- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
gyurczy #5920 üzenetére
Nos.Nekem is vol hasonló gondom. Powercolor HD5870-es karim ami szemetelt.Észrevétel ha a ATI OVERDRIVE megnyitod látod lent az alap órajelet és GPU o.157 Mem o.300.ilyenkór szokott előjönni.A lényeg a kari akkor szokott szemetelni amikor alap órajelen van.Sajnos az alap órajel érték olyan alacsony,hogy a feszültséget teljesen visszaveszi és a gpu időnként hibádzik,szemetel.Nekem sokszor az asztal is tiszta mákos volt illetve a videófilmek is amiket néztem.Ha a kari 3d alatt pl játék alatt nem hibádzik akkor okés a karinak nincs memória hibája,ez nekem se volt 3d alatt vagyi megjavúlt.Én már a karit gariba visssza vittem és kicseréltettem Giga HD5870-re.Észrevétel.A kari tökéletes asztal windows aztal,háterek szemetelés nincs.De ha teszteled pl: VLC media player-el és nézed az órajeleket lényeg csak a vlc media player menjen filmel az órajel ne emelkedjen akkor szerintem mindenki észre veszi a hibát,hogy filmnézés alatt időnként egy,egy pötty mák mia rossebb nagyon gyorsan felvillan.Ehhez mér éles látás szükséges,mert nagyon ritka és nagyon gyorsan történik az egész.A lényeg nem a driver a hibás hanem a kari szerintem ha nagyon csinálja ahogy nekem Windows 7 ,Wista,és xp alatt is akkor cseréltesd ki mert nemfog driverel megoldódni.Sztem az ATI OVERDRIVE-ban az ATI OVERDRIVE funkciót engedélyezd és álíts be neki nagyobb órajelet ezáltal a fesz is emelkedik automatikusan és próbálld ki működik,e így.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest