mar neha villog is a kep ossze vissza, szoval ez gondolom kicsit sem normalis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest